שאלון מוזיקה.

../images/Emo79.gifשאלון מוזיקה. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

הוראות תפעילו פלייליסט שלכם, לא משנה מאיפה {רצוי שתהיה מגוונת וארוכה ועם שירים שאתם אוהבים} - אבל בצורה אקראית (ctrl+h ב"מדיה פלייר", וזאת בכדי שלא תהיה לכם שליטה על סדר השירים שינוגנו). עכשיו, לכל שאלה אתם מחליפים שיר וכותבים בתשובה את שם השיר והאמן שמבצע אותו... זה יכול לצאת באמת מגניב. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

../images/Emo79.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי? Smells Like Teen Spirit- נירוונה האם יהיו לי חיים מאושרים? I Dont Wanna Miss a Thing- אירוסמית' מה אנשים באמת חושבים עליי? By the Way- רד הוט צ'ילי פפרז האם אנשים חושקים בי בסתר? Always- בון ג'ובי
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Wind Of Change- סקורפיונס מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? can't stop- רד הוט צ'ילי פפרז האם יהיו לי ילדים? the zephyr song- רד הוט צ'ילי פפרז עצה טובה בשבילי: Best Of You- הפו פייטרז מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Dude Looks Like A Lady- אירוסמית' מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Fly Away From Here- אירוסמית' איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Californication- רד הוט צ'ילי פפרז איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? How you remind me-ניקלבק איך יהיה לי היום? What if God was one of us- אלאניס מוריסט למה אני כאן? Lonely Nights- סקורפיונס בתור מה אנשים יזכרו אותי? Live And Let Die- גאנז אנד רוזס
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Help!- הביטלס האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Don't Let Me Down- הביטלס איך תהיה השנה הזו? Mr. Brightside- הקילרז.

Stephenie

New member
עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

איך העולם רואה אותי? LCD - Zorbas Dance Mix האם יהיו לי חיים מאושרים? כריסטינה אגילרה-hurt מה אנשים באמת חושבים עליי? כריסטינה אגילרה ופי דדי - Tell Me האם אנשים חושקים בי בסתר? london brihg-פרגי
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אוונסנס- Call Me When You're Sober מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? כריסטינה אגילרה-Fighter אם יהיו לי ילדים? ג'יי זי וביונסה -Deja vu עצה טובה בשבילי: ריאנה-Unfaithful מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? א.פ.י-Miss Murder מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אוונסנס-My Last Breath איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? the voice within-כריסטינה אגילרה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? I Turn To You-כריסטינה אגילרה איך יהיה לי היום? tell me baby-רד הוט צ'ילי פפרז למה אני כאן? u ur ahnds-פינק בתור מה אנשים יזכרו אותי? stupid girls-פינק
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כריסטינה אגילרה- - Slow Down Baby- האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך העולם רואה אותי? LCD - Zorbas Dance Mix האם יהיו לי חיים מאושרים? כריסטינה אגילרה-hurt מה אנשים באמת חושבים עליי? כריסטינה אגילרה ופי דדי - Tell Me האם אנשים חושקים בי בסתר? london brihg-פרגי
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אוונסנס- Call Me When You're Sober מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? כריסטינה אגילרה-Fighter אם יהיו לי ילדים? ג'יי זי וביונסה -Deja vu עצה טובה בשבילי: ריאנה-Unfaithful מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? א.פ.י-Miss Murder מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אוונסנס-My Last Breath איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? the voice within-כריסטינה אגילרה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? I Turn To You-כריסטינה אגילרה איך יהיה לי היום? tell me baby-רד הוט צ'ילי פפרז למה אני כאן? u ur ahnds-פינק בתור מה אנשים יזכרו אותי? stupid girls-פינק
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כריסטינה אגילרה- - Slow Down Baby- האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Genie In A Bottle-כריסטינה אגילרה
איך תהיה השנה הזו? sexsyback-ג'סטין טימברליק

Stephenie

New member
יצא מבולגגןןן!!תיקון:

איך העולם רואה אותי? LCD - Zorbas Dance Mix האם יהיו לי חיים מאושרים? כריסטינה אגילרה-hurt מה אנשים באמת חושבים עליי? כריסטינה אגילרה ופי דדי - Tell Me האם אנשים חושקים בי בסתר? london brihg-פרגי איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אוונסנס- Call Me When You're Sober מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? כריסטינה אגילרה-Fighter אם יהיו לי ילדים? ג'יי זי וביונסה -Deja vu עצה טובה בשבילי: ריאנה-Unfaithful מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? א.פ.י-Miss Murder מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אוונסנס-My Last Breath איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? the voice within-כריסטינה אגילרה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? I Turn To You-כריסטינה אגילרה איך יהיה לי היום? tell me baby-רד הוט צ'ילי פפרז למה אני כאן? u ur ahnds-פינק בתור מה אנשים יזכרו אותי? stupid girls-פינק איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כריסטינה אגילרה- - Slow Down Baby- האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Genie In A Bottle-כריסטינה אגילרה איך תהיה השנה הזו? sexsyback-ג'סטין טימברליק איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? the voice within-כריסטינה אגילרה לא הכי מסודר אבל שיהיה

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifחח מגניב

איך העולם רואה אותי? Y la Vida
האם יהיו לי חיים מאושרים? Bonita de Mas
מה אנשים באמת חושבים עליי? I wanna be like you
האם אנשים חושקים בי בסתר? Tic Tac
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? No Estas Seguro
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Wake Up
האם יהיו לי ילדים? Bandera blanca
עצה טובה בשבילי: Quereme solo a mi
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Fly מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Pretty Boy
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Inmortal
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Y asi sera
איך יהיה לי היום? Sweet Sixteen
למה אני כאן? Rock This World
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Magic Works
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Bailo:S האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Us Against The World
חח חלק יצאו מגניב [עשיתי shuffle ב-iTunes] איך תהיה השנה הזו?

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאופס, האחרון

*רוני צריכה לעשות שאפל מחדש
* איך תהיה השנה הזו? Double Trouble

וואי, מגניב לגמרי../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? Sita- Happy
האם יהיו לי חיים מאושרים?
Celia cruz- la vida es un carnaval
מה אנשים באמת חושבים עליי?
Linger- cranbarries האם אנשים חושקים בי בסתר?
That dont impress me much איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Hooverfonic- mad about you
זתומרת שאני צריכה להשתגע
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Quereme solo a mi
חחחח לאהוב את עצמי וזהו
האם יהיו לי ילדים? Erre way- Asignatura pendiente
עצה טובה בשבילי: Mas que nada חחחח הזוי
לעבור לברזיל.. בסדר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bring It On- just what i need
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Alejandro Sanz- Tu corazon איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Floricienta- Tu חחחחח
איזה כיף לי
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Elton john- your song.. אוקיי
או שאני אוהבת הומואים או שאני אוהבת אנשים שיושבים על גגות וכותבים לי שירים... חחחחח
איך יהיה לי היום? Bailalo שכחתי של מי חחח :]
שיהיה
למה אני כאן? Aretha- Think חחחח
אני אחשוב על זה כמו שהשיר אומר
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Man! i feel loke a women חחח
בתור אישה
גדוללללללל
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Rolabogan - dulces secretos
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Christina aguilera-el beso del final חחחח טווווווווווווב
זה יצא מפגר
איך תהיה השנה הזו? Mambru- una mirada
חחחחח יצא חביב ומגניב דווקא

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאהאה יש לך מסן?

אם כן אני אביא לך את שלי במסר ושלחי לי את Dulces Secretos של רולאבוגן!!

חח.. מגניב עושה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

איך העולם רואה אותי? soap disco- של מארון5
האם יהיו לי חיים מאושרים? השיר של אלבניה מאירוויזיון 2006
מה אנשים באמת חושבים עליי? Mi Amore
האם אנשים חושקים בי בסתר? השיר של הולנד מהאירוויזיון ..חח.ח. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
balio של רולאבוגן..חחחח.. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? woman של מארון5 האם יהיו לי ילדים? Sugar Babes - Overload עצה טובה בשבילי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - can i gat your numer
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? shiver של נטליה אימברוליה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Pakito - Living on video חחח.. זה איזה טרנס..חח.. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ding dong
של ברזיל.. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? ואת של הראל סקעת:- איך יהיה לי היום? במקומי של שי גבסו למה אני כאן? Groove Coverage - God Is A Girl בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה כורם- קיץ
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Kelly Clarkson - Since Youve Been Gone האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Alanis Morissette - Crazy איך תהיה השנה הזו? Backstreet Boys - Incomplete זה אומר לא מושלם או שלם?

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני אוהפת

איך העולם רואה אותי? Oasis-Lyla האם יהיו לי חיים מאושרים? Aerosmith-Hole In My Soul מבשר רעות
... חור נשמה.. בהחלט לא חיים מאושרים
מה אנשים באמת חושבים עליי? דניאל סלומון-אין כמו האהבה שלך... תודה תודה
האם אנשים חושקים בי בסתר? הראל מויאל-משאלה
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? סינרגיה-צועקים על אהבה... מישהו יכול לפרש לי את זה?
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Rage Against The Machine-Freedom האם יהיו לי ילדים? Oasis-Stop Crying Ypur Heart Out עצה טובה בשבילי: ברי סחרוף-נכנע לך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Backstreet Boys- Beautiful Women.. אישה בסדר,היפה ניתן לויכוח. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Los Pericos-Me Late איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? סינרגיה-לחבק אותך יואוווווו
עכשיו אני סופסוף יכולה לנוח על משכבי בשלום
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Velvet Revolver-Loving The Alien- אדוה אוהבת לא זה ולא זה. אדוה אוהבת חייזרים
איך יהיה לי היום? Outkast-Hey Ya למה אני כאן? אושרי כהן ורן דנקר- הבלדה שלי עלייך בתור מה אנשים יזכרו אותי? בוטן מתוק בקרקס-אש בתוך הלב
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sister Hazel-All For You לא נראה לי
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Muse-Stockholm Syndrom זה אומר שרובין בא לקחת אותי לגור איתו בשבדיה!? הלוואי איך תהיה השנה הזו? הראל מויאל-סימנים סימנים למה?*מהורהרת*

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifעונה...

איך העולם רואה אותי? I Just Can't Wait To Be King
האם יהיו לי חיים מאושרים? Desde que te vi מה אנשים באמת חושבים עליי? Welcome האם אנשים חושקים בי בסתר? Bare Necessities איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Corazones al viento מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Chain Gang is The Click האם יהיו לי ילדים? Te Siento עצה טובה בשבילי: Tiger Song מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Do The Hippogriff מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Vos Podes איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Bad, Bad Man
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Flores Amarillas איך יהיה לי היום?Chaval Chulito למה אני כאן? Aladin - Prince Ali בתור מה אנשים יזכרו אותי? Disney - Alladin - One Jump Ahead איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Drake Bell And Josh Peck - Soul Man האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Yo Ho איך תהיה השנה הזו? Floricienta

למעלה