שירים ששומעים כש...

../images/Emo79.gifשירים ששומעים כש...

איזה שירים אתם שומעים כשאתם... רחוקים מהבית: מתגעגעים: מאוהבים: מרגישים שהלב נשבר לכם: שמחים: עצובים: אנרגטים במיוחד: לא מרגישים טוב: עצבניים: באוטו בשיאה של נסיעה ארוכה ומשעממת: רוצים להיות לבד: רוקדים בפרעות
: יושבים בשעמום מול המחשב: (ששרים)במקלחת בקולי קולות: וזהו

A m 0 s

New member
זה משתנה תמיד...

רחוקים מהבית: זה תמיד משתנה - אבל תמיד עם אותן זמרות... מתגעגעים: "להתגעגע אליך בן זונה..." (חחח לא) לא יודע... מאוהבים: אויש זאת השאלה הכי קשה בעולם - כי 97.85& מהשירים בעולם הם שירים שמדברים על אהבה.. מרגישים שהלב נשבר לכם: כנ"ל שמחים: שירים של דנה ושל מיקה... עצובים: שירים של דנה... אנרגטים במיוחד: אני חושב שהכי אנרגטי זה - חמימות חולפת, מלך, לומדת לעוף, אהבה... לא מרגישים טוב: לא יודע.. עצבניים: ורד קלפטר?!
באוטו בשיאה של נסיעה ארוכה ומשעממת: זה דבר שתמיד משתנה.. רוצים להיות לבד: גם.. רוקדים בפרעות: דנה ומיקה.. יושבים בשעמום מול המחשב: זה בזמן האחרון קורה המון - כמעט כל יום אני שומע מישהו (או יותר נכון מישהי) אחרת/ת (ששרים)במקלחת בקולי קולות: זה לא קורה הרבה אבל אם כבר קורה אז שירים עתיקים עתיקים...

ממ.. בערך../images/Emo3.gif

רחוקים מהבית: ריטה. אני גרועה בשמות של שירים, אבל היא תמיד עושה לי חשק לחזור הביתה. מתגעגעים: שבתות וחגים בביצוע של עברי לידר. מאוהבים:כמה שאני אוהב-עברי לידר. מרגישים שהלב נשבר לכם:james blunt- goodbye my lover שמחים:אברהם טל-כל הדיסק! עצובים:עפר בשן-כל הדיסק! אנרגטים במיוחד:ברי סחרוף, מוקי, אברהם טל-שדות האש. לא מרגישים טוב:שלום חנוך-המיטב [תמיד עושה הרגשה טובה] עצבניים:squid עוזרים בלשחרר אנרגיות שליליות
באוטו בשיאה של נסיעה ארוכה ומשעממת:ממ.. גלעד שגב! רוצים להיות לבד:ריטה, עברי לידר. רוקדים בפרעות:עברי לידר לייב! יושבים בשעמום מול המחשב:כפיר אפשטיין:) (ששרים)במקלחת בקולי קולות:כפיר, בעז בנאי, בן ארצי.. מלא

עונהה

רחוקים מהבית:מאיה בוסקילה מתגעגעים:מאיה בוסקילה מאוהבים:מאיה בוסקילה מרגישים שהלב נשבר לכם:מאיה בוסקילה שמחים:מאיה בוסקילה עצובים:מאיה בוסקילה אנרגטים במיוחד:מאיה בוסקילה לא מרגישים טוב:מאיה בוסקילה עצבניים:מאיה בוסקילה באוטו בשיאה של נסיעה ארוכה ומשעממת:מאיה בוסקילה רוצים להיות לבד:מאיה בוסקילה רוקדים בפרעות:מזרחית יושבים בשעמום מול המחשב:מאיה בוסקילה (ששרים)במקלחת בקולי קולות:מאיה בוסקילה אני חולה עליה
זמרת ענקית כדאי לשמוע אתה
החדש שלה

A m 0 s

New member
פששששש... תגידי את מכירה עוד זמרות/ים

חוצממנה?! (כן כן אני יודע שקצת חצוף מצידי לומר דבר כזה בתור מי שמעריץ את גברת דנה ברגר
ברמות בינלאומיות.. אבל עדיין - צריך קצת גיוון - - - דבר שבזמן האחרון קורה לי סופסוף המון)

וואי איזה שאלון../images/Emo99.gif

רחוקים מהבית: הולך לאיבוד-אביב גפן מתגעגעים: השיר שלנו-אביב גפן מאוהבים: אם הייתי-נועם פנחסוב מרגישים שהלב נשבר לכם: בורח-נועם פנחסוב, אהבנו-אביב גפן שמחים: על קו המים-עברי לידר, המלחמה הבאה-אביב גפן עצובים: כלום-כפיר אפשטיין, עכשיו-יואב דגני אנרגטים במיוחד: כל השירים של כפיר אפשטיין לא מרגישים טוב: זה רק או הירח-כל האלבום
עצבניים: אני שונא-אביב גפן, כלום-כפיר אפשטיין באוטו בשיאה של נסיעה ארוכה ומשעממת: אדם בתוך עצמו-שלום חנוך, מישהו גדול-שי גבסו רוצים להיות לבד: סתם-נועם פנחסוס, וכל שירי אביב גפן... בעולם. רוקדים בפרעות: אמילי קרפל-נמשים!!!
יושבים בשעמום מול המחשב: אמממ שלום חנוך, כפיר אפשטיין, איתמר מאירי, הכל
(ששרים)במקלחת בקולי קולות: גשם- מאיר בנאי

אני..

רחוקים מהבית: מתגעגעים: מגיפה-אביב גפן. מאוהבים: השיר שלנו. מרגישים שהלב נשבר לכם: הכי קרוב לבד-אביב גפן. שמחים: אתה תטאטא-ציפי שביט
עצובים: משהו של אביב. אנרגטים במיוחד: לא יודעת.. לא מרגישים טוב: אין ספציפי... עצבניים: קנאה-אביב גפן. באוטו בשיאה של נסיעה ארוכה ומשעממת: הרבה הרבה נועם פנחסוב,אביב גפן רוצים להיות לבד: אני וכל המחשבות של נועם רוקדים בפרעות: עצוב בלעדייך,אל תדאג
יושבים בשעמום מול המחשב: מתים משעמום אביב גפן (ששרים)במקלחת בקולי קולות: מה שבאותו תקופה מתאים

למעלה