שירים מומלצים

../images/Emo79.gifשירים מומלצים../images/Emo79.gif

איזה שיר\ים שמעתם בזמן האחרון (עברי\לועזי) ובא לכם להמליץ עליהם לכולם
תוסיפו שירים בכיף לכאן

Inbar789

New member
שירים זה טוב../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

ביטלס
goodbye my lover - james blunt ועדיין מלך האריות והיפה והחיה
הו ושיער
בעיקרן יש מעל 600 ברשימת השמעה. אבל אלה הכי יפים

שירים שירים אחד הדברים הטובים!!

חחח אוקי... אז אני ממש ממש מששששש אוהבת את השיר אין לי דבר-הראל מויאל\ליאת יצחקי (חחח ואני לא מציעה את זה בגלל שאני מעריצה של מויאל כי אני לא) אמממ שובי אל ביתי-הפרוייקט של עידן רייכל הכל עד לכאן- עמיר בניון... זהו עד עכשיו אני אזכר וארשום עוד

נ ט ע ש ה

New member
שובי אל ביתי ../images/Emo99.gif

שיר כל כך יפה... באמת אחד המקסימים. והנה עוד כמה שירים שאני ממש אוהבת לשמוע בזמן האחרון
Oasis - Champagne Supernova The Beatles - Hey Jude The Eagles - Hotel California Elton Jhon - Your Song Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge Robbie Williams - Angels Jet - Look What You've Done מומלצים בחום

Alin15

New member
המ..

coldplay עברי לידר.. חח כל השירים של עברי ושל קולדפליי...הם פשוט מעולים.:] והמ.. My Chemical Romance-Cemetery Drive take me out-franz ferdinand Matchbox Twenty-Unwel Miss you-Blink 182 ממ..ויש עוד המון חח לאזוכרת..;]

BlaBluShit

New member
המלצה שלי...

כל השירים של dashboard corfessinal! להקה אימו מעולה! ואממ כמובן GOOD CHARLOTTE תמיד אני אמליץ על גוד שארלוט! כל הדיסקים מומלצים! כל השירים! ואממ זהו לעכשיו!

mikko1

New member
ההמלצות שלי

רציתי להמליץ על שני שירים שאני מאוד אוהב: 1. "ארץ מולדת" של ריטה. זה אחד השירים הפחות מוכרים שלה. 2. שיר בספרדית בשם Vuelvo a por ti. שרה אותו זמרת מספרד בשם Beth.

NeTa MuFlEtA

New member
יש הרבה שירים שאני אוהבת..

אבל שיר שמאד ריגש אותי כששמעתי אותו לאחרונה זה עם הזמן/אביב גפן
מומלץ בחום.

liatli9

New member
טוב זה אחרי הרבה זמן אבל בכל זאת...

זבל- שפל!! שיר שולעט ביותר!
אביב גפן - סופרסטאר, עורי עור ובכלל את כל השירים! GOOD CHARLOTTE- הכל הכל הכל!
וזהו בינתיים נראה לי=]

המלצות חמות (לא הכי חמות...)

1. אשמור את ליבי-גיים בויז. 2.ואז תבואי-הראל מויאל. 3.בתלם אוהבים-רגב הוד.

ההמלצות שלי ..

רוב השירים שלי הם ישנים... שירי מימון- כל הדיסק הראל מויאל-כל הדיסק לירז צ'רכי-הכל יהיה בסדר בוא- ריטה we are -אנה ג'ונסון i want it that way-בקסטריט בויז מליונים- אתי אנקרי כמו עלה ברוח/המקום המושלם-סיוון אלבז אממ זהו בינתיים.

the only DaRdAr

New member
וואי יש לי המוןןןן

שירים של הפרויקט של עידן רייכל עברי לידר-חולצת פסים (יש עוד שירים מדהימים שלו אבל את זה אני הכי אוהבת) מוניקה סקס-מכה אפורה/שנים חסומות/על הרצפה שירי מיימון-כמה פעמים אביתר בנאי-תחרות כלבים שוטי הנבואה-אין אני דניאל סולומן-עדיף black eyed peas-my humps beck-epro Bloodhound Gang-The Bad Touch alanis morisstte-crazy Alizee - I'm Fed Up(זאת ששאלה את moi lolita) Flash Dance - She's A Maniac La Bomba שירים של הביטלס שירים של אבבא Dirty Dancing - I've Had The Time Of My Life ריטה ועברי לידר-סינדרלה רקפלה שירים של משינה הראל מואיל-אמצע הלילה בכפר/ואז תבואי שירים מסרטים של דיסני!!! והרשימה הזאת יכולה להימשך עוד הרבה.........

למעלה