שורות משיר

../images/Emo79.gifשורות משיר../images/Emo79.gif

הרבה זמן לא עשיתי את המשחק(וזאת כבר הפעם השנייה שאני אומרת את זה...וזה לא אומר עלי שום דבר!!!) השיר להיום הוא-אני אקטוף לך הנה המילים תהנו...
אני חולה על התמונה הזאאאאאת

../images/Emo79.gifשורות משיר../images/Emo79.gif

פעם ראשונה שלי-אני פשוט לא יודעת מה לבחור... כל השיר עצמו חמוד!!

השורות שלי....

בעיני את כל היופי שירד על הבריאה, ואני למענך מוכן ללכת, לעבור את קו האופק, לעצור את השקיעה, להפריח אהבה אל השלכת. שיר מושלם

שלי ../images/Emo9.gif

"את יודעת שמבט אחד שלך מכה בי כך והכל לעומתו חסר כל ערך העולם מולך שווה כולו כחרס הנשבר ולפתע שוב מוארת לי הדרך." אבל כל השיר יפה!!!

1מאיוש

New member
שליי../images/Emo13.gif

"את יודעת שמבט אחד שלך מכה בי כך, והכל לעומתו חסר כל ערך, העולם מולך שווה כולו כחרס הנשבר, ולפתע שוב מוארת לי הדרך, בעיני את כל היופי שירד על הבריאה, ואני למענך מוכן ללכת, לעבור את קו האופק, לעצור את השקיעה, להפריח אהבה אל השלכת." שמתי את השורות האלו.. אבל יכולתי להעתיק פשוט את כל השיר.. כולו יפה!! ויש בו מילים חזקות..

orianush

New member
שלי...

"את יודעת שמבט אחד שלך מכה בי כך, והכל לעומתו חסר כל ערך, העולם מולך שווה כולו כחרס הנשבר, ולפתע שוב מוארת לי הדרך, בעיני את כל היופי שירד על הבריאה, ואני למענך מוכן ללכת, לעבור את קו האופק, לעצור את השקיעה, להפריח אהבה אל השלכת."

moranush86

New member
...

"רק הביטי לרקיע ובקשי לך מתנה, ואביא את השמיים והמים" אני מודה שבהתחלה הייתה לי בעיה עם השיר לא כ"כ אהבתי אותו אבל עבר לי

אני...

אוהבת את כל השיר.. במיוחד.. "את יודעת שמבט אחד שלך מכה בי כך, והכל לעומתו חסר כל ערך, העולם מולך שווה כולו כחרס הנשבר, ולפתע שוב מוארת לי הדרך, בעיני את כל היופי שירד על הבריאה, ואני למענך מוכן ללכת, לעבור את קו האופק, לעצור את השקיעה, להפריח אהבה אל השלכת."

sarit lang

New member
השורות שלי...

את יודעת שמבט אחד שלך מכה בי כך, והכל לעומתו חסר כל ערך, העולם מולך שווה כולו כחרס הנשבר, ולפתע שוב מוארת לי הדרך, בעיני את כל היופי שירד על הבריאה, ואני למענך מוכן ללכת, לעבור את קו האופק, לעצור את השקיעה, להפריח אהבה אל השלכת. אני אקטוף לך את הירח ואדליק באור גדול את כל החושך, אני אבנה לך ארמון פורח, נרחף כמו ציפורים בו עד האושר. רק הביטי לרקיע ובקשי לך מתנה, ואביא את השמיים והמים, כשאת איתי יש לי בלב תחושה קצת משונה, שכל הייקום משתחווה אליך, בעיני את כל היופי שירד על העולם, ואני למענך אמשיך ללכת, אל סופם של השמיים, אל האושר המושלם להפריח בשבילך את השלכת. כל השיר........ניסיתי לבחור שורות אבל לא כל כך הלך לי....

lir2004

New member
האמת?!

השיר הזה מאוד רומנטי... כולו! אבל יש כמה שורות: "את יודעת שמבט אחד שלך מכה בי כך, והכל לעומתו חסר כל ערך, העולם מולך שווה כולו כחרס הנשבר, ולפתע שוב מוארת לי הדרך...". ו"רק הביטי לרקיע ובקשי לך מתנה, ואביא את השמיים והמיים, כשאת איתי, יש לי בלב תחושה קצת משונה, שכל היקום משתחווה אליך...". אלה, פחות או יותר, השורות שהכי עושות לי את זה... שהכי מרגשות אותי, וגורמות לי להגיד "אוווו...".

למעלה