שאלון מגניב

hodayoyo

New member
../images/Emo79.gifשאלון מגניב

טוב, זה יותר כמו סקר כזה...
שמות: אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? שי: נובלמן, להב או גבסו? שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? מאיה: וקסמן (איגי) או בוסקילה? מאיר: בנאי או אריאל? חיים: רודנר (חמי) או אוליאל? יובל: בנאי או מנדלסון? יוני: רכטר או בלוך? שרון: רוטר או הולצמן? ערן: צור או מיטלמן? אריק: איינשטיין, סיני או לביא? הראל: מויאל או סקעת? הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? י. בנאי: האב הבן? משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? משפחת גפן: אביב או יהונתן? משפחת ארצי: שלמה או בן? משפחת קלפטר: יצחק או ורד? משפחת פיק: צביקה, שרונה או דניאלה? להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול, פיטר רוט או שחר אבן-צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? יובל בנאי או שלומי ברכה? חמי רודנר או ירמי קפלן? אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? חמי רודנר או איגי וקסמן? ירמי קפלן או דנה ברגר? שילה פרבר או דניאל סלומון? דן תורן או מאור כהן? אורן לוטנברג או גידי רז? יוסי חממי או אלדד גואטה? אריק איינשטיין או שלום חנוך? מוקי או פילוני? סאבלימינל או הצל?

אני

שמות: אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גדג'! אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול?בללי! חח יוסי: בבליקי, בנאי או עדן?בבליקי! יחי יוסי בבליקי והיהלומים! עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? ג'נגו! אתמול שמעתי אותו
אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? אמדורסקי, אחד כזה לא יודעת אם אתם מכירים
שי: נובלמן, להב או גבסו? קשה קשה, תחרות צמודה בין להב לנובלמן...טוב נו להב! שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? מי זה כרובי? שבן! מאיה: וקסמן (איגי) או בוסקילה? איגי מאיר: בנאי או אריאל? אריאל! חיים: רודנר (חמי) או אוליאל? רודנריישן!! יובל: בנאי או מנדלסון? אמממ בנאי
יוני: רכטר או בלוך? בלוך!! שרון: רוטר או הולצמן?רוטר! ערן: צור או מיטלמן?צור!! פתאום נהיה קייץ לה לה לה אריק: איינשטיין, סיני או לביא? אממ איינשטיין או סיני? קשה...גדלתי על איינשטיין אבל אני גם מאוד אוהבת את סיני...שניהם :)!! הראל: מויאל או סקעת? חחחחח הראל בן דוד שלי!! הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? הבן (כי אני בורה) י. בנאי: האב הבן? הבן (כי אני לא בורה) משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב משפחת ארצי: שלמה או בן? בן
משפחת קלפטר: יצחק או ורד? יצחק (מי זו ורד? חחח) משפחת פיק: צביקה, שרונה או דניאלה?צביקה! שיעשה לי ילד! להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול, פיטר רוט או שחר אבן-צור? פיטר רוט!!!!!!!
רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יובל בנאי או שלומי ברכה? יובל בנאי! חמי רודנר או ירמי קפלן?אממ קשה קשה..נראה לי ירמי קפלן אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? דייי זה קשה, אני מתלבטת בין ג'נגו לאמדורסקי..נראה לי אמדורסקי
חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי רודנר! מה כבר איגי עשתה? אלבום מסכן ואיזה קאבר מזעזע לקולנוע? ירמי קפלן או דנה ברגר? הו זה קשה, דנה ברגר
שילה פרבר או דניאל סלומון? שילה פרבר! דניאל סלומון התמסחר דן תורן או מאור כהן?מאור כהן
אהובי הנצחי!! חלמתי עליו חלום מוזר ביותר הלילה אורן לוטנברג או גידי רז? אורן לוטנברג (כי אין לי מושג מי זה גידי רז) יוסי חממי או אלדד גואטה? נמממ אלדד שיהיה אריק איינשטיין או שלום חנוך? שלום חנוך! מוקי או פילוני? מוקי! סאבלימינל או הצל? השוקו!!

LauraLF

New member
תשובות

שמות: אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גדג' אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? קשה קשה יוסי: בבליקי, בנאי או עדן?בבליקי כמובן עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? ג'נגו אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? אמדורסקי בוודאי שי: נובלמן, להב או גבסו? להב שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? שבן מאיה: וקסמן (איגי) או בוסקילה? איגי מאיר: בנאי או אריאל? בוודאי שמאיר אריאל בלי שום שאלה חיים: רודנר (חמי) או אוליאל? רודנר יובל: בנאי או מנדלסון? בנאי יוני: רכטר או בלוך? בלוך שרון: רוטר או הולצמן? הולצמן ערן: צור או מיטלמן? צור אריק: איינשטיין, סיני או לביא? אינשטיין הראל: מויאל או סקעת? אממ... אם כבר אז סקעת הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? הבן י. בנאי: האב הבן? הבן משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? מאיר משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב משפחת ארצי: שלמה או בן? בן משפחת קלפטר: יצחק או ורד? יצחק משפחת פיק: צביקה, שרונה או דניאלה? החברה של צביקה שעולה לכיתה א להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול, פיטר רוט או שחר אבן-צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יובל בנאי או שלומי ברכה? יובל חמי רודנר או ירמי קפלן? חמי אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? אסף חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי רודנר ירמי קפלן או דנה ברגר? ירמי שילה פרבר או דניאל סלומון? שילה פרבר דן תורן או מאור כהן? דן אורן לוטנברג או גידי רז? אורן לוטנברג יוסי חממי או אלדד גואטה? חח מה?? אריק איינשטיין או שלום חנוך? שלום חנוך מוקי או פילוני? מוקי! סאבלימינל או הצל? אף אחד

N o l o g o

New member
מוואה..=)

שמות: אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גפן אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? חח מי זה סטרול..? מסיקה אני מניחה. יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? בנאי עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? אממ ג'נגו.. אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? אמדורסקי כמובן..=) שי: נובלמן, להב או גבסו? אממ להב או גבסו (השלישי לא מכירה..) שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה?שלומי שבת מאיה: וקסמן (איגי) או בוסקילה? איגי וקסמן מאיר: בנאי או אריאל? בנאי חיים: רודנר (חמי) או אוליאל? רודנר..=) יובל: בנאי או מנדלסון? חח שניהם.=) יוני: רכטר או בלוך? בלוךךךך שרון: רוטר או הולצמן?הולצמן ערן: צור או מיטלמן? מיטלמן אריק: איינשטיין, סיני או לביא? איינשטיין הראל: מויאל או סקעת? אממ אפאחד מהם..? הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? חח הבן, נראה לי. י. בנאי: האב הבן?חח הי' אמורה להגיד לי משהו..?אני מניחה שהבן שוב משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר
משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב.. משפחת ארצי: שלמה או בן? בן..(אני אפססססס
) משפחת קלפטר: יצחק או ורד? מייי
משפחת פיק: צביקה, שרונה או דניאלה? אממ
להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול, פיטר רוט או שחר אבן-צור? אממ כולם טובים.. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברור שברי.. יובל בנאי או שלומי ברכה? שניהם חמודים..=) חמי רודנר או ירמי קפלן? שניהם ביחד זה..
, למה צריך להפריד..
אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? את ג'נגו אני לא מכירה..אבל שניהם יודעים לתת הופעה.. חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי רודנר
ירמי קפלן או דנה ברגר? ירמי ודנה בניצנים שנה שעברה..
שילה פרבר או דניאל סלומון? דניאל סלומון
דן תורן או מאור כהן? שניהם חמודים..אבל מאור אדיוט ששופך בירה על אנשים
אורן לוטנברג או גידי רז? מייי
יוסי חממי או אלדד גואטה? שוב, מייי
אריק איינשטיין או שלום חנוך? אממ שניהם.. מוקי או פילוני? מוקי.. סאבלימינל או הצל? סבלימינאל =)

SaintJohn

New member
ובכן...

שמות: אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גפן, לא מכיר את השאר אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? מסיקה, נראה לי יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? בנאי, לא מכיר את השאר עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? בניון אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? אמדורסקי? מי זה?
שי: נובלמן, להב או גבסו? מכיר רק את גבסו, ולא בא לי לבחור בו... שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? לא קל, אבל בוחר בברכה מאיה: וקסמן (איגי) או בוסקילה? וקסמן מאיר: בנאי או אריאל? אריאל חיים: רודנר (חמי) או אוליאל? רודנר, ללא ספק! יובל: בנאי או מנדלסון? בנאי, ללא ספק! יוני: רכטר או בלוך? רכטר, עם ספק שרון: רוטר או הולצמן? נגמרו השרונים?
רוטר ערן: צור או מיטלמן? אף אחד מהם אריק: איינשטיין, סיני או לביא? איינשטיין הראל: מויאל או סקעת? אף אחד מהם הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? הבן י. בנאי: האב הבן? הבן משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב, אבל לא קל לבחור משפחת ארצי: שלמה או בן? שלמה משפחת קלפטר: יצחק או ורד? יצחק משפחת פיק: צביקה, שרונה או דניאלה? צביקה! להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול, פיטר רוט או שחר אבן-צור? יהלי רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יובל בנאי או שלומי ברכה? שלומי חמי רודנר או ירמי קפלן? חמי! אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? אסף חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי, דאמיט! ירמי קפלן או דנה ברגר? ירמי שילה פרבר או דניאל סלומון? שילה דן תורן או מאור כהן? מאור אורן לוטנברג או גידי רז? מי אלה? יוסי חממי או אלדד גואטה? מי אלה? אריק איינשטיין או שלום חנוך? שלום חנוך
מוקי או פילוני? מוקי סאבלימינל או הצל? איך אני יכול לבחור אם אני לא יודע להבדיל ביניהם? אחלה של סקר!

RachelMN

New member
שלי

שמות: אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גפן אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? בללי יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? בנאי עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? מתלבטת בין שלושתם :| אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? בטח שאמדורסקי שי: נובלמן, להב או גבסו? להב שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? שבן מאיה: וקסמן (איגי) או בוסקילה? וקסמן מאיר: בנאי או אריאל? אממ שניהם חביבים חיים: רודנר (חמי) או אוליאל? רודנר יובל: בנאי או מנדלסון? לא מתה על שניהם יוני: רכטר או בלוך? רכטר שרון: רוטר או הולצמן? הולצמן ערן: צור או מיטלמן? מיטלמן אריק: איינשטיין, סיני או לביא? חיבה ממוצעת לשלושתם הראל: מויאל או סקעת? אף אחד הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? האב י. בנאי: האב הבן? האב משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן? שניהם משפחת ארצי: שלמה או בן? בן משפחת קלפטר: יצחק או ורד? יצחק משפחת פיק: צביקה, שרונה או דניאלה? אף אחד להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול, פיטר רוט או שחר אבן-צור? שחר אבן-צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יובל בנאי או שלומי ברכה? שלומי ברכה חמי רודנר או ירמי קפלן? חמי רודנר אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? אסף אמדורסקי חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי רודנר ירמי קפלן או דנה ברגר? דנה ברגר שילה פרבר או דניאל סלומון? דניאל סולומון דן תורן או מאור כהן? דן תורן אורן לוטנברג או גידי רז? אורן לוטנברג, אבל רק כי אני לא יודעת מי זה גידי רז יוסי חממי או אלדד גואטה? לא יודעת מי אלה
אריק איינשטיין או שלום חנוך? שלום חנוך מוקי או פילוני? אף אחד סאבלימינל או הצל? אף אחד סקר טוב

תשובות

אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? אביב ברק. אחד המתופפים הגדולים בארץ כיום ! גם בנקמת הטרקטור וגם באלג'יר הוא מפציץ... אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? בללי אבל אני משוחד נקמת הטרקטור הלהקה האהובה עלי בארץ. יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? בבליקי, אחד האמנים הכי כנים כיום. עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? נבחר בעמיר לב בכל זאת בגלל הטקסטים המיוחדים. למרות שגם בניון וג'נגו מצוינים. אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? אמדורסקי. נקודה. שי: נובלמן, להב או גבסו? נובלמן, How to be shy אחד מאלבומי הפסיכדליה הישראלים הטובים ששמעתי. שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? שבן. סוגד לכל הקשה שלו על הפסנתר. מאיה: וקסמן (איגי) או בוסקילה? איגי וקסמן אבל רק בגלל שאת בוסקילה אני ממש לא אוהב. מאיר: בנאי או אריאל? מאיר אריאל, המשורר הישראלי החשוב ביותר. חיים: רודנר (חמי) או אוליאל? בכל זאת רודנר בגלל איפה הילד אבל גם לאוליאל שמור מקום של כבוד בשימור המוזיקה המרוקאית עם שפתיים. יובל: בנאי או מנדלסון? בנאי, למרות שכל מה שמשינה עושה כרגע מעורר בי בחילה... יוני: רכטר או בלוך? ההשוואה הכי קלה נראה לי... רכטר. אחד המלחינים הגדולים שגדלו פה, גאון מוזיקלי מהסוג הנדיר שעדין לא זכה להערכה הראויה מספיק. שרון: רוטר או הולצמן? הולצמן. אני אוהב את אבטיפוס אבל גם רוטר לא רעה בכלל הקטע שלה עם ברי: הניצוץ (מתוך קלרה הקדושה) מדהים ביופיו. ערן: צור או מיטלמן? צור, אחד האמנים האהובים עלי. שנון ופשוט מפנק את השפה העברית. אריק: איינשטיין, סיני או לביא? שלושתם ענקיים כל אחד בצורתו ובכל זאת נבחר באיינשטיין בגלל המפעל חיים. הראל: מויאל או סקעת? נשאיר את הדילמה הזאת לחכמים ממני... הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? האמת היא שלא מספיק התעמקתי ביצירה של יהושע סובול ולכן אני בוחר ביהלי. י. בנאי: האב הבן? האב, יוסי אחד האמנים עם ההגשה הכי מוצלחת שהיתה לנו פה. משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר ובענק. למרות הדיסק האחרון המאכזב, שני הדיסקים הראשונים שלו הם בבחינת מאסטרפיס אצלי. משפחת גפן: אביב או יהונתן? יהונתן, הגאון האמיתי של המשפחה. בן אדם שנון ומבריק ! משפחת ארצי: שלמה או בן? הייתי שם פתק לבן אבל בכל זאת ניתן לשלמה בגלל שבעבר הוא אכן היה אמן נהדר. משפחת קלפטר: יצחק או ורד? איזה משפחה נפלאה ! יצחק כמובן לוקח בגלל הקריירה הענפה יותר, וגם בשביל שסתם לא ייכנס לדכאון (כמו שקורה לו כל כך הרבה...). אסור אבל לשכוח את ורד קלפטר, סימנים הפרוייקט שהפיקה של עיבודים מולחנים לשירים של מירון ח. איזקסון הוא מהדיסקים הישראליים הטובים של השנים האחרונות. משפחת פיק: צביקה, שרונה או דניאלה? צביקה. כי בכל זאת יש לו חלק משמעותי בהתפתחות הפופ הישראלי, מה שקשה להגיד על הבנות שלו... להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול, פיטר רוט או שחר אבן-צור? יהלי סובול. פיטר רוט מוזיקאי יותר מוכשר אבל את האלבום סולו של יהלי אהבתי בהרבה. שחר אבן צור שימשיך לתופף וישתוק... רמי פורטיס או ברי סחרוף? אם כל הדילמות. בדיוק כמו שאלת האבא\אמא. אני לא אענה ואגיד שכל אחד גאון יחיד במינו בצורתו שלו. יובל בנאי או שלומי ברכה? שלומי ברכה, המוח האמיתי שמאחורי משינה. גם אלבום הסולו שלו ממש טוב לדעתי. חמי רודנר או ירמי קפלן? חמי רודנר, אבל בהחלט ירמי נותן לו פייט. אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? אסף אמדורסקי. הכי אהבתי את קריירת הסולו שלו מבין השלושה. חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי, בעיקר בגלל שאני לא כל כך אוהב את איגי אז הקרב קל. ירמי קפלן או דנה ברגר? ירמי קפלן לוקח בגדול... שילה פרבר או דניאל סלומון? שילה פרבר, ממש לא אוהב את דניאל סלומון אבל לפי מה ששמעתי מהסינגל הראשון של החדש של פרבר, הוא דווקא לא הטביע את המוזיקה שלה בצמר גפן מתוק. דן תורן או מאור כהן? מאור כהן. ה-רוקר האמיתי האחרון... אורן לוטנברג או גידי רז? לוטנברג. יוסי חממי או אלדד גואטה? חממי. אריק איינשטיין או שלום חנוך? שוב פעם מכשול אמיתי, ואני שוב אסרב לענות ואגיד שאני רק רוצה לראות אותם ביחד ולא עם שלמה ארצי... מוקי או פילוני? פילוני. כי לשיר במילים גבוהות זה הרבה יותר קל מלהפיק ברמות שפילוני מגיע אליהן... מפיק עילאי שמסוגל לקחת את ההיפ הופ הישראלי למקומות חדשים. סאבלימינל או הצל? סאבלימינל. למרות הסלידה שלי מהמוזיקה שהוא מוציא מדובר בבחור עם פלואו טוב מאוד והפקה מצויינת סביבו (מומי לוי הוא מפיק מעולה, לא יעזור מה תגידו...). הצל הוא אחת הסיבות (לא היחידה אבל בהחלט סיבה) לכך שבסופו של דבר אני סולד מהמוזיקה של סאב.

נ ע ם 7

New member
מנסה...

שמות: אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גפן... אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? אפאחד יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? בנאי ? עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? ג'נגו !!! אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? זאת שאלה בכלל ?! שי: נובלמן, להב או גבסו? גבסו נראה לי... שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? שבן מאיה: וקסמן (איגי) או בוסקילה? אף אחת אבל עדיף איגי ( אני מקווה לא להסתכסך עם אף אחד.. ) מאיר: בנאי או אריאל? אריאל חיים: רודנר (חמי) או אוליאל? חמי .. אווף למה לא הלכתי לעיר הבירה ?!!!! יובל: בנאי או מנדלסון? יובל מנדלסון !! יוני: רכטר או בלוך? בלוך ! שרון: רוטר או הולצמן? הולצמן ערן: צור או מיטלמן? מיטלמן.. ידעתם שיש לו אח שמנגן !? אריק: איינשטיין, סיני או לביא? איינשטיין הראל: מויאל או סקעת? סקעת הכל נשאר במשפחה: י. סובול: האב הבן? הבן !! י. בנאי: האב הבן? האב משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב משפחת ארצי: שלמה או בן? לא ולא... משפחת קלפטר: יצחק או ורד? אממ.. משפחת פיק: צביקה, שרונה או דניאלה? א-ף א-ח-ד !! להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול, פיטר רוט או שחר אבן-צור? כולם ביחד כמוניקה סקס זה עדיף מכול אחד בנפרד רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יובל בנאי או שלומי ברכה?יובל בנאי חמי רודנר או ירמי קפלן? ירמי אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? התלבטות קשה בין אסף לירמי.. חמי רודנר או איגי וקסמן?חמי ירמי קפלן או דנה ברגר? ירמי שילה פרבר או דניאל סלומון? דניאל סלומון דן תורן או מאור כהן? אני ממש אוהבת את שניהם אבל בגלל שאני מכורה לטלנובלה בע"מ אני אכתוב מאור !!!! אורן לוטנברג או גידי רז? X= יוסי חממי או אלדד גואטה? לודעת אריק איינשטיין או שלום חנוך? אריק איינשטיין מוקי או פילוני? מוקי סאבלימינל או הצל? אפאחד היה ממש כיף!! תודה !

למעלה