שורות משיר

../images/Emo79.gifשורות משיר../images/Emo79.gif

השיר להיום הוא שיר שלא ממש השמיעו ברדיו, אבל הוא שיר ממש טוב. וכמובן אני מדברת על השיר הוא"ציפור אבודה בידייך" הנה המילים. שרשרו את השורות שלכם. עדי

../images/Emo79.gifשורות משיר../images/Emo79.gif-הבחירה שלי

"פעם היו לי תקוות אחרות כן פעם קיוויתי להיות אבל היום אני ציפור אבודה בידייך..."
אמרתי כבר שזה שיר מדהים

orianush

New member
השורות שלי ../images/Emo27.gif

"מקומות עשירים שערכם הוא עני וטפל שגופי כאן אלייך נופל בין שערי ליבך"

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהופפעה שווהההההה הייתה!!

שלי
מקומות עשירים שערכם הוא עני וטפל שגופי כאן אלייך נופל בין שערי ליבך

lir2004

New member
השיר האהוב עלי ביותר!!!!!!!!!!!!!!!

חוץ מ"בוכה בלילות" ו"פינה בלב"... אז השורות שהכי עשו לי את זה... "מקומות עשירים שערכם הוא עני וטפל כשגופי כאן אלייך נופל בין שערי ליבך...". הבית השלישי... אני לא יודע להסביר למה... אבל זה הכי עושה לי את זה... וגם הפזמון... אגב, זה השיר שהעביר אותי שלב באודישנים של "כוכב נולד 4", למי שלא יודע...

השורות שלי..

"מקומות עשירים שערכם הוא עני וטפל כשגופי כאן אלייך נופל בין שערי ליבך...".

חן 16H

New member
השורות שלי:

"בין אתמול היום ומחר יש הדף עצום מעבר געגוע תמים ויקר אל מגע שפתותייך"

מצטער.....אבל

כל מילה בשיר הזה חקוקה לי בלב חזק. כל משפט שם. זה אחד השירים הכי יפים וחזקים ששמעתי, והלחן משלים אותו בצורה מושלמת.

כוכבה 27

New member
מצטערת אני לא יכולה לבחור

כי כל מילה בשיר מדברת אלי,זה השיר בעיני הכי מדהים של יוסי והלחן מושלם,כל פעם שאני שומעת את השיר אני מתרגשת מחדש והעיניים בורקות

lir2004

New member
אריאל,זאת לא הפעם הראשונה...

שאני מסכים איתך... זה אחד השירים היפים/רומנטיים/מדהימים/מרגשים של יוסי!!!

bu1li

New member
השורות שלי

->לא ידעתי שאגיע רחוק עד אלייך פעם היו לי תקוות אחרות כן פעם קיוויתי להיות אבל היום אני ציפור אבודה בידייך

sarit lang

New member
שלי....

בעיקרון כל המילים של השיר הם השורות שלי אבל הכי.... בין דמעה לדמעה המרחק כה קרוב פעם היו לי תקוות אחרות פעם רציתי להיות לא ידעתי שאגיע רחוק עד אלייך פעם היו לי תקוות אחרות כן פעם קיוויתי להיות אבל היום אני ציפור אבודה בידייך מקומות עשירים שערכם הוא עני וטפל

moranush86

New member
שיר מדהים

"בין אתמול היום ומחר יש הדף עצום מעבר געגוע תמים ויקר אל מגע שפתותייך מקומות עשירים שערכם הוא עני וטפל שגופי כאן אלייך נופל בין שערי ליבך"

השורות שלי...

מקומות עשירים שערכם הוא עני וטפל שגופי כאן אלייך נופל בין שערי ליבך שיר מהמםםם!!!

ליבית1

New member
בגלל אבל רק בגלל שזה השיר שאני הכי

הכי הכי הכי אוהבת של יוסי, אני גם אגיד לכם שקשה לבחור שורה אחת או אפילו שתיים או שלוש מתוך השיר הזה שהוא חזק ומרגש ונוגע בצורה יוצאת דופן..... אז אני אומרת, למה לבחור? אם אפשר לשמוע אותו הלוך חזור, הלוך חזור וחוזר חלילה......
שבת שלום....

למעלה