קח-תן משהו לשמוע

Madonna Men

New member
למכירה/החלפה

תקליט 45 של הסינגל "לא מואה טאמה" של מייקל בראנט כולל עוד שני שירים למכירה או החלפה בעד דברים של מדונה בלבד !

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifקח-תן משהו לשמוע../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 181. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בנוגע לסרטים - פנו ללוח פורום סרטי DVD (קישור מופיע בצד שמאל). בהצלחה!

gebgeb

New member
תנו לי טוקשואו

מחפש את האלבום 'טוקשואו' של אסף ארליך. ניתן לפנות כאן במסרים.

ifat28

New member
למכירה הדיסק של SONIC YOUTH

הדיסק החדש שיצא לפני שבועיים בקירוב. RATHER RIPPED. מקורי, במצב מצויין 40 ש"ח

hadaryair1

New member
תקליטים שאני מחפש

זוהר ארגוב {יש לי רק את אלינור} להקת הנח"ל פלמחניק באהחזות הנח"ל בסיני עופרה חזה שירי מולדת ג אלבום הזהב מנגו אופירה ורוית יוספי איזולירבנד

G O L E M T O V

New member
גריפון חנות פצצתית, זולה ואדיבה

יצא לי לבקר בחנות הזו כמה וכמה פעמים ובכל פעם הופתעתי מחדש. תמיד מצאתי שם מה שחיפשתי ותמיד המחירים היו הרבה יותר נמוכים ממה שציפיתי. והכי חשוב היחס של המוכר, כל כך נחמד ואדיב ותמיד מוכן לעזור ותמיד עם חיוך. וזה בניגוד לחנויות יד שניה אחרות כמו בתל אביב וברחובות, שם המוכרים הרבה יותר אנטיפטים ולא נחמדים בכלל.

ראיתי את התקליטים שאתה מחפש בפניקה

זאת חנות תקליטים ברחובות שנקראת פניקה יש שם את איזולירבנד ומנגו ומלא להקות צבאיות שאתה מחפש בגרושים לעומת כל היקרנים שבפורום פה זאת חנות ממש זולה שווה לקפוץ לשם

דנטל

New member
מה יהיה mb? חזרנו להתחכם?

מה הבעיה לכתוב שיש אצלך וזה מאוד זול וזהו?

G O L E M T O V

New member
והתקלפיטים שם לא

מציאה בכלל. הייתי שם איזה פעם או פעמיים ולא אהבתי. הם רשמו בפורום שיש להם כל מיני תקליטים ואז שבאתי לחנות הם בכלל לא היו ואם היו אז המחירים היו נורא יקרים. דווקא בגריפון בראשון לציון מצאתי אחלה מציאות ותקליטים ממש שווים בגרושים. אני באופן אישי הייתי ממליץ לבקר בגריפון. המוכר שם ממש נחמד וסימפטי בניגוד למוכר בחנות פניקה ברחובות. אבל, מה אכפת לי, תלכו לאן שבא לכם.

G O L E M T O V

New member
הכוונה היא כמובן לחנות פניקה

נורא יקר ולא עומדים במילה שלהם. המוכר בכלל לא סימפטי. בגריפון מצאתי אחלה מציאות. שווה לבקר בגריפון ואפילו המוכר שם אדיב ונחמד ביותר.

gryphon music

New member
גם אם נחמד לכם להאמין שיש לי קשר

עם מי שמכונה GOLEMTOV ,ברצוני להבהיר שאין לי מושג במי מדובר,וגם שברור לי שהוא מישהו שמחפש לעשות לי רק טוב זה לחלוטין לא הסגנון שלי להוציא לשון הרע לקולגות ,מי שהוא לא יהיה הוא מדבר בשם עצמו. ויורם,אתה לא צריך להגרר לשטויות האלה עם סגנון פרסום עוד יותר מעפאן. הכל אצלך יותר זול ואתה גם הרבה יותר נחמד אם זה מרגיע אותך

שניהם נחמדים מאוד

אבל אני הולך לאינציקלופדיה המהלכת מרחובות בגלל ההבנה והאווירה

פּלפּל

New member
תודה על ההבהרות.כל הודעה נוספת תמחק

נציגי שתי החנויות המדוברות חברים בפורום לא מהיום ומוכרים היטב לגולשים הקבועים, לכן לא נראה לי הוגן לפתוח בהתנצחות מי נחמד יותר או מי סימפטי פחות. משום כך, הודעות שכאלה, גם אם נעשו בתמימות על ידי לקוחות נלהבים שפתחו רק אתמול כרטיס בתפוז, מוציאות שם רע לשני הצדדים ועל כן לא משיגות את מטרתן. ביקורת עניינית או התרשמות מנומקת מביקור בבית עסק מסויים, על ידי חבר פורום מוכר, תתקבל בברכה בשרשור נפרד.

S a s h i

New member
Pink Floyd

מחפשת לקנות בזול את כול הדיסקים של פינק פלויד אפשרי גם במארז. תודה

למעלה