שיא ע"פ הפורום

m i c k e y 15

New member
../images/Emo79.gifשיא ע"פ הפורום../images/Emo79.gif

עוד סיבוב של הפינהה הגיע חהחה הפעם הראשונה הייתה שבוע שעבר למרות שלא נראה
והשיר הפעם:
Eddie's Song
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה: דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:

Lex 1

New member
עברו אפילו 8 ימים! ../images/Emo12.gif חחחחח ../images/Emo6.gif

Eddie's Song
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) מממ.. בינוני למרות שבהתחלה הייתה חרישה וכ"כ חיכיתי שישדרו בהיטס
המשפט המועדף בשיר:
"Eddie's got 27 kids but he doesn't know.." זה די ממצה את אדי, לא? חחח XD
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
סאם 41
דרק יכול להיות מעולה בקטעים של ג'יימס נראה לי
האם השיר דיכאוני?
דפנטלי נוט, הוא שיר מצחיק ומבדר
למרות שהוא מדבר על בנאדם שיש לו 27 ילדים והאמהות שלהם הם חד הוריות והוא לא משלם דמי מזונות.. חחח לא. XD
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
בהחלט השיר מדבר על אדי..
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
לא, אני חושבת טוב, בכל זאת? אולי.. About Eddie..? מעאפן במיוחד
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
אדי לא בדיוק מתאים ללוזרוויל XD סתם, אמממ כן זה מתאים לאופי הכללי של השירים של דורק
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
משהו של בלינק..? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? באורך אולי הפזמון שחוזר יותר מפעם אחת בסוף קצת חופר אבל נסלח,
אני אוהבת את החלק האחרון של השיר אז זה מפצה
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
בתשובה הנ"ל, לסיים את השיר עם הפזמון בפעם אחת.
איזה צבע מתאים לשיר?
מממ... אדום
איזה ריח מתאים לשיר? של בירה ופיצה
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה: נראה לי שהקליפ מעולה. אולי להראות את הדרך מאז שאדי וחבריו נגנו במוסך [סרט טינאייג'רי טיפוסי
] ואז לאט לאט איך הוא הפך למה שהוא היום ומראים את 27 הנשים אחת אחרי השנייה ובסוף הקליפ כולם רודפות אחריו, הוא נמחץ ונהרסת לו הקריירה
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא שזכור לי..
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: שהקליפ מצחיק בטירוף והם נראים שם מעולה.. חחח פאטית >< שמחתי לחפור, ניפגש בפעם הבאה! ><

אני בדיוק שומעת אותו בגרסה עם מקפליי../images/Emo6.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר: "eddie's got 27 kids but he doesn't know..." ו- "to all the kids how don't look like their mom and dad don't freak up..."
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! ג'ו ג'ו?
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
boys like girls
האם השיר דיכאוני?ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?eddie doesn't know סטייל סקוטי דאזנט נואו חח האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא ולא האם יש קטעים מיותרים בשיר?ממש לא איזה צבע מתאים לשיר?כל צבעי הקשת
איזה ריח מתאים לשיר?של אלכוהול אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה:בדיוק כמו הקליפ
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:בת דודה שלי חשבה שהיא יודעת את המילים והתחילה לשיר במילים של שיר אחר בכלל
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:רוקסטאר מסומם

למעלה