שורות משיר

../images/Emo79.gifשורות משיר../images/Emo79.gif

הרבה זמן לא עשיתי... אבל הנה זה חזר, והשיר להיום הוא "פינה בלב" למי שלא זוכר את המילים

../images/Emo79.gifשורות משיר../images/Emo79.gif-הבחירה שלי

"יש לך פינה אצלי בלב אני חבר אני אוהב יש לך אותי וזה הרבה כל עוד את כאן ואת איתי תמשיכי לנגן על מצפוני"

1מאיוש

New member
שלי =>

"יש לך פינה אצלי בלב אני חבר אני אוהב יש לך אותי וזה הרבה כל עוד את כאן ואת איתי תמשיכי לנגן על מצפוני..." [אגב, חזר לי האינטרנט אחרי שבוע שלא היה לי =] ]

שלי..

"יש לך פינה אצלי בלב אני חבר אני אוהב יש לך אותי וזה הרבה כל עוד את כאן ואת איתי תמשיכי לנגן על מצפוני..."

orianush

New member
שליי ../images/Emo27.gif

"איך הזמן עובר בין הדמעות וקשה לי כך אותך לראות אני לא הגבר הנכון את הולכת נגד השעון"

כוכבה 27

New member
שלי../images/Emo37.gif

איך הזמן עובר בין הדמעות וקשה לי כך אותך לראות אני לא הגבר הנכון את הולכת נגד השעון

lir2004

New member
חחחחחחחחח

ברור ש"יש לך פינה אצלי בלב, אני חבר, אני אוהב, יש לך אותי, וזה הרבה, כל עוד את כאן ואת איתי, המשיכי לנגן על מצפוני...". רק מלקרוא את זה אפשר להזיל דימעה...

כל הכבוד לחמוטל בן זאב

התותחית שכתבה את השיר, המשפטים שלי: אני לא הגבר הנכון, את הולכת נגד השעון" "תמשיכי לנגן על מצפוני"

שיר מדהים!!

"יש לך פינה אצלי בלב אני חבר אני אוהב יש לך אותי וזה הרבה כל עוד את כאן ואת איתי תמשיכי לנגן על מצפוני"

השורות שלי...

איך הזמן עובר בין הדמעות וקשה לי כך אותך לראות אני לא הגבר הנכון את הולכת נגד השעון זה השיר הכי יפה של יוסי... (לדעתי) :]

sarit lang

New member
השורות שלי....

לא יודע מה אומרים עכשיו את קולטת כבר את המצב לא רוצה להעמיד פנים התבגרתי קצת עם השנים בשמלה שחורה ועקבים יש לך זיכרונות כל כך טובים ופנייך חתומות ואת בעולם של אגדות נשארת

חן 16H

New member
השורות שלי:

"איך הזמן עובר בין הדמעות וקשה לי כך אותך לראות אני לא הגבר הנכון את הולכת נגד השעון"

למעלה