שאלון מוזיקלי לסופ"ש

../images/Emo79.gifשאלון מוזיקלי לסופ"ש../images/Emo79.gif

השאלון מפורוםמ סקרים ושאלונים בתפוז
המילוי הוא חובה
איזה שיר את/ה שומע כרגע: סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): שיר ישראלי אהוב: שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: שיר לועזי אהוב: זמר ישראלי אהוב: זמר לועזי אהובה: זמרת ישראלית אהובה: זמרת לועזית אהובה: להקה ישראלית אהובה: להקה לועזית אהובה: קליפ ישראלי אהוב: קליפ לועזי אהוב: סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): שיר ישראלי פחות אהוב: שיר לועזי פחות אהוב: זמר ישראלי פחות אהוב: זמר לועזי פחות אהובה: זמרת ישראלית פחות אהובה: זמרת לועזית פחות אהובה: להקה ישראלית פחות אהובה: להקה לועזית פחות אהובה: קליפ ישראלי פחות אהוב: קליפ לועזי פחות אהוב: כמה דיסקים מקוריים יש לך: כמה דיסקים צרובים יש לך:

the only DaRdAr

New member
../images/Emo79.gifעונה../images/Emo79.gif

איזה שיר את/ה שומע כרגע: "שיר אהבה פשוט"-איה כורם סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): כמעט הכל!! שיר ישראלי אהוב: יש הרבה כאלה... שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: "תותים"
של אתניקס...
שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: אמממ צריכה לחשוב על זה... שיר לועזי אהוב: גם ה יש הרבה...מה לעשות שאני אוהבת הרבה שירים
זמר ישראלי אהוב: עברי לידר (רציתי לרשום לירון, אבל זה עוד לא מתאים) זמר לועזי אהוב: אין לי עדיפות מסויימת זמרת ישראלית אהובה: מירי מסיקה זמרת לועזית אהובה: אבריל לוין להקה ישראלית אהובה: משינה להקה לועזית אהובה: קולדפליי קליפ ישראלי אהוב: הראל מויאל-"כמה אוהבים" קליפ לועזי אהוב: sorry"-Madonna" סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): דיכאון שיר ישראלי פחות אהוב: השירים של שרונה ודניאלה פיק שיר לועזי פחות אהוב: יש הרבה כאלה זמר ישראלי פחות אהוב: יש הרבה.... זמר לועזי פחות אהוב: ג'יימס בלאנט זמרת ישראלית פחות אהובה: רוני זמרת לועזית פחות אהובה: וואי יש המון כאלה! להקה ישראלית פחות אהובה: גיים בויז... להקה לועזית פחות אהובה: שוגבייז קליפ ישראלי פחות אהוב: "תזיז ת'ישבן" למה תמיד צריך בחורות עם ביקיני בקליפים?! קליפ לועזי פחות אהוב: לא עולה לי משהו בראש... כמה דיסקים מקוריים יש לך: אם אני אתחיל לספור זה יקח שנה כמה דיסקים צרובים יש לך: 3 ואלה דיסקים שלא צרבתי ממקוריים חייבת להגיד..זה לא שאלון קל...עבורי...חחחחחח

../images/Emo177.gif

איזה שיר את/ה שומע כרגע: אף שיר. סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): פופ, עם נטיה קלה לרוק. שיר ישראלי אהוב: "לשם"\מירי מסיקה. שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: יש גבול, 100 פעמים לא אעמוד באף שיר. שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: יש גבול, 100 פעמים לא אעמוד באף שיר. שיר לועזי אהוב: "Kate Ryan - "Je t'adore זמר ישראלי אהוב: אין מישהו ספציפי (מלבד לירון). זמר לועזי אהובה: זמר לועזי אהובה?
Darren Hayes זמרת ישראלית אהובה: מירי מסיקה. זמרת לועזית אהובה: Anastacia להקה ישראלית אהובה: הפרויקט של עידן רייכל. להקה לועזית אהובה: Savage Garden. קליפ ישראלי אהוב: לא עולה לי אחד ספציפי. קליפ לועזי אהוב: כנ"ל. סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): מזרחי בכייני, מטאל,קלאסי. שיר ישראלי פחות אהוב: לא נכנס לדברים הפחות אהובים, לפחות לא הפעם...
שיר לועזי פחות אהוב:
זמר ישראלי פחות אהוב:
זמר לועזי פחות אהובה:
זמרת ישראלית פחות אהובה:
זמרת לועזית פחות אהובה:
להקה ישראלית פחות אהובה:
להקה לועזית פחות אהובה:
קליפ ישראלי פחות אהוב:
קליפ לועזי פחות אהוב:
. כמה דיסקים מקוריים יש לך: 30-40. כמה דיסקים צרובים יש לך:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

nitsan4u

New member
גם אני עונה!../images/Emo9.gif

איזה שיר את/ה שומע כרגע: אה.. כלום רק נכנסתי למחשב... סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...):רוק פופ מטאל קלאסי ועוד הרבה דברים שלא אמרת... שיר ישראלי אהוב: פזמון ליקינטון בכל הביצועים שלו.. שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: בסוף בטוח ימאס לי ממנו... שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: אההה...Iris של Goo Goo Dolls שיר מדהים שאף פעם לא נמאס ממנו! שיר לועזי אהוב: MMMbop של הנסון.. חולה על השיר הזה! זמר ישראלי אהוב: אהה יש הרבה עברי לידר, שי גבסו ועוד.. זמר לועזי אהובה: James Blunt זמרת ישראלית אהובה: גם פה יש הרבה... מירי מסיקה, אחינועם ניני וכו' זמרת לועזית אהובה:(אני מקווה שככה כותבים) Anouk, Alanis Morissette ועוד.. להקה ישראלית אהובה: בוטן מתוק בקרקס ועוד כמה... להקה לועזית אהובה: הנסון,3Doors Down ועוד קליפ ישראלי אהוב: לא כל כך מכירה... קליפ לועזי אהוב: אה לא זוכרת... סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): אולי מזרחי, דיכאון וכל מיני שירים ספציפיים.. שיר ישראלי פחות אהוב: רוב שירי הדיכאון... שיר לועזי פחות אהוב: אהה.. לא זוכרת בדיוק (אני לא מתה על טראנסים) זמר ישראלי פחות אהוב: אין כזה זמר לועזי פחות אהובה: גם אין עדיין זמרת ישראלית פחות אהובה: אין זמרת לועזית פחות אהובה: אולי בריטני ספירס להקה ישראלית פחות אהובה: אין להקה לועזית פחות אהובה: אין קליפ ישראלי פחות אהוב: אין קליפ לועזי פחות אהוב: אולי של מרלין מנסון כמה דיסקים מקוריים יש לך: 0 כמה דיסקים צרובים יש לך: 1

למעלה