קטע מהופעת האנפלאגד

perrinat

New member
../images/Emo79.gifקטע מהופעת האנפלאגד../images/Emo103.gif

במיוחד לברונו
הסאונד לא הכי משהו, אבל לא נורא.
בבקשה!
אגב, יש שם עוד כמה קטעי וידאו תחת "Otros contenidos de Shakira" אז תהנו

brunu

New member
תודהההההההההה

זה מגניב.....מאיפה אני מכיר ת'שיר הזה מהקטע?

perrinat

New member
../images/Emo39.gifב ב ק ש ה ../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

מאיפה אתה מכיר את השיר
אולי יצא לך לשמוע אותו פעם... אז מה דעתך על ההופעה
פרט, נמק, הסבר ותן דוגמאות

brunu

New member
אמממ...

אני כרגע בודק משהו באתר של טאוור רקורדס אחרי הבדיקה אשוב עם שאלה שגרתית חח ואחרי קטע זה שנתת נראה לי שאבקש מאימא ליום הולדת את ההופעה חח

brunu

New member
שאלות חח

1. מה זה Laundry Service - Limited Edition? 2. בהופעה השירים מהאלבום Donde Estan Los Ladrones? 3. מה זה Donde Estan Los Ladrones? -Import?

brunu

New member
אגב נזכרתי

לשיר הזה יש קליפ נכון? ראיתי אותו בויוה...

perrinat

New member
../images/Emo182.gifשאלות טובות../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אז ככה:
Laundry Service - Limited Edition זה הדיסק באנגלית, אבל לתקופת זמן מוגבלת, הדיסק כולל את הדיסק Laundry Service + דיסק של 3 רימיקסים ן-3 קטעי וידאו. אני לא יודעת אם עדיין יש את זה, כי כמו שאמרתי- זו גרסא מוגבלת... הדיסק עולה 89 ש"ח
Donde Estan Los Ladrones- האלבום בספרדית, מתוכו השירים: Ojos Asi ו- No creo (השיר ששאקירה שרה בקטע מהאנפלגד ששמתי בפורום) אלבום ממש ממש מעולה
הוא עולה 69 ש"ח השירים באנפלאגד הם השירים מהאלבום הזה
נכון
יש לNo Creo קליפ שרואים אותו בויוה, כנראה משם זה היה מכר לך.
אגב, יש לך איזה שהוא דיסק של שאקירה? אני הייתי ממליצה על האוסף: grandes exitos- יש שם את כל השירים הכי יפים של שאקירה בספרדית, גם ww ו- objection בספרדית
מקווה שעניתי... אתה יכול לשאול חופשי

brunu

New member
תגובה

תודה רבה על התשובות אני ביקשתי במתנה את האנגפלאד וגם האלבום באנגלית וכנראה יקנו לי שנית עם יסגרו את הפורום שלחי לי אימייל ואני אנסה לטפל בזה [אל תשאלי איך] שלישית סוף סוף קיבלתי כיסא גלגלים אז לא אהיה כמה ימים...ביי בינתיים מיכל הציון שלי לתלבושת השניה 4

perrinat

New member
../images/Emo45.gifאחלה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ממש מתנה מגניבה
תהנה
אני מקווה שנהיה פה עד יום שבת כדי לחגוג לך את היומולדת... ואם אתה יכול לעזור- אז אחלה
ת ו ד ה

brunu

New member
כמובן שאהיה פההההההה

איך לא אחגוג איתכם ???? אגב חח בסוד מאחי הקטן נודע לי שאחי הגדול יקנה לי את שניהם חחח ו..........כבר סלחתי לך

למעלה