שירים שמזכירים לי...
שאלון במפתח סול!

wolfyy

New member
../images/Emo79.gifשירים שמזכירים לי...../images/Emo79.gif שאלון במפתח סול!

שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך את הבוקר: שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: שיר שמזכיר לך סוף של משהו: שיר שמזכיר לך גשם: שיר שמזכיר לך את הבית: שיר שמזכיר לך את החברים שלך: שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: באדיבות פורום סקרים ושאלונים

theEscapist

New member
וואו, ארוך../images/Emo12.gif

יאללה
שיר שמזכיר לך את הילדות: וואו... שירי דיסניD:
שיר שמזכיר לך חבר טוב: יש לי חברה שמתה על פאנטום האופרה, ואני מתה עליה
ובאופן כללי, מעבר לזה שאני הדבקתי אותה בנייטוויש (...) היא שרה במקהלה קלאסית ולומדת פיתוח קול וזה, אז כל מיני דברים שהיא השמיעה לי מזכירים לי אותה
שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: אמממ... לא הייתה אחת כזו
שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: אם לא הייתה ראשונה, כנראה שגם אחרונה לא הייתהP:
שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: לא יודעת
שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: יש כל מיני, לצערי\= אבל the poet and the pendulum (של נייטוויש) מזכיר לי חוויה מאוד, מאוד כואבת, שלצערי עברה מיני-שחזור שלשום. וangels fall first (לעזאזל, כל הזמן אותה להקהXD) כי... פרידה מאדם קרוב...
שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: the escapist. (שוב, נייטוויש...) כי אני ממש אוהבת אותו, אז רשמתי ציטוטים ממנו ביומן ביום של היומולדת
שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: כוורת
שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: זה היה לפני כ"כ הרבה זמן... זה שהיינו סתם בחדר, והתחלנו לרקוד בפראיות לצלילי "I just can't wait to be king" נחשב?
שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: אני לא חושבת שיש כזה, שזה די נחמד:)
שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: זה קצת כמו השאלה על חבר טוב
רק בעצם, הרבה יותר עצוב. my selene- sonata arctica forever- kamelot למרות ששני השירים האלה מתייחסים למישהו, שעד היום אני לא יודעת עד כמה אהבתי אותו. זאת אומרת, מעבר לאהבה של חברות נטו.
שיר שמזכיר לך את הבוקר: השעון המעורר שלי נכון לכרגע
עכשיו זה when the lights are down של קמלוט, כי הוא רועש, אבל ממש נחמד, אז הוא עושה לי קצת יותר חשק לקום (כי תמיד בא לי להמשיך לשמוע אותו, אבל אני צריכה להשתיק את השעון בגלל שאר הבנות...)
שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: this is halloween. משם הכל התחיל....
הו, וsleeping sun, של נייטוויש. כי זה היה השיר הראשון שלהם ששמעתי, ומעבר לזה שנחשפתי לכל השירים שלהם, ולעוד להקות בהמשך, ובין השאר גם כל מיני דברים כמו שירה (סונטות של שייקספיר, אדגר אלן פו...), גם הגעתי לפורום שלהם בתפוז ופגשתי שם מלא אנשים שאני ממש אוהבת, וגם הגעתי לפה. אז השיר הזה פחות או יותר אחראי על חלק עצום ממי שאני היום
שיר שמזכיר לך סוף של משהו: angels fall first עולה לי לראש ישר (כאמור, פרידה מאדם קרוב)...
שיר שמזכיר לך גשם: הממממ.... לא יודעת:) בטח כלמיני דברים של טריסטניה..
שיר שמזכיר לך את הבית: או, זאת שאלה לעניין, לאור העובדה שאני בבית בפעם בשבוע, מקסימום. ובכן, The poet and the pendulum (או ציטוט יותר מדויק: "take me home!"), ולמען האמת, כל נייטוויש למרות שאני בקושי שומעת אותם לאחרונה. ובעצם כל השירים שיש לי בפלאפון שאני שומעת בבית.
שיר שמזכיר לך את החברים שלך: דיסני שאני שומעת עם הבנות בחדרD: וסוויני טוד שאני שומעת עם הבנות בחדר
שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: הבנאדם האחרון שראיתי- אמא שלי. שיר שמזכיר לי אותה? קשה לי לחשוב כרגע, אבל יש. בהחלט יש. פשוט לא ממש משהו ספציפי, תלוי באסוציאציות שלי באותו רגע
שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: האחרון שדיברתי איתו הטלפון הוא אבא
אני מאוד ביתית היוםD: שירים שמזכירים לי אותו זה כל מיני שירים שהשמעתי לו פעם והיום הוא ממש אוהב. למשל, נייטוויש
שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: דברים מפאנטום אוף דה אופרה. כי קראתי ספר של טרי פראצ'ט על פאנטום אוף דה אופרהXD
שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: כל מה שאני שומעת בנסיעות מהבית לפנימיה (למרות שזה רק שעה...)
שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: angels fall first. שגם בא ברנדום של הפלייר שלי בטיימינג קטלני, ומאז באמת התקבע לי בראש... ו.... forever-kamelot. הוא לא מת, אבל איבדנו זה את זה איפשהו בדרך.
שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: כל האנשים שאני מבלה איתם את זמני הם או המשפחה שלי, או חבר'ה שאני גרה איתם כמעט שנה.
שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: אני לא מצליחה לחשוב על אדם כזה. בטח לא אחד ששירים מזכירים לי אותו.
שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: כל השירים שקשורים במשפחה, בחברות, ובאנשים שאיבדתי. אני מניחה שזה מסכם את זה לא רע.
שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: דיסניD: (יש בשאלון הזה כ"כ הרבה מוטיבים חוזרים
) מאיה, לירן ואריאלה בחצות.... |מגלגלתעיניים|
שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: שיר שחברה שלי השמיעה לי במדורה, שהיה ממש יפה ואני לא זוכרת איך קוראים לו
שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: כמעט כל שיר יש איזה משהו שאני נזכרת בו תוך כדי... אני פשוט לא זוכרת את הדברים האלה עכשיוP:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

scarlet moon

New member
אמממ גם אני עונה ../images/Emo152.gif

לגמרי אסוציאטיבי.
שיר שמזכיר לך את הילדות: part of your world מבת הים הקטנה
שיר שמזכיר לך חבר טוב: Never been to me שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: sixteen going on seventeen מצלילי המוסיקה שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: האחרונה?
חח spongy doom של Xamavar שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: Society's child של ג'ניס איאן שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: Promises של Adagio שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: 17 של ג'ניס איאן שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: "כתם הפרי" של אתניקס. אל תשאלו. שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: suffron's curse של קריידל אוף פילת' שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: אין הרבה כאלה אבל לא מגיע שיוקדש להם שיר
שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: Tallulah של Sonata arctica שיר שמזכיר לך את הבוקר: חח שיר הפתיחה של הגיבן מנוטרדם
שיר שמזכיר לך התחלה של משהו:
שיר שמזכיר לך סוף של משהו: our farwell של within temptation שיר שמזכיר לך גשם: וואו לגמרי a distance there is של theatre of tragedy שיר שמזכיר לך את הבית: לא יודעת... אולי איזשהו שיר ישן של ריטה שיר שמזכיר לך את החברים שלך: i will survive שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: מאניה - connect the dots של ayreon
שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אלעד- כבר אמרתי, tallulah שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: חח איזה שיר טיפשי מפרסומת יפנית לסוכריות גומי
שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: chasing the dragon של epica שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: מיליון כוכבים שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: לא יודעת שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו:
שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו:
התעייפתי שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו:
שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: שיר הפינג'ן?
שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: awakening the centuries של haggard.

LauraLF

New member
אני:) במפתח פה

שיר שמזכיר לך את הילדות: שירים מאלאדין שיר שמזכיר לך חבר טוב: sound garden - black hole sun שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: אין משהו שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: ברי סחרוף - נגיעות שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: רק אני והגלשן שלי שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: קרן פלס - כל האלבום הראשון בערך..(מישהו מזדהה איתי?) שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: nights in white satin - moody blues שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: כלבלב הו בידי במבם - מתי כספי שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: עם ג'ואנה , nobody's wife שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: rehab -amy winehouse וכתבתי את השם משפחה שלה עם שגיאה:D שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: ברית עולם - מתי כספי שיר שמזכיר לך את הבוקר: שבת בבוקר יום יפה.. שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: wild horses - rolling stones שיר שמזכיר לך סוף של משהו: stop me - the smiths שיר שמזכיר לך גשם: kissing on the rain - Tori Amos שיר שמזכיר לך את הבית: אלון אולארצ'יק -בן בסט שיר שמזכיר לך את החברים שלך: don't feel like dancing - scissors sisters שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: sound garden - black hole sun שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ברי סחרוף - נגיעות שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: living on my own - freddie mercury שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: pink floyd - כל שיר מהאלבום החומה שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: blink182 - shut up שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: nothing compares to you שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: בשביל לעשן - מאיר אריאל שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: blur - coffee and tv שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: you've gotta believe me - היהודים שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: אש אש מדורה תחתונים וחזיה? שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: ברי סחרוף - הניצוץ

Pure M

New member
וואי, ארוך!../images/Emo2.gif

שיר שמזכיר לך את הילדות: דון קישוט, כי תמיד נורא אהבתי לשמוע את זה ברדיו. שיר שמזכיר לך חבר טוב: when the dawn breaks, אבל מסובך להסביר
שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: אני לא חושב שיש שיר כזה
שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: כשאתה כאן, של נינט. (מה אני אעשה, זה מה שהתנגן אצל האקסית כל הזמן
) שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: שירי דאנס קיציים קלילים, כל קיץ שיר אחר. שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: i don't loke you שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: אין. שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: אין. שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: זה די בעיה, כי אני לא חובב מסיבות במיוחד
שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: לא שונא, אז.. אין. שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: בעיקרון כל שיר אופטימי וחיובי מזכיר :] שיר שמזכיר לך את הבוקר: הצלצול של הפלאפון שלי, שתמיד מעיר אותי
try again של קין. שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: Have a nice day של הסטריופוניקס שיר שמזכיר לך סוף של משהו: זה רק הלב שכואב לך (אל תשאלו למה
) שיר שמזכיר לך גשם: גשם חזק! מוניקה, הללויה. שיר שמזכיר לך את הבית: לא חושב שיש אחד. שיר שמזכיר לך את החברים שלך: my friend של גרוב ארמדה שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: אמא? (של שלומי שבת, למרות שאני לא הכי אוהב את המוזיקה שלו בדר"כ
) שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ע"ע סעיף קודם
שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: אהבה של דניאל סולומון. שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: רבות הדרכים של דניאל סולומון, הייתי שומע אותו המון בנסיעות עם האוטו כשגרתי בבית הקודם, כל נסיעה לאיזור המרכז היתה שעה +, וזה היה שיר ששמעתי המון בדרכים. שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: הבן יקיר לי אפרים (זה השיר היחידי שיכלתי לחשוב עליו בהקשר..) שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: nothing in my way, של קין. שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: אין. שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: here i am של בראיין אדאמס. שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: the real slim shady של אמינם, סתם כי אני נזכר בתקופה שזה יצא וזה עושה פלאשבקים. שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: בר יוחאי! שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: hanging by a moment של לייפהאוס.

dusa1

New member
אז מה אם אנחנו חצי חודש אחרי?!

שיר שמזכיר לך את הילדות: שלמה ארצי- נוף ילדות שיר שמזכיר לך חבר טוב: עדיף- דניאל סולומון שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: מרילין מנסון- סוויט דרימז שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: שייגעצ- ניו יורק\רפיח (זה פשוט היה ברקע XD) שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: גרינדיי- הולידיי שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: אבריל לאבין- מאי האפי אנדינג שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: גרינדיי- קאסט אוואי שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: שלמה ארצי- הבית שלך שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: רבלדה מקטנטנות עונה 4 XDDDDD שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: 30 סקנדס טו מארס- ד'ה קיל שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: שלמה ארצי- הו לעזאזל 333> שיר שמזכיר לך את הבוקר: יהודית רביץ- באה מאהבה (בכל מפעל תנועתי בבוקר שמים את זה מסיבה כלשהי XD) שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: שלמה ארצי- תרקדו תרקדו שיר שמזכיר לך סוף של משהו: רוץ ילד- כנסיית השכל שיר שמזכיר לך גשם: מבול- קרן פלס שיר שמזכיר לך את הבית: שלמה ארצי- בדרך מכאן לשם שיר שמזכיר לך את החברים שלך: התחנה הישנה- טיפקס שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: בוקר טוב עולם- תיסלם שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: שלמה ארצי- על-פי תנועת הרכבות שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: לד זפלין- בלאק דוג שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: מאיר אריאל- נשל הנחש שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: מיתר קרוע- דניאל סולומון שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: הימים שלנו- היהודים שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: על הריצפה- מוניקה סקס שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: אביב גפן- מחר שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: כאפת שטות- מגדיאל XP שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: אמינם- ווית'אווט מי שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: פינקפלויד- טיים

למעלה