שב"ק מתארחים בתפוז
אנשים!

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifמקום 5../images/Emo47.gif

וס'כיף שרוברט מקום ראשון אעהעאהא
כאילו ברור שאני מעדיפה שדאגי ינצח
אבל רוברט זאת האפשרות השנייה שלי

Shir Jones

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo112.gifחייבת לפרוק. =\

די. אני כבר ממש מיואשת. אני במייספייס של מק וכל הודעה שנייה זה תבואו לארץ אחרת. אני יודעת שהנושא הזה נחפר מכל דרך ומכל צד שאפשר. אבל זה ממש מתסכל. ראיתן איך כשכתבו במעריב לנוער שיש גורמים שרוצים להביא אותם,איך כולנו שמחנו והיינו ממש מרוצות! אבל איך זה יקרה? איך זה באמת יתממש? מעריב לנוער הוא...זה רק כלי,כמו ראש אחד וכמו תחנות הרדיו או כל דבר אחר שאנשים קוראים/מקשיבים לו! צריך לגרום לזה לקרות. צריך שמקפליי יבואו לארץ. ואם עכשיו יהיו תגובות להודעה שלי של "עזבי. זה לא יעזור. הם לא יבואו." אז פאק איט הם באמת לא יבואו. אני לא מהאלה שמאמינות בשיט של "תחשבי חיובי,דברים חיובים יקרו." ממש לא. אני בעד לעשות הכל,מלבד לחשוב על זה,כדי שהדברים החיובים שאני רוצה שיקרו-יקרו. מה אנחנו שונים מכל מדינה אחרת?! גם למקפליי יש פה מעריצות (ומעריצים?),אבל פשוט הם (או אנחנו) לא מראים ת'פנים שלנו ולא בכלל...לא יודעת מה! זה פשוט...זה מאוד מתסכל. הם מופיעים בכל העולם! למה שלא גם בישראל!? רק אם נעורר את המודעות שיש לנו כלפיהם בארץ,אם נפוצץ את ראש אחד ומעריב לנוער במכתבים,את תחנות הרדיו..את...כל דבר שיכול להשפיע. אני לא יודעת מה להגיד יותר. אמרתי מה שהיה לי לומר. תעשו עם זה מה שבא לכן. =\

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאת צודקת . ../images/Emo45.gif

צריך להתחיל לעשות משו .

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gifכן|הם באמת לא יבואו עם לא נעשה משהו .

אבל מה אנחנו יכולים לעשות ? D: למישהו יש רעיון (רציני .. ושלא יגרום לנו להסתבך
) חוץ מלהגיב במייספיס .. ( שזה לא ממש עוזר.. ) ובאמת הודעות שאתן רושמות 'שהם לא יבואו' זה לא עוזר
וזה מעצבן בכלל שמישהו רושם את זה .. איך הם יבואו עם אנחנו לא עושות כלום ?
חוץ מלהגיד ' הם לא יבואו , אין סיכוי שהם יבואו ' וחוץ מיזה היו כמה בנות שאמרו שאם הם יתחילו לעשות הופעות באירופה.. אז הן יתחילו לעשות משהו ..הם עכשיו עושים הופעות באירופה.. ומה אנחנו עשינו ? מה אתן הבנות שאמרתן את זה עשיתן ? כלום .. :-\ בקיצור הגישה שלי - תהיו אופטימים
ואני אמשיך ואתמוך בכל מי שירצה להביא את מקפליי לארץ . :) ולא אכפת לי שהבנות פה יצאו נגדי ויגידו שאני סתם ילדה מפגרת ושאין סיכוי בחיים שהם יבואו.

../images/Emo15.gif את כ"כ צודקת לפי דעתי ,

ואגב זה שאנחנו כל הזמן אומרות : " צריך לעשות משהו " לא יעזור , זה באמת לקום ובאמת לעשות דברים ולהשתדל . כי נכון שאנחנו שולחות אימלים למעריב לנוער ומגיבות במייספייס . אבל זה לא יעזור . צריך משהו באמת גדול כדי להגיע אליהם וכדי שהם ידעו שיש להם כאן מעריצים והיו מודעים לקיומנו
יאלה בואו נתכנן משהו
,

mcfly6

New member
את ממש צודקת.....

את כל כך צודקת......מלא בנות ששומעות המילים מקפליי וישראל באותו משפט אומרות ישר אין סיכוי.... .אם הצלחנו להביא לפה את סימפל פלאן למה את מקפליי לא?? כדי להביא אותם כולנו צריכים להתאמץ ולא להגיד שאחרים יעשו. הרבה להקות וזמרים מפורסמים בכל העולם הגיעו לפה. גם אני כבר מיואשת.......והבנות הפסימיות מיאשות אותי עוד יותר......

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo45.gif תמיד יש פה אחת שכותבת

משהו כזה וכולן מסכימות עם זה ובסוף תמיד עוזבים את זה .. כאילו כלום לא קרה ><" יש כ"כ הרבה דברים שאפשר לעשות חוץ מלכתוב להם במייספייס שלא כ"כ עוזר .. עם קצת מוטיבציה ורצון אפשר להשיג את זה, ולא להגיד "הם לא יבואו, לא שווה להתאמץ" אז בדיוק ההפך שווה להתאמץ, כי כל עוד שאנחנו אומרות "הם לא יבואו" הם באמת לא יבואו.. אני מציעה להכין שלטים ענקיים ולתלות ברכבי הארץ כדי שאנשים יהיו ערים שיש להקה כזאת בכלל \ לחלק עלונים.. להתקשר לכתנות הרדיו, לשלוח מכתבים למעריב לנוער ולראש1, להסתובב עם נגן כזה שהוא ממש חזק [לא יודעת איך קוראים לזה] לשים את המוזיקה שלהם ולהחזיק שלט של מקפליי עם הפרצופים שלהם, כי בכל זאת גם מי שלא יאהב את המוזיקה יכול להתאהב בהםD: לדעתי צריך לעשות רשימת רעיונות ולממש כל רעיון ..

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאיפה נתלה שלטים? :O

אנלא יודעת אם שלטים זה הרעיון הכי טוב,כי איפה נתלה? איך נכין? ממה נכין? מתי נכין? מתי נתלה? ואם יורידו.. סורי... =\

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאוקי,אוקי,אני שמחה שכולכן תומכות בי

טוב לא "בי" אלא ברעיון.. אז מה נעשה?

McLife135

New member
../images/Emo94.gifלפי דעתי..

השלטים וכל הרעיונות האלה הם רעיונות טובים והכל וברור שכדי שהם יבואו צריך להעלות את המודעות..אבל עדיין..גם אם נעשה שלטים ונתלה אותם..זה לא ממש יעזור לפי דעתי כי הם לא ממש ידעו מיזה צריך לעשות דברים שהם יידעו עליהם כמו לא יודעת מה לנסות ליצור קשר איכשהו עם אנגליה..לא יודעת יש שגרירויות ודברים כאלה ויש טלפונים שלהם באינטרנט ולא יודעת צריך לעשות משו שלא רק יעלה את המודעות אליהם בארץ..צריך לעשות דברים שהם ממש יידעו מהם זאת דעתי

McLife135

New member
../images/Emo94.gifכאילו לא טלפונים של מקפליי..

טלפונים של השגרירויות XD

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifגם אני חשבתי על זה...

אנלא יודעת עם השגרירות תעזור אבל צריך לנסות ליצור קשר עם האמרגנים שלהם (יש להם אמרגנים!?:O)

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחח אינלי מושג אבל לפחות שיעזרו לנו

ליצור קשר עם המנהלים שלהם .. אתזה יש להם נכון?
אפילו השגתי אתר /אימייל / מספרים של השגרירויות *גאה בעצמי* חח סתםם אם את רוצה תגידי לי ואני אביא לך במסן או משו..אם ישלי אותך

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחחח לא רציתי כלום ../images/Emo6.gif

רק אמרתי שכאילו השגרירויות יכולות לעזור לנו כאילו ליצור קשר עם המנהלים של מקפליי או משו .. וגם אם לא .. לפחות ניסינו לעשות משו ואם לא יצליח לנו נחשוב על משו אחר (:) וממ ישלי אותך כבר

למעלה