ראש בראש

../images/Emo79.gif ראש בראש ../images/Emo79.gif

מה עושים
בכל פעם אני מביאה לכם שני שירים ואתם צריכים לבחור את השיר שאתם הכי אוהבים ורוצים להשאיר. כדי שלא ישעמם אז המשחק הולך בסבבים סבב = 3 משחקים/שרשורים/הצבה של שיר מול שיר
עכשיו אנחנו בסבב השני של השירים השקטים פעם אחרונה היה קרב צמוד ובגלל שנשאר תיקו שיניתי את ההצבעה שלי(כי זה באמת היה קשה להחליט כשיש שני שירים כאלו יפים) אנד דה ווינר יז: All That I've Got והפעם..(רציתם שיהיה קשה לא? :p) Poetic Tragedy VS Blue And Yellow תחשבו טוב.. טוב מאוד המנצח יוצב אחר כך מול המנצח הקודם

מבחינתי זאת בכלל לא שאלה

Poetic Tragedy! כלומר בלו אנד יילו זה שיר פשוט מדהים.. אבל פוטיק זה אחד השירים הכי אהובים עליי

whatascene

New member
אחח רמאית

והמנצח היה און מיי אוון פעם שעברה, תספרי שוב! וגם אני אספור, שלא יהיו פדיחות *במקרה הזה אני אמחק את ההודעה הזאת
* ולעיקר, למרות שהליריקס של פואטיק טרג'די (וכאן שם השיר מדבר בפני עצמו) ממש יפות לפי דעתי, ובין הטובות ביותר שלהם, אין לי משהו מעל בלו אנד ילו, גם מהסיבה הפשוטה שזה השיר שבזכותו התחלתי לשמוע אותם.

whatascene

New member
אז עוד מישהי הצביעה..

אז בהחלט יש תיקו.. ומפאת עצלנות אני לא אמחק את ההודעה הקודמת, אז קבלי את התנצלותי ספיר :) בכלמקרה, נראה לי שצריך פשוט לעשות הצבעה חוזרת כי אולי עוד אנשים רוצים לשנות את דעתם וכו' וכו'

חח רואה

גם ככה היה לי קשה לבחור בין שניהם אז ברגע ששיניתי את ההצבעה זה כבר לא תיקו

למעלה