שאלון פלייליסט

../images/Emo79.gif שאלון פלייליסט ../images/Emo79.gif

כי הכי בא לי בעולם בערך
וגם כי העתקתי עכשיו את הדיסק החדש למחשב והמדיה פלייר משום מה חושב שאני שומעת טום ג'ונס
(מי יודע..) ולחדשים בעניין - הסבר: שמים במדיהפלייר/אייטיונז או כל שטות אחרת את הרשימת שירים שעל המחשב שלכם, שמים על 'שאפל' ועונים, בלי לרמות ובלי להעביר שירים... כל שיר זה תשובה לשאלה. תהנו 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת?

בואו נראה מה יצא

1. איך העולם רואה אותי? Lover Lay Down-dave matthews band 2. איך החברים שלי רואים אותי? Better Man -Robbie williams(ג'י תנקס ..
) 3. איך אני רואה את עצמי?רוח ים -גלעד שגב (פפף!) 4. איך אני רואה את החברים שלי? To the One Who Knows-yanni(אני מנסה להבין מה זה אומר..) 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?אפילו ששירפות- הראל סקעת (הממ) 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?לכן אני כותב -יהודה עדר (מה?) 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?אל תפחד - ארז לב ארי (ממי?)
8. איך אני עם בני\בנות המין השני?אין קץ לילדות פורטיסחרוף
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Keren Ann- Spanish Song Birdטווווב
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?pray -take that
ענקי!! 11. עצה טובה בשבילי:lie-david coock חחחחח!!! 12. העצה שאני מממליץ לחברים? שיר מחלים - כוורת 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? חלק ממך - שירי מימון 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?הוראה האחזות - כוורת (LOL) 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?חלום כחול -פורטיס (חחחחחחח לא
) 16. ובהלוויה שלי?אהובתי - ארז לב ארי (מה???) 17. ובברית של הבן שלי?life on the moon-david coock (מה קשור מה ??) 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? תמיד יחכו לך - לאה שבת (LOL2) 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?פנים אל מול פנם - גידי גוב ואתי אנקרי (אממממ אחלה שיר אבל..) 20. איך יהיה לי מחר?הפוך- ברי סחרוף (לאאאא באמר!) 21. למה אני כאן?REM - Everybody hurts (חחחח גדול!) 22. איך אנשים מבינים אותי?רוחות הצפון - אהוד בנאי 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?Roxette - Sleeping in my car (חחחחחחחחחח ענקי, אבל אפעם לא נסיתי) 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?מותק שלי - גלעד שגב 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?She's Got Her Ticket-Tracy Chapman 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?רד מעל מסך הטלביזיה שלי - פורטיסחרוף 27. איך תהיה השנה הזו?גולית -כוורת 28. מתי אני אשמח?מועדון החולמים על צדק -פורטיסחרוף (הלווו) 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Plain White T's - Write You A Song
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?היא לא תדע- גזוז (תודה על הרמז
) 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?זו ילדותי השניה - מתי כספי 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?in a way -funset 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?ריבים קטנים- הכבש ה 16 34. איך החיים נכון לעכשיו?שביר כמוך - כפיר אפשטיין (LOL) 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?סיפור עצוב- יואב דגני (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!) 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?אבסורד -ישראל בר און
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?הצבעים משתנים - מורן גמליאל (כמה פואתי) 38. מה עשיתי אתמול?מחפשת - ירמי קפלן 39. מה אני אעשה מחר?rule the world - take that
40. מה מרגיז אותי?עכשיו - יואב דגני (דווקא לא עצבנית משהו..) 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?הבלדה על ארי ודרצ'י - כוורת 42. מה אני הכי שונא\ת?האהבה נשארת (OMG תשובה נכונה אני ממש שונאת את השיר !) הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיצא לך ענק../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

JusT aNAis

New member
עונה עונה עונה ../images/Emo9.gif

איזה מגניב!!!
1. איך העולם רואה אותי? nothing as it seems יו!! :-O איזה רוע לב! 2. איך החברים שלי רואים אותי? hold on 3. איך אני רואה את עצמי? back to your heart אוווקי.. 4. איך אני רואה את החברים שלי? said it all 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? hot n cold 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? hanging on to your love 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? greatest day 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? wishlist אממ מה?! 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? rule the world יאא!! תמיד ידעתי את זה
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?החול יזכור אממ להיות מצילה אדיר! 11. עצה טובה בשבילי: rock n roll star קול מאן! 12. העצה שאני מממליץ לחברים? given to fly 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? the girl in the dirty shirt 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אני אוהב (שוקולד..) בשמחה!!!!
15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? fix you 16. ובהלוויה שלי? with you מגניב!
17. ובברית של הבן שלי? old befor i'll die של רובי מקווה שרשמתי נכון
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? hippy hippy shake קקקוווללל!!! XD 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? cigarettes & alchol ממש ממש לא! חס וחסה! 20. איך יהיה לי מחר? un angel 21. למה אני כאן? run away 22. איך אנשים מבינים אותי? go let it out >< 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? rio de besos 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? bugs איזה כיף לי.. 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? betterman הממ :/ לא חושבת.. 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? pray XD 27. איך תהיה השנה הזו? married with children (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
) 28. מתי אני אשמח? hold up a lighy for me 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Champagne Supernova 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? another crack in my heart כ"כ נכון!!!!!! :-O 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? i can see a liar 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? bonita de mas איך השיר עדיין המחשב שלי?? XD 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? even flow 34. איך החיים נכון לעכשיו? hail hail 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? still canwt get over it 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?relighy my fire 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? amor chiquito 38. מה עשיתי אתמול?arc ממהה?? 39. מה אני אעשה מחר? a ver si pueden 40. מה מרגיז אותי? no te rindas 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? בדיוק כמו פעם..מה עשיתי פעם? 42. מה אני הכי שונא\ת? stand by me וואלה?! איזה שאלון מגניב!! תודית

למעלה