קטע שעשיתי..תנו את דעתכם...

CrazyDude2

New member
../images/Emo79.gifקטע שעשיתי..תנו את דעתכם...../images/Emo79.gif

אוקיי, אז שעתיים של שעמום בבוקר הביאו לתוצאה הבאה.. עשיתי עיבוד קטן לקטע מהשיר 'ליפול' של היהודים..מי שמכיר.. הכל זה עבודה שלי - אני והסינטיסייזר .. [כולל התופים - סורי שהם יצאו קצת עילגים...] מוזמנים להאזין ולתת תגובות, אני אשמח. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=B5895D6E627EFF54 [על מנת להוריד, יש להכנס לאתר וללחוץ על הכפתור: download now ]

BolraK

New member
וואי מגניבב

איך בכלל עושים קטע כזה? אתה יכול לרשום בקצרה מה התהליך של יצירת קטע כזה?

CrazyDude2

New member
סופסוף מישהו מצא לנכון להגיב לי...

אממ , איך עושים קטע כזה? קודם כל זה לא קטע מקורי שלי, זה לקוח מהשיר 'ליפול' של היהודים .. קצת ידע במוסיקה,ידע בתכנות מוסיקה וציוד מתאים. ידע במוסיקה - אני מנגן על גיטרה 5 וחצי שנים, אני גיטריסט בלהקה שלי.. במקור אני מנגן על קלידים..גיל 5-6 כזה התחלתי [אבא מורה, לא אשמתי! זה רץ בבית.. חח ] וכמובן בגלל שאני יודע 98 מהשירים של היהודים.. ידע בתכנות - אני עובד עם קיובייס.. אף פעם לא למדתי , אבל התנסתי הרבה.. [גם באולפנים מקצועיים אגב] אז יש לי טיפה בסיס לעבודה שנותן לי את הכלים לעריכה נכונה ובנייה טובה. ציוד מתאים - מקלדת MIDI... את כל הקטע עשיתי עם מקלדת MIDI וכמובן עם VST מתאימים.. [לא שהם בשמיים כן, אבל..] אם יש שאלה יותר ספציפית אני מוכן לענות.. :] שמח שאהבת!

CrazyDude2

New member
לגבי התהליך...

דבר ראשון בוחרים את הקצב המתאים לשיר.. [למרות שבMIDI אפשר לשנות אחרי ההקלטה] אח"כ בונים סקיצה של בס + תופים, לאחר מכן בניתי את הפסנתר - כי זה הליווי העיקרי פה.. לאחר מכן את כל החלק של הסולואים ובסוף בסוף הכנסתי טיפה בקטנות כינורות ואורגן .. אחרי כל זה עושים עריכה שניה , לתקן תופים - לתקן כניסות , אם אפשר אז גם דברים שלא יצאו טוב.. אח"כ הוספתי אפקטים לכלים - טיפה REVERB, אקולייזר ובסוף עושים מיקס קצר - מסדרים את הווליום של כל כלי .. תכל'ס לקח לי שעתיים, אבל לא באמת השקעתי כי זה סתם משהו בשביל הכיף..לא איזה פרוייקט או משהו..

אני כל כך

מאושרת שאני יודעת מה זה קיובייס ומה זה MIDI, האהא עכשיו אני גאה במגמה שלי פתאוםXD

וואי,ממש טוב!

ממש אהבתי את ההתפתחות, ו"המתח" שיצרת, ארר, שונאת אנשים שמצליחים לעשות דברים כאלה במחשב [האמהאמ,] יש לנו שעתיים שבועויות שמנסות ללמד אותנו איך לעשות דברים כאלה, ואני עוד שניה נכשלת.
יצא אחד המגניבים. נעמיקה

למעלה