../images/Emo207.gif../images/Emo112.gifחייבת לפרוק. =\
די. אני כבר ממש מיואשת. אני במייספייס של מק וכל הודעה שנייה זה תבואו לארץ אחרת. אני יודעת שהנושא הזה נחפר מכל דרך ומכל צד שאפשר. אבל זה ממש מתסכל. ראיתן איך כשכתבו במעריב לנוער שיש גורמים שרוצים להביא אותם,איך כולנו שמחנו והיינו ממש מרוצות! אבל איך זה יקרה? איך זה באמת יתממש? מעריב לנוער הוא...זה רק כלי,כמו ראש אחד וכמו תחנות הרדיו או כל דבר אחר שאנשים קוראים/מקשיבים לו! צריך לגרום לזה לקרות. צריך שמקפליי יבואו לארץ. ואם עכשיו יהיו תגובות להודעה שלי של "עזבי. זה לא יעזור. הם לא יבואו." אז פאק איט הם באמת לא יבואו. אני לא מהאלה שמאמינות בשיט של "תחשבי חיובי,דברים חיובים יקרו." ממש לא. אני בעד לעשות הכל,מלבד לחשוב על זה,כדי שהדברים החיובים שאני רוצה שיקרו-יקרו. מה אנחנו שונים מכל מדינה אחרת?! גם למקפליי יש פה מעריצות (ומעריצים?),אבל פשוט הם (או אנחנו) לא מראים ת'פנים שלנו ולא בכלל...לא יודעת מה! זה פשוט...זה מאוד מתסכל. הם מופיעים בכל העולם! למה שלא גם בישראל!? רק אם נעורר את המודעות שיש לנו כלפיהם בארץ,אם נפוצץ את ראש אחד ומעריב לנוער במכתבים,את תחנות הרדיו..את...כל דבר שיכול להשפיע. אני לא יודעת מה להגיד יותר. אמרתי מה שהיה לי לומר. תעשו עם זה מה שבא לכן. =\