שאלון שירי נלי

../images/Emo79.gifשאלון שירי נלי../images/Emo79.gif

[קרדיט לפורום דיימונדז - 1116
] 1) השיר הכי מרגש: 2) השיר הכי מקפיץ: 3) השיר שגורם לי להיזכר באהבות ישנות: 4) השיר הכי נוסטלגי: 5) השיר שגרם לי לבכות: 6) השיר שאני מתחבר/ת למילים שלו: 7) השיר שהכי פחות אהבתי: 8) השיר שנותן לי תחושה של קיץ: 9) השיר שנשמע הכי ישראלי: 10) השיר שהכי לא קשור לכלום: 11) השיר שהכי מאפיין אותי (מבחינת שם השיר): 12) השלם - נלי היא:

shay08

New member
אנייייייייי../images/Emo9.gif

1) השיר הכי מרגש: All Good Things המילים כ"כ אמיתיות
2) השיר הכי מקפיץ: DO IT
3) השיר שגורם לי להיזכר באהבות ישנות: IGH
4) השיר הכי נוסטלגי: ILAB החמודייייי ! 5) השיר שגרם לי לבכות:
6) השיר שאני מתחבר/ת למילים שלו: AGT 7) השיר שהכי פחות אהבתי:TB 8) השיר שנותן לי תחושה של קיץ: DO IT ללא ספק
9) השיר שנשמע הכי ישראלי: ILAB 10) השיר שהכי לא קשור לכלום: אמממממממ ..... לא יודע
11) השיר שהכי מאפיין אותי (מבחינת שם השיר): חחחחחחחחחח GLOW?
12) השלם - נלי היא: מלכההההההההההה

עונה../images/Emo9.gif

1) השיר הכי מרגש: Try
2) השיר הכי מקפיץ: Forca
3) השיר שגורם לי להיזכר באהבות ישנות: In God's Hands
4) השיר הכי נוסטלגי: All Good Things
5) השיר שגרם לי לבכות: All Good Things... 6) השיר שאני מתחבר/ת למילים שלו: Te Busque, למרות שהביצוע לא משהו... 7) השיר שהכי פחות אהבתי: Baby Girl
איזה שיר מוזר... קצב מוזר, ביצוע מבולבל... הכי לא פורטדי
8) השיר שנותן לי תחושה של קיץ: Wait For You
הכי אתני שיש! הכי אתני שהיה לנלי... 9) השיר שנשמע הכי ישראלי: אין כזה
10) השיר שהכי לא קשור לכלום: Baby Girl; אני מזה לא אוהב אותו, חבל על הזמן
11) השיר שהכי מאפיין אותי (מבחינת שם השיר): Im Like A Bird
אני כמו ציפור, עף ועושה כל מה שבא לי... חופשי כזה... 12) השלם - נלי היא: מושלמת

../images/Emo60.gifיאללה, עונה גם../images/Emo3.gif

1) השיר הכי מרגש:AGT 2) השיר הכי מקפיץ:יש הרבה... לאחרונה DO IT
3) השיר שגורם לי להיזכר באהבות ישנות:IGH 4) השיר הכי נוסטלגי:ILAB 5) השיר שגרם לי לבכות:AGT 6) השיר שאני מתחבר/ת למילים שלו:AGT 7) השיר שהכי פחות אהבתי:Glow 8) השיר שנותן לי תחושה של קיץ:Turn Off The Light אל תשאלו אותי למה
9) השיר שנשמע הכי ישראלי:ממ, לא יודעת O: 10) השיר שהכי לא קשור לכלום:One Trick Pony
11) השיר שהכי מאפיין אותי (מבחינת שם השיר):I Will Make U Cry וAfraid 12) השלם - נלי היא: מדהימה

furtadofanatic

New member
אני

1) השיר הכי מרגש:TRY 2) השיר הכי מקפיץ:pROMISCUOUS או MANEATER 3) השיר שגורם לי להיזכר באהבות ישנות: אין כזה חח 4) השיר הכי נוסטלגי: im like a bird 5) השיר שגרם לי לבכות:חחח כל הקליפים של נלי בערך
6) השיר שאני מתחבר/ת למילים שלו:.. סיי אייט רייט, טריי, מאן איטר
7) השיר שהכי פחות אהבתי:אמממ אין גוד האנדס 8) השיר שנותן לי תחושה של קיץ:מאן איטר 9) השיר שנשמע הכי ישראלי:חחח FORCA .. נראלי 10) השיר שהכי לא קשור לכלום: IN GOD HANDS. 11) השיר שהכי מאפיין אותי (מבחינת שם השיר):MANEATER פחחח 12) השלם - נלי היא:אלוהית ויש לסגוד לה.

למעלה