שאלון שישיץ
_

שישיץ

New member
../images/Emo79.gif שאלון שישיץ ../images/Emo79.gif_../images/Emo79.gif

מה הייתם עושים: 4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. 2. 3. 4. דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. 2. 3. 4. 4 שירים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. 2. 3. 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. 2. 3. 4. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. 2. 3. 4. 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. 2. 3. 4. שבת שלום

dsol

New member
שישי(ץ)_../images/Emo189.gif

מה הייתם עושים: 4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. למצוא אהבת אמת 2. להיות בהופעה הטובה בעולם 3. לזכות ולראות את NOVA מוציאים דיסק 4. צניחה חופשית לתוך הים ולצלול 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. מפסיק לעבוד 2. שם כסף בצד שיהיה לילדים/נכדים/נינים/ושאר.... 3. קונה בית/מכונית/כל דבר שבא לי 4. פותח חברת תקליטים שתקדם אמנים צעירים ומבטיחים שהחברות הגדולות לא מקבלות אותם כי הם לא מיינסטרים דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. או קונה דיסקים 2. או שומר שיהיה לי להופעה הבאה שאני ירצה ללכת 3. או מזמין את מי שנמצא איתי באותו רגע לגלידה/פיצה שיהנו איתי מהכסף 4. או חוסך בצד למקרה הצורך 4 שירים שאתם אוהבים: 1. יהושע - את תבואי 2. אביב גפן - שנינו שווים 3. עברי לידר - תמיד אהבה/זה לא אוו דבר/צוחה בוחקת 4. NOVA- consummation 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פיצה 2. ג'חנון 3. לזניה 4. פרגיות בדבש 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אני, את, רגעית אדמה.... בא לך להשגים חלום אחרון ?
2. אני מקווה שלא יפול עלינו הגג 3. אני מקווה שהריצפה לא תיפול בזמן שיש ברקע שיר של שרית חדד... זה הכי מבאס למות ביסורים (אממ *וורסאי* אממ- למרות שזה לא היה רעידת אדמה) 4. אולי נתאבד וזהו ? יהיה הכי כיף
4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. יגיד שהם שקרנים כי אני לא... 2. "כן כן בטח..." 3. "תודה אבל, לא" 4. "מה שתגיד..." 4 דברים שתעשו אם החברה שלכם (חס וחלילה ) מתה: לא יודע ~_~ 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. אמא אני יוצא... אני לוקח את הרכב 2. אין לי כח לעבוד מחר 3. לילה טוב 4. אחר כך 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. איזה הורים מציקים... לא מספק אני צובע את הסלון לבד גם שאני רוצה לקחת הפסקה לנוח הם מתעצבנים עלי 2. ח-ו-פ-ש-! 3. איזה כיף יש שמש ! 4. בא לי על מוזיקה חדשה וטובה 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. האלכימאי (זהו בעיקרון... לא קראתי יותר בתקופה האחרונה) 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. בורקס גבינה 2. לבבות הודו 3. לחם 4. שוקולד 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. אלה 2. לירז 3. שימי 4. 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. לישון עד מאוחר 2. לאכול משהו טעים 3. לנוח והרבה ! 4. 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. מרצ 2. קדימה 3. חד"ש
4. גימלאים 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. קוקו 2.קורנפלס (הרגיל הצהוב ! זה הכי טעים שיש) 3. עוגי 4. כריות 4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. כי ... כי.......כי........................... נווו זה עומד לי על קצה הלשון....... כי לא אמרתם לי שלום במפגש האחרון שהיה
2. כי נחמד פה
3. יש פה אנשים יפים מאווווווווווד ! 4. מיעוט של בנים, בעיקרון אפשר להגיד שאני בן יחיד פה
שבת שלום = גם לך

tipeshet

New member
:)

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. עגיל באף 2. קוצים בשיער 3. לעבור טסט 4. ללכת להופעה של רונה :$ 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה לי בית 2. קונה אוטו 3. משלמת את כל החובותD: 4. אתרום לחולים :$ דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. מחפשים של מי הוא 2. בהנחה ולא מצאתי שמה בכיסP: 3. קונה דיסק 4. קונה קולה D: 4 שירים שאתם אוהבים: 1. מבול - רונה קינן 2. עיניים זרות - רונה קינן 3. לוט - יוני בלוך 4. בדידותי - טאטו 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פיצה 2. ג'חנון 3. סוכריה על מקל, האדומה בצורה של התרנגול P: 4. מסטיק אורביט ירוק 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. "זו רעידת אדמה או שאת סתם מתרגשת לראות אותי?" 2. "שניה, יש לי טלפון" 3. "לא היית לפני רגע בצד ימין שלי?" 4. "עוד לא הגענו למועדון הריקודים, מה את עושה?" 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אומר "לא, תודה" 2. אסמיק 3. אשפיל מבט 4. אעביר נושא 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. אבכה 2. אכתוב לו משהו 3. אנחם את המשפחה 4. סביר להניח שאמות P: 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. "הכל כאן מצויין, אל תדאגי. לא, זו לא כוס נשברת ששמעת הרגע" 2. "היפותטית, אם הייתי אומרת לך שהבית נשרף, מה היית עושה?" 3. "גם השכנים נהנים מהמוזיקה, הם מתופפים את הקצב על החלונות של הבית" 4. "אממ.. אני לא אחזור היום הביתה, השוטרים הנחמדים ילוו אותי." 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני אדם נוראי 2. אני שונאת מתמטיקה 3. חייבת להתחיל ללמוד להיסטוריה 4. חייבת לסדר את החדר 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. התפסן בשה השיפון 2. חפץ 3. הנה אני מתחילה 4. נערה עם עגיל פנינה 4 דברים שאכלת היום: 1. פיצהP: 2. קורנפלקס 3. את החלב של הקורנפלקס |גלגולעיניים| 4. בורקס 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. מור 2. 3. 4. זה לא שאין לי חברים, כל השאר זה אסמסים ומסנג'רP: 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. ללמוד להיסטוריה 2. לקרוא ספר 3. ללמוד מתמטיקה 4.למלא את הטופס של הצו ראשון P: 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. מרצ 2. קדימה 3. הירוקים 4. הגימלאים 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. כריות
2. צ'יריוס 3. קראנצ' 4. שוגי
4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. זו רונה קינן. 2. האנשים בפורום. 3. עומר הוא המנהל P: 4. סיבה רביעית.

שישיץ

New member
אהה../images/Emo99.gif קראת את חפץ?_../images/Emo79.gif

אני מאוהבת במחזה הזה
(סי? אפילו שמתי אמוטיקון אמיתי כדי להוכיח) הרגת אותי עם הרעידת אדמה ועם האמא..

שישיץ

New member
בקושימו ../images/Emo99.gif../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. לחיות בניו יורק 2. להביא ילדים 3. לטפס על האוורסט 4. להיות בהופעה של רונה? 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. רצה מאושר עד לגג האוורסט 2.ומשם טסה לחיות בניו יורק 3. מתחתנת עם יהודי עשיר ומביאה איתו ילדים 4. הוא יקנה לי מחשב נייד (לבן של אפל
) ואתם תעדכנו אותי לגבי הופעות של רונה ואז אחזור כדי לראות אחת. דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. הולכת לפרוט 2. לוקחת חמישים לי 3. מחפשת הומלס 4. נותנת לו חמישים 4 שירים שאתם אוהבים: 1. זה רע לענות על זה 2. אבל כרגע מה שבא לי לראש 3. COLD WATER 4. וזהו 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. מק' קריספי צ'יקן 2. מק' דג 3. מק' רויאל 4. אורז
4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אני מקווה שאת תיפלי 2. אם כבר הולכים למות וזה, רציתי להגיד לך כמה דברים אחרונים. כן.. השיער שלך.. ביג נו נו! 3. אממ ועוד דברים שיוזמים קט פייט 4. כדי להעביר תזמן 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: (מי העמה שכתב תשאלות?) 1. אגיד תודה 2. אחייך 3.אקלף תמסיכה 4. אגיד "אני יודעת" 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. עכשיו זה לא רק עמה זה גם סדיסט 2. אני מסרבת לענות 3. ואני אתחיל לקרוא שאלונים לפני שאני מעלה אותם 4. כן חח למי יש כוח 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. אני לא חולה!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. תפסיקי למדוד לי ת'חום!!!!!!! 3. אמא אני נשמעת כמו גבר? 4. אמא תכיני לי מרק :( 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. למה אנשים לוקחים ענבים עם ארוחה
2. איפה הייתי עכשיו שבוע שעבר
3. אני חולה 4. מתי מצטלמים 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. לא קוראת 2. זה אינטלקטואלי מידי לטעמי 3. אני יורדת לעם 4. אולי אפילו אצביע ש"ס פעם הבאה 4 דברים שאכלת היום: 1. קריספי צ'יקן 2. סלט שייקר 3. גרעינים עם הסלט :p 4. ושוקו מוקדם בבוקר 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. ברק 2. וכולם עוד ישנים 3. אבל זה לא תירוץ 4. הם יכלו להתעורר ולהתקשר להגיד "בוקר אור שירן
" 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. להצטלם 2. לערוך תתמונות 3. לסדר תחדר 4. לברר על ש"ש 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. עלה ירוק 2. ירוקים 3. גמלאים 4. ש"ס 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. כריות נוגט 2. כריות שוקולד 3. כריות וניל 4. כריות קפוצ'ינו
4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. אממ כי הוא על רונה 2. כי ממש מדברים פה המון עליה 3. כי אני אדומעעעע 4. כי יש פה אנשים יפים (השם ישמור מה הולך בפורומים אחרים!) שבת שלום

שוודה

New member
חחחחחחח זוהר אני כל כך אוהבת אותך!!

את תמיד מצחיקה אותי
1 באפריל 1 באפריל!!!
סתם אני אמת אוהבת אותך!!!!

bזוהר

New member
בואו נצחק מכל הלב

כדי שנגה לא תיעלב! חהחהחה סתם סתם 1 באפריל 1 באפריל!

שישיץ

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

בנות בנות אתן כאלו חמודות אחד באפריל עבר מה אתן מתלהבות למצוא משו

../images/Emo7.gif

מה הייתם עושים: 4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.ילדים 2.להתחתן 3. תערוכה 4.לחיות 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.לימודי אמנות 2.עוזרת למשפחה שצריכה 3. הופעות ודיסקים 4.בנק דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1.קונה כרטיס לעשור של אביב גפן 2.קונה כרטיס ליהודית שבוע הבא 3.הדיסק של רונה 4.מביאה לאמא! 4 שירים שאתם אוהבים: 1.עכשיו - ג'וני שועלי 2.עולם מושלם - קורין אלאל 3.לוט - יוני בלוך 4.סוף לסיפור - יהודית רביץ 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.סלט 2.לחמים 3.מרקים 4.גבינות 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אמאלה! 2. מגניב לא? 3. |סמטיק| 4. את זונה 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.אחייך 2.אגיד תודה 3.אתן לו חיבוק 4.אסמיק 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: אין לי חבר, אבל סתם חבר 1.אבכה 2.אצחק 3.אצרח 4.לא אאמין 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1.צריכה עזרה? 2.באיזה שעה להיות שם? 3.הכל מסודר? 4.איפה אוכלים? 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.הוא 2.עומר 3.הצגת סיום 4.אמנות 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.רודף העפיפונים 2.המלט(שוב) 3.אהבות קטנות טירופים קטנים 4.יש ילדים זיגזג 4 דברים שאכלת היום: 1.שניצל סויה 2.אורז 3.עדשים 4.חסה 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.עומרי 2.אלמוג 3.גל 4.דניאל 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.לברוח 2.לישון 3.לבכות 4.להתקלח 4 מפלגות שאתה מכיר: 1.העבודה-מימד 2.קדימה 3.מר"צ 4.חד"ש 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1.שעורה 2.חיטה 3.שיבולת שועל 4. 4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1.רונה 2.עומר 3.אני 4. תפוזונות

darling2

New member
"הכי מוזר שלא ידעתי מה ארצה..

אם אפגוש קוסם שיודע לעשות הכל.."
4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. להגיד למי שחשוב לי שאני אוהבת אותו. 2. לטוס לספרד 3. לעשות בנג'י 4. לנסוע עוד פעם לסיני 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. נותנת להורים (על כל מה שהם סובלים ממני עכשיו.) 2. קונה את עברי ללילה אחד.
3. נוסעת להופעה של פיונה אפל/ דמיאן רייס 4. קונה דיסקים. דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. הולכת למשטרה. 2. קונה דיסקים. 3. נוסעת לת"א. 4. קונה מתנות לחברים. 4 שירים שאתם אוהבים: 1. אישה לוויתן- עברי לידר 2. אתה פה חסר לי-נורית גלרון 3. שש שעות- עמיר לב 4. כמו צמח בר- חווה אלברשטיין 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פסטה 2. תפ"א בשמנת ופטריות 3. בשר 4. שוקולד 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. שאני אוהבת אותה. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק 2. אגיד תודה 3. אחייך 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. אבכה 2. אנחם את המשפחה והחברים 3. אשמע מוזיקה 4. אתאבל כל החיים. די עם זה
4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. אני אוהבת אותך. 2. אני רוצה לנסוע לב"ש. 3. אני רוצה לנסוע לת"א. 4. תביאי לי כסף.
4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. חברים. 2. כעס. 3. עצב. 4. בלבול. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. "ורוניקה מחליטה למות"-פאולו קואלו! מצויין!!! 2. "כציפור על תיל"- ספר שירים מתורגם של לאונרד כהן 3. "ספר שירים"-עברי לידר 4דברים שאכלת היום: 1. שוקולד 2. תפ"א עם עישבי תיבול 3. עוגיות שוקולד צ'יפס 4. במבה 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. קוב 2. עדי 3. טלי 4. מיקי 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. לסיים הדרכות לטיול 2. לנסוע לב"ש 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. עבודה 2. מרץ 3. קדימה 4. גמלאים 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. כריות 2. קורנפלקס 3. צ'יריוס 4. עוגי 4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. רונה 2. אנשים מיוחדים 3. עומר 4. מצחיק שבת שלום

:]

מנסה..
4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. לעשות קעקוע 2. לקבל את התואר 3. כל מני שטויות שאני מנועה מלספר.. 4. לעשות טוב ושמח לכמה שיותר אנשים שאני אוהבת 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. מסדרת את כל החובות לכל המשפחה 2. תורמת לארגונים לשמירה על זכויות בע"ח 3. תורמת לארגוני צדקה ובתי חולים 4. משקיעה לצורך קידום המוסיקה בארץ את מה שנשאר.. ומקימה לי חנות אולטימטיבית שמורכבת מדיסקים מכל התקופות, ספרים מכל התקופות ובית קפה שאפשר לשבת לקרוא בו או להאזין בו למוסיקה
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. שואלת של מי זה 2. בהנחה שלא ענו לוקחת לבית תמחוי הקרוב ותורמת לצדקה. 4 שירים שאתם אוהבים: 1. תמיד כמעט/ מאיר בנאי 2. את שקט/ אביתר בנאי 3. ואותך/ מתי כספי 4. אביא לך/ אהוד בנאי 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פסטה במגוון צורותיה ורטביה 2. מאפי בצק למניהם 3. ג'בטות 4. סלט עם גבינה 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. "הכיסא לא נפל בגלל שאת שמנה וישבת עליו" 2. "לא, אין לי מושג איפה הנייד שלך וזה לא הוא שרוטט" 3. "לא, זה לא השחקן שבסרט גורם לך לסחרחורת" 4. "מה כבר נגמר
בכלל לא הרגשתי.. " 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה ואחייך
2. אסמיק ממבוכה 3. אעביר נושא 4. אשאל מתי הייתה בדיקת הראייה האחרונה שלו..
4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. אני לא מעוניינת לענות על זה..
4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. היא בסופ"ש בשפיים אז כנראה שכלום
4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני צריכה לסדר את הארון 2. אני צריכה לקנות בגדים/ נעליים 3. אני צריכה לקבוע תור לכל מני מקומות [ספר, פדיקוריסטית, קוסמטיקאית, שיננתי..
] 4. בילי צריך מקלחת..
בקיצור- הכנות לחג..
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אישתו של הנוסע בזמן 2. אהבתי כ"כ 3. כתבי העת של פרוייד וסיפוריו עם דורה
4. האוניברסיטה הפתוחה
4 דברים שאכלת היום: 1. פרוסה 2. גבינה צהובה 3. סלט עליי בייבי 4. תפוז 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. אינה 2. דר 3. זוהר 4. מור 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. לנסוע לקנות מתנה לחברה 2. לסדר ציפורניים 3. לשים מסכה לפנים 4. לישון
[סופ"ש פנוי ראשון מזה חודשיים
] 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. הירוקים 2. מר"צ 3. עבודה 4. קדימה 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. שוגי 2. עוגי 3. קרונפלקס 4. ברנפלקס
4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. זוהר 2. דר 3. עומר 4. רונה [אין חשיבות לסדר, כולכם מספר 1
]

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo99.gifאני כ"כ שם.

בבית קפה ז"א
.

אהבתי

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. להגיד לאנשים סביבי שאני מאושרת. מגיע להם להפסיק להיות במתח. 2. ילד/ה. 3. לנהל שיחה עם רוני. 4. לא יודעת. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. נכנסים להלם ואז יוצאים ממנו. 2.קונים מכונית. ולא רק לי. ונוסעים לטייל איפושהו (אני בן אדם של משפחה). 3. מפקידה הכל בתוכנית חיסכון כך שאני אוכל לחיות בלי חשבון ולעסוק בדברים יותר חשובים בחיים שלי חות מפרנסה (בעיקר להתנדב). 4.לתרום דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. מרימים אותו 2.רואים שהוא אמיתי 3.מחייכים 4.מכניסים לארנק 4 שירים שאתם אוהבים: 1.אנבל לי 2.בשדה ירוק 3. ליל האהבה 4.מבול 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שוקולד מריר 2. תפוח אדמה מוקרם 3. עגבניות שרי עם לחם וחמאה ובצל ירוק 4.פיתה עם שוקולד 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. את מרגישה את זה? 2. אנחנו צריכות שולחן או משקוף או משו. 3.צחוקים 4.טוב זה לא באמת מצחיק 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. "לא אני לא" 2.חיוך נבוך 3.השפלת מבט 4.הופכת לאדומה 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. אכנס להלם 2.אבין 3. אבכה 4. אנסה להתמודד 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. בתאבון 2.לילה טוב 3. לא אוהבת אותך יותר 4.אמא!!!!!!!!!!! 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מית אני אראה אותו 2.מחר אילת 3.אני צריכה לעשות רגליים 4.ןלארוז 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. פרנויה 2.המנכל (עכשיו התחלתי) 3.אל תגלה 4. 4 בתים וגעגוע 4 דברים שאכלת היום: 1.רוגלעך 2.בורקס גבינה 3.ביצה 4.נס? 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.רבי 2.(הודעות לבן בנייד נחשב?) 3.ודניאל במסנג'ר? 4.טוב נו. רבי 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.גבות 2.רגליים 3.בית שחי 4.לארוז 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. ירוקים 2.גימלאים 3.ברית עולם (יש כזו, נשבעת, היתה ברשימה) 4.וקדימה. 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. קורנפלקס כאילו? 2. 3. 4. 4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. כי הוא עוסק ברונה. והיא רונה. 2. כי יש כאן יותר מידיי אנשים שאני לא מכירה. אה. זה סיבה הפוכה בעצם. 3. למה לא בעצם? 4.

שוודה

New member
פומפוליפופו ../images/Emo9.gif

מה הייתם עושים: 4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. ללמוד לגלוש
2. לשחק בהצגה
3. לפרסם ספר שירים
4. להציל חיים של מישהו
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. תורמת את הרוב לפיתוח מדינות העולם השלישי
2. קונה חווה
3. קונה אי
4. פותחת בית קפה שמגיש שוקו טעים לפי המתכון הסודי
ורונה תופיע בו כל ערב
דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. קונה דיסק
2. קונה כרטיס להופעה
3. קונה סבון פילינג
4. קונה ספר
4 שירים שאתם אוהבים: 1. keren ann- seventeen 2. רונה קינן- paper cut 3.anouk- nobody's wife 4.beatels- eleanor rigby 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שוקולד
2. פיצה
3. פסטה
4. עוגת גבינה
4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. תתכופפי מתחת לשולחן מהר!!!
2. אל תדאגי!! יהיה בסדר!
3. בואי נצעק חזק שיחלצו אותנו
4. אני אוהבת אותך מאוד....
4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק
2. אחייך חיוך טפשי
3. אשפיל מבט
4. אומר תודה
4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. אבכה המון
2. ועוד
3. ועוד
4. ועוד
4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. אני אוהבת אותך
2. אני רוצה למחר בסנדוויץ' קוטג'
3. בטח אני אשאל אותה איפה איזשהו בגד כי אני אורזת תיק לטיול
4. לילה טוב
4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. היה כה מושלם אתמול בערב
2. אני עייפה
3. בתחנה המרכזית בת"א יש יותר עובדים זרים מישראלים
4. אין לי כוח לטיול שנתי מחר
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. הזר\ אלבר קאמי
2. אהבתי כל כך\ יהודית רותם
3. מישהו לרוץ איתו\ דוד גרוסמן
4. 30 חודשי אהבה\ גלי סמבירא
4 דברים שאכלת היום: 1. טימטם (המון!!!)
2. תפוצ'יפס
3. ביצת קינדר
4. ספגטי ברוטב שמנת ופטריות
4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. יוני
2. גל
3. הדס
4. נעמה
4 דברים שרצית לעשות היום: (ועשיתי!) 1. לסיים את הספר "הזר"
2. לחגוג את סיום הלימודים הסדירים בארוחה חגיגית עם נעמה והדס
3. להעיר את יוני משנתו ע"י כך שאני בוהה בו
4. ללמד את גל מה זה טימטם ואיך אוכלים אותו
4 מפלגות שאתה מכיר: 1. העבודה
2. קדימה
3. מרץ
4. הירוקים
4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. כריות
2. שוגי
3. קורנפלקס
4. דליפקאן
4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. בגלל עומר המנהל החתיך
2. בגלל שאנחנו פורום קטן ואינטימי
3. בגלל שהאנשים איכותיים
4. בגלל שכיף פה.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo178.gifסוף סוף

יש לי זמן לענות.
מי המטורף שעושה מבחן במתמטיקה ובוחן בהיסטוריה באותו יום?
4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. לדבר עם מישהי שמאוד חשובה לי. 2. לחיות חיים משל עצמי, לגור לבד, (
רצוי בחו"ל), לעבוד.. לנהל חיים, בקיצור. 3. לבקר בארה"ב. 4.
מ.. לא יודעת, לא עולה לי עוד משהו. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. מטיילת... בכל מקום אפשרי. 2. קונה בית נחמד, מציידת אותו במערכת סטריאו טובה
. 3. תורמת לעמותות השומרות על זכויות בע"ח. 4. לוקחת איתי לארה"ב מישהי שהבטחתי לה
. דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. מסתכלת מסביב, למי נפל. 2. בודקת שלא קשור לזה איזשהו חוט, ועלולות להיות פאדיחות. 3. אם זיהיתי בנאדם פוטנציאלי, מרימה את השטר (כל עוד סעיף מס' 2 לא מתקיים) ושואלת אם נפל לו משהו. 4. אם לא. מכניסה לכיס
. 4 שירים שאתם אוהבים:
קשה לי עם שאלות כאלו. זה משתנה לפי תקופות. מ.. אני אכתוב מה כרגע נמצא בראש סדר העדיפויות: 1. רונה קינן - רק הפעם. 2. רונה קינן - אם רק תחייכי אלי (
בהנחה וזה שם השיר) 3. שילה פרבר - אסור זה אסור 4. Stereophonics - I Miss You Now (
כ"כ ממליצה) 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שניצל ופירה של אמא
2. אורז עם תירס או אפונה. (
אני שניהם ביחד) 3. נקניקיות/המבורגר ושאר המאכלים של זוגלובק. 4. מ.. כל אוכל של אמא, למעשה
4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. "את מוכנה להפסיק לזוז כשאני מדברת איתך?!" 2. "אמרו לי שאני מפחידה, אבל זה באמת מוגזם!" 3. "הדיסקים! הדיסקים! תביאי את הדיסקים! לא, לא אכפת לי שהתקרה מתמוטטת עליך!" 4. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אשפיל מבט. 2. אחייך מעט(לריצפה), 3.ואומר "תודה..." חלוש. 4. תראו, אני אפילו מקצרת תהליכים. אין 4. 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. "היי" כשהיא תגיעה הבייתה. 2. "כן, אני כבר באה(לאכול)" 3. "לילה טוב" 4.
כמו שאתם רואים, דיונים ברומו של עולם. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום:
1. "X = המרד הערבי + מאורעות תפר"ט"​
(
זה מה שקורה כשלומדים להיסטוריה ומתמטיקה) 2. "רק עוד 5 דקות" 3. "באמת אני אתעורר!" 4. "לעזאזל, רבע לשמונה". 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 'בעלת הארמון' 2.
אה.. 3. אה! 'אני, כריסטיאנה פ.' (
'לאחרונה' זה גם לפני חודשיים נכון?) 4. *חושבת* 4 דברים שאכלת היום: 1. קוביית שוקולד. 2. כלום. 3. כלום. 4.
וכלום. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. חברה. 2. עוד אחת. 3. אה, כן, עוד אחת. 4. וידיד
. 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. לישון. 2. לחזור הבייתה
3. להקשיב למוזיקה. 4. להקשיב לעוד קצת מוזיקה. 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. עבודה. 2. ליכוד. 3. קדימה. 4. ירוקים. 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. צ'יריוס. 2. סינימיניס (
זה עם הקינמון, והשף הלבן, הקטן והמעצבן.) 3. טריקס 4. שוגי 4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1. רונה קינן. מה, לא?
2. אנשים טובים
3. מידע מעודכן על הופעות
. 4. תמונות וכתבות.

0mroosh

New member
טרללה.

דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.לחזור בזמן ולהתחתן עם מלקולם מק'דואל. 2.להמחיז את "חשמלית ושמה תשוקה" 3.ללקק לאלמודובר את העורף. 4.עוד הופעה של רונה?
(שתופיע יותר,
). 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.קונה M&M (עם בוטנים) למשל כל חיי. 2.פותח בי"ס הגון לקולנוע. 3.פותח מפעל נצנצים. 4.קונה את יהודית רביץ. דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1.מחלק את השטר ל3. 2.עושה פשטידה מחלק אחד. 3.שומר חתיכה לקקי בלתי צפוי. 4.תורם את החלק השלישי לנזקק
. 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1.רוטטות לי השחלות. 2.אה לא, זו רעידת אדמה. 3.אמאל'ה. 4.פזרי עלי נצנצים שאמות מנצנץ (-צורח). 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.אמיין עימו בוטנים. 2.אלקק לו את התנוך. 3.סדרת צילומי עירום. 4.שבט ילדים. 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1.אמות גם. 2.אמות גם שוב. 3.אבכה, לפני שאמות. 4.אמות שוב, גם, אחרי שאבכה. 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1.אמא, את כוסית עולם. 2.אמא, את סמל מין ומפגן נשיות מרהיב. 3.אמא, קני לי את מארז סרטי המפרי בוגארט. 4.אמא, את כוסיץ עולם2. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.חורף זה רע. 2.אנשים זה מורכב ומסובך יותר ממה שחשבתי. 3.
4.אזרחות זה דווקא בסדר. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.האדם מחפש משמעות/פראנקל 2.יש ילדים זיגזג/גרוסמן (אני באמצע) 3.סיפור/רוברט מ'קי 4.הסרטים בחיי/טריפו 4 דברים שאכלת היום: 1.בורקס גבינה. 2.טים-טאם. 3.את המנה חמה של גליתו'ש ה100ממת. D: 4.שניצל. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.מיקי 2.דר 3.נוי 4.גלית 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.לסיים שוטינג סקריפט. 2.קקי 3.קקי פעם שנייה. 4.קקי. 4 מפלגות שאתה מכיר: 1.מרצ 2.עבודה 3.ליכוד 4.ש"ס 4 סיבות למה לאהוב את הפורום שלנו: 1.שישיץ אדומה כמו ואגינה. 2.בלונדיניות שופעות. 3.שרשורים משעשעים למדי. 4.כי ככה?

למעלה