רוצים את הסינגל החדש של עופר ניסים

../images/Emo79.gifרוצים את הסינגל החדש של עופר ניסים../images/Emo35.gif

Happy People הוא סינגל ראשון מתוך אלבום חדש לדי ג'יי עופר ניסים.
רוצים לזכות בסינגל
שרשרו לכאן הודעה וספרו לנו מה עושה אתכם שמחים, או איך אתם משמחים אחרים, או צרפו תמונות/מצגת/פליקס משמחים מקוריים שלכם.
כמה יזכו? 10 גולשים שתשובתם תהיה המקורית ביותר, יזכו בסינגל.
משך הפעילות- 30/03 ועד 05/04
למייספייס של עופר ניסים: http://www.myspace.com/offernissim
על הסינגל: אחרי שמילא אצטדיונים בקרנבל של ברזיל, ניגן ב Black Party בניו-יורק ופתח את אירועי הגאווה במונטריאול, עופר ניסים שחרר את הסינגל הראשון מאלבומו הבינלאומי החדש – Happy People. Happy People הוא חידוש שיצר ניסים לשיר לא מוכר מהניינטיז, הנושא את אותו השם. את השיר מבצעת הזמרת מאיה סימנטוב על רקע קולותיה של הזמרת שרה ברייטמן, אשר נשמרו מהשיר המקורי. מלבד הביצוע, סימנטוב כתבה גם את הלחן לחידוש, בעודה מתבססת על בית מהשיר המקורי. את ההשראה לשיר קיבל ניסים בעת ביקורו בכנסייה, ערב אחת מהופעותיו בניו יורק. "ראיתי את האנשים המתפללים והבעתי משאלה: לראות יותר אנשים שמחים", הוא משחזר, "באותו רגע כבר שמעתי את עיקר השיר בראשי". הסינגל הוא רק סנונית ראשונה מתוך אלבום כפול שיושק בחודש אפריל בחברת הבית של עופר - IMP RECORDS. האלבום, שייקרא Happy People גם הוא, יכלול שיתופי פעולה עם אמנים רבים בארץ ביניהם אסף אמדורסקי ושרית חדד וכן כמה מהזמרות הגדולות בעולם, כגון ג'ניפר לופז, שירלי באסי, כריסטינה אגילרה ,סוזן פאלמר ו דברה קוקס. השקת הבכורה העולמית של האלבום תתקיים בארץ ואחריה הוא יושק דרך הלייבל האמריקאי היוקרתי Star 69 בארצות הברית, ברזיל, מקסיקו, הולנד, קנדה ואוסטרליה. "למרות שהיא נוגעת בכל העולם, מוזיקת האוס היא מוזיקה שצריכה לבוא מהבית", מסביר ניסים, "ולכן אין דבר טבעי יותר מזה שההשקה הבינלאומית של האלבום החדש תהיה כאן בישראל".
על היוצרים: -עופר ניסים: נחשב לאחד היוצרים האלקטרוניים הפופולריים בסצינת המועדונים בארץ ובעולם. הוא מדורג במקום ה-58 במצעד הדי ג'ייז הבינלאומי של הDJ Mag- וזכה פעמיים ברציפות בתואר "די ג'יי השנה" על ידי מגזין "די ג'יי העיר", מבית עכבר העיר. ניסים חתום בלייבל star 69, השייך לחברו הקרוב, זוכה פראס הגראמי, פיטר ראופר. כיום מתפקד ניסים כרזידנט בשלושה ליינין מובילים : Forever Tel Aviv במועדון ה TLV, work במועדון ה- stereo בניו יורק וכן בליין ה-WEEK בסאן פאולו שבברזיל. Happy People יהיה אלבומו הכפול הרביעי במספר, אחרי “I’m so excited”, “Searching” ו- “Forever Tel Aviv”, שיצא בשנה שעברה. -מאיה סימנטוב: התחילה לעבוד עם עופר ניסים לפני שש שנים, עת הפגיש ביניהם ינון יהל, שעבד עם עופר ניסים באותה תקופה. יחדיו יצרו השלושה את הסינגל “that’s the way I like it”, שהפך ללהיט רחבות מטורף וגרר בעקבותיו גם את אלבומם המשותף והמצליח “searching’. לאחר מכן חנכו את אלבומם הראשון מעבר לים: “first time”, שהושק תחת הלייבל star 69, מאז הקליטה סימנטוב תחת ידיו האמונות של ניסים מספר רב של להיטי מועדונים, אשר הספיקו לכבוש את פסגות מצעדים באמריקה ואירופה.

tamir r

New member
הדבר שהכי משמח אותי והכי משמח אחרים לדעתי

הוא חיבוק חם או נשיקה אמיתית שבאה מהלב חיבוק נותן תחושה שיש מישהו ששומר עלייך שיש מישהו שקרוב אלייך ודואג לך נשיקה נותנת תחושה שיש מישהו שאוהב אותך שמישהו רוצה להיות בקרבתך בהצלחה לכולם

I מ י ר ב I

New member
תותח על!!!!!!

יש לי את first time יחד עם מאיה ואני פשוט חורשת עליו. בהצלחה!!

אין דבר שיכול לשמח אותי יותר מאשר...

הופעה/הצגה של אמיר שירים שלו ותוכניות
שהוא מופיע בהן ובעיקר פגישה איתו או
ממנו

1mayush

New member
../images/Emo99.gif

בפסח, אם יהיה כסף, אני רואה אותו במסיבההה ! את מאיה סימן טוב(אחלה שם
)שותפתו כבר פגשתי ויצא לי להחליף איתה כמה מילים :) הדברים שמשמחים אותי-
לשמוע את המוזיקה שאני אוהבת בזמן שלי =]
להיות עם החברות הכי טובות ולעשות שטויות, גם אם זה ממש שטויות, זה עושה טוב וכיף
להיות בים..
ולאכול אבטיח יחד עם הכלבה שלי
איך אני משמחת אנשים אחרים?
גורמת לאנשים לחייך בזכות הדברים שאני אומרת
חיבוק
לשמוע ולשיר יחד איתם את השיר שהם הכי אוהבים
הבאתי 3 דוגמאות לכל אפשרות אבל יש עוד שאפשר להוסיף ((:)

../images/Emo60.gifהדבר שהכי משמח אותי..

"שמחה היא רגש חיובי שבו האדם נתון במצב רוח מרומם, לרוב בעקבות התרחשות וחוויה שהוא מפרש אותה כחיובית מבחינתו. חויה זו לרוב תהיה חויה שיש בה התחדשות והשתלמות של האדם באחד מהיבטי חייו."(מתוך ויקיפדיה) דברים שמשמחים אותי
זה לעזור לאחרים..(בכל תחום שהוא)לכל אדם שמתקשה אני אוהבת לעזור ולתמוך בו! התחושה הזאת שאתה יכול לעזור למישהו מחממת את ה
. ואני נהנית מלעשות את זה!!!! מלבד זאת,עוד דברים שמשמחים אותי זה חוג קולנוע שאני בו(למי שמכיר אותי טוב, יודע שאני מתה על זה) ובכל יום שני שיש את החוג אני רק מחכה לסוף היום שאוכל סוף סוף להגיע אליו..צילום זה דבר שאני מאוד מתחברת אליו... חבר שלי- שאין עליו!! הוא הכי הכי משמח אותי...רק מלראות אותו אני כבר שמחה
. כל נגיעה,כל מבט..פשוט הכל! אומנות-בכללי,כל מה שקשור לזה בין אם זה ציורים ובין אם זה כתיבה של שירים(אחרי כל כתיבה של שיר או סיום של ציור אני נאחזת בעצמי ורואה ששוב אני מתמלאת אושר מחדש.....) והדבר האחרון- פורום "פופ ישראלי"
- כל שבוע אני נכנסת לראות באיזה סינגל אפשר לזכות הפעם
, ואני שמחה לענות על זה
ולנסות את מזלי... בהצלחה לכולם

../images/Emo60.gifואם אפשר עוד משהו...

אז ניהול הפורומים שלי(נלי פורטדו ונינט טייב)! ומצרפת תמונה ששכחתי בהודעה הקודמת(אני וחבר שלי
)

דברים שעושים אותי שמחה....

האמת??סינגלים דיסקים ועוד כמה פרסים ומתנות מתפוז....בלי קשר והתחנפות לסינגל של עופר...זה באמת מה שעושה אותי שמחה לאו דווקא מתפוז....גם ממעריב לנוער יצא לי לזכות באלבומים,סרטי דיוידי וסינגלים....חילקו בפורום הזה את "אני אש" של רן...והתבאסתי טיפונת שלא זכיתי,אם אני לא טועה יקי זכה בזה... ראיתי תחרות גם במעריב לנוער לזכות בסינגל.שלחתי אסאמאס אחד מסכן ושלחו אלי את הסינגל. היום קיבלתי גם דואר עם אמפי4 שזכיתי מתפוז וממש היה כיף לפתוח את הדואר.... אז אני פשוט אוהבת לזכות ואוהבת מתנות חחח...זה מה שמשמח אותי..אבל בלי הגזמה...!ועוד סינגל לאוסף של עופר לא יזיק נכון?
צילמתי חלק מהסינגלים והדיסקים שלי,לקט קטן

אה כמובן

ואת חלקם קיבלתי..... לדוגמא את דנידין ואת ה-2 של גד אלבז קיבלתי מתנה..גם את בגללך של גילת הלל קיבלתי מדוד שלי... ג'סטין השגתי בעצמי מ-NMC ואת רובם מתפוז

זה עוד כלום לאומת הפרס האמיתי שקיבלתי מתפוז

בתחרות באלבומים..חופשה זוגית במרינה קלאב אילת 3 ימים
אגיד את זה ככה...אני יכולה להתפרנס מתפוז

tamir r

New member
../images/Emo12.gifישלך תאלבום של מיקה?../images/Emo12.gif

חובה לשמוע את happy ending

מהתחרות "השמיניה השולטת" שהתקיימה בתפוז

לפני כמה חודשים טובים
התחרות הראשונה היתה לזכות באלבום של מיקה,רציתי יותר את של ריהאנה או של מרון5 שהיו בתחרות הזאת בימים האחרים אבל מיקה היתה גם עדיפות... :)

tamir r

New member
אהההה ווואלהה1!!!

אני זכיתי באייקון רוצה להתחלףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
איזה תחרות שווה הייתה כל האלבומים הכי טובים היו שם

כןן!!!

אני זוכרת שמישו אחר זכה בשל ריהאנה וזה בול היה כשהפורום נפתח והוא בא להשוויץ קצת בפורום...ואז ראיתי במסרים שזכיתי בשל מיקה....היה ממש כיף....חחח

למעלה