שירים ברדיו - סקר...

danonit

New member
../images/Emo79.gif שירים ברדיו - סקר...

אני יושבת פה מול גלגלצ וכל חצי שעה בערך הם שמים איזה שיר מאפן שממש מביא לי חשק לבעוט ברדיו (לא קולטים פה כלום, חוץ מהשם ישמור, ערוצי הקודש, וגלגלצ...). שאלה: איזה שיר יגרום לכן לכבות את הרדיו? ולהיפך, איזה שיר ישלח אתכן בטיל להגביר? אצלנו - עדי אלרגי לשלמה ארצי ומוכרח לכבות כל פעם שמתחילה מנגינה שמרמזת על שיר שלו ומת על כל מיני שירי רוק כמו אירוסמית וגנז אנד רוזס. אני עוד צריכה לחשוב על התשובה, אבל השרט ששורר אצלנו עכשיו זה בגלל "חסקה" בביצוע של אתניקס...

uti

New member
../images/Emo31.gifאצלינו גם רק גלגל"צ../images/Emo31.gif

והם ממש ממש ירדו מהפסים לאחרונה!
שלמה ארצי גם לי מביא ת´קריזה די חלאס נמאאס חסקה של אתניX פשוט נורא ואיום בעיני... מה שאני עושה כדי להינצל מהמצב הזה אני מתחברת לכל מיני תחנות רדיו ברחבי העולם דרך האינטרנט וזה דווקא נחמד לשמוע מה הולך עכשיו ביפן, אוזבקיסטן...בשעות הקשות של הצהריים....

danonit

New member
אין כמו רוק יפני ../images/Emo6.gif

לצערי יותר מהר לטוס ליפן, להקליט את השירים על קסטה לחזור לפה ולהשמיע מאשר לחכות שזה יירד באינטרנט המאפן שיש פה בעבודה...

אמיקה

New member
המממממ.......

לסגור את הרדיו - רשימה חלקית: כל הגיגי "מוקי" , שמוקי, פוקי וחבורתם כל התבכיינות מאוסה של מיסטר גפן -איזה-רע-לי ג´וניור כל שירי שרון חזיז (ככה קוראים לה?) - לא יודעת למה, יש לי אנטי היסטרי. כל דפיקת אומצה-אומצה "עדכנית" א-לק כל מיני יציאות תוצרת אם-טי-וי שאין בהם לא טעם ולא ריח, סתמיות כאלו.. שירי אלטע-זאכען מימי קום המדינה (אלו שעושים לאמאש´לי לפרוץ בשירה אדירה) להגביר: אייטיז בענק (מודה באשמה - זאת אני שרה בצווחות על איילון כשזה קורה..) מוסיקה עיברית חביבה א-לה "גל עברי ירוק" רוק כבד מימי הפינגווין , שמינגווין ושות´ (אח הנוסטלגיה..) זה - בהכללה גסה. רוב הזמן אני ממילא על 88 אף אם - "המוסיקה הכי טובה ברדיו"

blessed

New member
השיר ההודי הזה

לא יודעת איך קוראים לו אבל משמיעים אותו המון בגלגל"צ לאחרונה והוא מוציא אותי מדעתי

טל שגב../images/Emo11.gif

הוא דווקא נחמד, אבל טחנו אותו ואי אפשר יותר שלמוע אותו, מה שכן את השיר ההודי שעכשיו במקרה הוא גם ברדיו
אני מחבבת הוא פשוט עושה אותי שמחה

che55

New member
זמר טוב רק שטוחנים את השירים שלו

בגלגל"ץ. הם חושבים שהם עשוים לו פרסומת אבל בעצם הם ממאיסים אותו על הקהל.

Ronnie*

New member
ברגע זה השתקתי את השיר ההודי...

ויש עוד איזה שיר מעצבן ביותר שאני לא יודעת איך קוראים לו... אה, וגם שיר הקטשופ, שמכונה אצלנו "שיר הנמלים" (היה חביב בהתחלה, אבל כמה אפשר? גלגל"צ האלה ממש מגזימים).

che55

New member
שיר הקטשופ בלתי נסבל!!!

שירים שגורמים לנו לסגור את הרדיו: אתניקס - על כל שיריהם שרית חדד קטשופ סונג ודומיהם מקרנה וויטני יוסטון - שיר הנושא מהסרט שומר הראש - השיר בו היא עולה לטונים ששוברים את כל הזכוכיות בבית לאה שבת מרגלית צנעני אביב גפן שירי ראפרים עבריים/לועזיים - היינו הך שירים שאנחנו מאוד אוהבים: עברי לידר - בעיקר הביצוע החדש של בוא מאיר אריאל אייטיז רוק עברי

danonit

New member
הבאתם לי השראה ../images/Emo13.gif

השיר של טל שגב מאפן.... לא יודעת למה, אני לא מסוגלת לשמוע אותו, אולי בגלל הקולות ליווי המעצבנים שיש שם. שיר הקטשופ - אין יותר נמוך מזה, ובגלגלץ עוד העיזו לקרוא לו המקרנה של השנה... ירמי קפלן ויודית רביץ - מביאים לי את הסעיף מסיבות הסטוריות, מיד מכבה אותם. את השירים של מוקי בכלל נראה לי שכותב מחשב, או אולי מודרן טוקינג...הם כולם בדיוק אותו דבר (רגע, בעצם מי אמר שיש למוקי בכלל יותר משיר אחד?....)

אוסנת123

New member
אני חושבת שאני ממש מצטרפת לגועל

של כולן עם הרשימות שפירטתן חסקה של אתניקס זה אחד הדברים הרעים שקרו בשבועות האחרונים... שיר הקטשופ עושה לי פריחה !! ובכלל מה זה השיר ההודי הזה??? אני שומעת פה בבוקר גל"צ (בגלל רפי רשף...) ואח"כ עד סוף היום גלגל"צ - אבל מה שקורה זה שכל היום יש אותם שירים וכל יום יש את השירים שהיו אתמול... ממש עולים על העצבים בזמן האחרון!

poogi27

New member
מוסיפה את כל שירי גלגלצ

תחנה נוראית, עד שיש כבר שיר טוב באמת, הם גורמים לי לשנוא אותו מרוב השמעות ממליצה לעבור ל 88 fm

למעלה