שאלון מוזיקלי

hilali1

New member
../images/Emo79.gif שאלון מוזיקלי ../images/Emo79.gif

קצר וחביב
שם: מה אני שומע/ת עכשיו? האלבום הראשון שקניתי: האלבום עדיין נמצא אצלי? עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? האלבום האחרון שקניתי? כמה עלה לי? איפה? למה דווקא האלבום הזה? קונה בדרך כלל דיסקים? כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה? שיר הפסקול שלי כרגע: מסר לאומה? ציטוט מוזיקלי: מילות פרידה:

עונה../images/Emo13.gif

שם:רעות מה אני שומע/ת עכשיו?בימים אלו אני שומעת:ישראלי-שרון חזיז האוסף לועזי-רוקסט האלבום הראשון שקניתי:פסקול הסרט "קלרה הקדושה" בהפקתו של ברי סחרוף האלבום עדיין נמצא אצלי?כן עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו?בסיגנון כן אבל את האלבום הזה כבר מזמן לא שמעתי האלבום האחרון שקניתי?שרון חזיז האוסף כמה עלה לי?40 ש"ח איפה?טאואר רקורדס למה דווקא האלבום הזה?כי שרון זמרת מדהימה! קונה בדרך כלל דיסקים?תלוי של מי כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה?אם הוא של אמיר אז כל מחיר
. הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה?כל פעם משהו אחר תלוי מה בא לי לשמוע באותו רגע איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה?מופע איחוד של היי פייב
שיר הפסקול שלי כרגע:שיר הפתיח של "בובות"נחשב? מסר לאומה?אל תפסיקו לחייך. ציטוט מוזיקלי:הנה מבחן האומץ שם בחוץ,דבש בלי עוקץ דבש בלי עוקץ,רוץ ילד רוץ(מתוך השיר של אמיר "דבש בכוורות") מילות פרידה:ביי ביי

hilali1

New member
וואי קלרה הקדושה../images/Emo70.gif נוסטלגיה../images/Emo70.gif

MoRaN SeM

New member
עונה.

שם:מורן מה אני שומע/ת עכשיו?אושר- ג'קו אייזנברג. האלבום הראשון שקניתי:עם הזמן- אביב גפן. האלבום עדיין נמצא אצלי?כמובן! עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו?וודאי וודאי:] האלבום האחרון שקניתי?וואו, אמ, עבר הרבה זמן. הרגלים רעים- יוני בחוך. נדמה לי. כמה עלה לי?לא יודעת..50-60 שקל בטח, לא? איפה?צליל. למה דווקא האלבום הזה?כי יוני חמוד, וזו התבררה כקנייה טובה, אלבום מעולה
קונה בדרך כלל דיסקים?לצערי, לא. אין לי כסף. כשיהיה לי..אז אני אתפרע חח. כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה?אני אישית מוכנה להשקיע, אבל כל עוד זה הכסף של ההורים, לא משקיעים יותר מדיי:] הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה?כן. ערבובייה של הMP. איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה?אביב גפן/יוני בלוך. למרות שהייתי בהופעות של שניהם חח. ואולי גם עברי לידר..ממ.. שיר הפסקול שלי כרגע:מה? מסר לאומה?אל תפחדו לבכות, הדמעות הן אלו שמפשירות את הקרח שבנשמה. ציטוט מוזיקלי:"השדים באים בלילה, קולעים צמות מהכאב. זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי, זה רק הלב".[אביב גפן- זה רק הלב שכואב לך]. מילות פרידה:צ'או בומבינה.

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

שם:יעל מה אני שומע/ת עכשיו? האלבום הראשון שקניתי:היי פייב נראה לי\מוניקה סקס האלבום עדיין נמצא אצלי?כן עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו?מוניקה כן היי פייב נחשב כאלבום נוסטלגי אבל כבר לא שומעת האלבום האחרון שקניתי?אוהד חיטמן כמה עלה לי?50 איפה?דיסק סנטר למה דווקא האלבום הזה?המלצות קונה בדרך כלל דיסקים?כן כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה?עד 100 שקל הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה?תלוי איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה?מחו"ל בעיקר שיר הפסקול שלי כרגע: מסר לאומה? ציטוט מוזיקלי:מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא מילות פרידה:

תמיד...../images/Emo105.gif

אבל תמיד שיוצא לי יום עצבני, אז לפני שאני הולך לישון אני אומר את הציטוט הזה.

hilali1

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שם: הילה מה אני שומע/ת עכשיו? אל תאמיני - איה כורם האלבום הראשון שקניתי: נדמה לי ריטה או גלי עטרי האלבום עדיין נמצא אצלי? אכן עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? בהחלט
האלבום האחרון שקניתי? ריטה - רמזים כמה עלה לי? 50 ש"ח
איפה? התו השמיני
למה דווקא האלבום הזה? למה לא
ריטה
קונה בדרך כלל דיסקים? כן
כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? ממ עד 70 ש"ח הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? לפעמים. רדיו. איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה? איה כורם
וגם גלי עטרי
ואוהד חיטמן ודני רובס
שיר הפסקול שלי כרגע: אל תאמיני
ציטוט מוזיקלי: מוזיקה ללב היא חודרת
מילות פרידה: יאללללה בי

orian14

New member
או וואה איזה שאלון חח

שם: אוריאן מה אני שומע/ת עכשיו? "רגע לפני ש.."(אפרוחה) האלבום הראשון שקניתי: נראה לי בייבי ואן מור טיים של בריטני האלבום עדיין נמצא אצלי? ברור ! עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? מתה עליה. האלבום האחרון שקניתי? פורטה היהודים. כמה עלה לי? 50? 60? איפה?דיסק קלאב אילת למה דווקא האלבום הזה? כי אני מאוהבת בלהקה קונה בדרך כלל דיסקים? כן כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? כמה שצריך הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה?לא איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה? ה-י-ה-ו-ד-י-ם שיר הפסקול שלי כרגע: מלחמה שקטה גניבה(היהודים) מקסיקו, זוהרים (אביב גפן) מסר לאומה? אין על היהודים והתבלינים. ציטוט מוזיקלי: "וזה מה שאומר הזמן הזה" (היהודים-סוף העולם) מילות פרידה: אמ..תנו בראש!

ג ב ש ו ש

New member
גם אני../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי מה אני שומע/ת עכשיו?-כרגע כלום
האלבום הראשון שקניתי:וואלה לא זוכר...יש מצב שזה היה את "אור הירח" של אביב גפן
האלבום עדיין נמצא אצלי?-ברור
עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו?-אכן כן
האלבום האחרון שקניתי?-ריטה-רמזים
כמה עלה לי?-55 נראה לי
איפה?-בצליל בקניון באשקלון... למה דווקא האלבום הזה?-כי חיכיתי לו הרבה זמן
קונה בדרך כלל דיסקים?-כןן
כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה?-אממ לא יודע,בעיקרון בד"כ כשאני מעוניין בדיסק כלשהו אני רוכש אותו וזהו. הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה?-יש לילות שכן ויש כאלה שלא..וכל פעם מוסיקה שונה
איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה?-נינט...מאוד התגעגעתי להופעות שלה
שיר הפסקול שלי כרגע:שרה ברחובות-ריטה
מסר לאומה?-מוסיקה היא החיים
ציטוט מוזיקלי:"...אבל תמיד יש מישהו ששומע,שומר עלי,יודע שאני לא אוותר..." מילות פרידה:אחלה שאלון

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo13.gif

שם:מעין מה אני שומע/ת עכשיו?לא שומעת
האלבום הראשון שקניתי:אממ... וואי אני באמת באמת לא זוכרת:| אולי..אני לא בטוחה של נטליה אוריירו הראשון האלבום עדיין נמצא אצלי?כל הדיסקים שלי מסודרים בחדר בערימות..אז כן עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו?כן האלבום האחרון שקניתי?נלי פורטדו LOOSE כמה עלה לי?60 אאל"ט איפה?עזריאלי למה דווקא האלבום הזה?כי אני חולה עלייה
וכי הדיסק הזה מעולה
קונה בדרך כלל דיסקים?אממ לפעמים.. כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה?100 ש"ח..לא יותר מזה
. הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה?לפעמים..לרוב של נלי או כל מיני איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה?נלי פורטדו
שיר הפסקול שלי כרגע:אממ איזה שיר אחד של סטפ אפ 2 מסר לאומה?יהיה טוב[?!] ציטוט מוזיקלי:"שיהיה לי את הכוח לקבל את מה שיש..." מילות פרידה:צ'או

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

שם: מיכל מה אני שומע/ת עכשיו? גלגלצ...יש את החדש של שירי מימון האלבום הראשון שקניתי: אממ הראשון של בריטני ספירס האלבום עדיין נמצא אצלי? כן עדיין שומע/ת את המוזיקה באלבום הזה או בסגנון שלו? אממ לפעמים האלבום האחרון שקניתי? בעז בנאי כמה עלה לי? 60 נראה לי איפה? חנות דיסקים
למה דווקא האלבום הזה? סתם כי בא לי קונה בדרך כלל דיסקים? כן כמה אני מוכנ/ה להשקיע בדיסק שאני ממש רוצה? 70-75 הולכ/ת לישון עם מוזיקה? עם איזה מוזיקה? כן, יש לי בMP רשימה של שירים שקטים שאני שומעת לפני השינה
איזה אמן הייתי רוצה לראות בהופעה? איה כורם
! שיר הפסקול שלי כרגע: אל תאמיני מסר לאומה? תקנו דיסקים ישראליים
ציטוט מוזיקלי: הציטוט של הילה מהחתימה (סליחה הילה, שאני שוב מעתיקה...
) מילות פרידה: אדיוס

hilali1

New member
../images/Emo6.gif את תמיד מעתיקנית../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אכן הציטוט שלי בחתימה מהמם

למעלה