שירי השבוע

1מאיוש

New member
../images/Emo79.gifשירי השבוע../images/Emo79.gif

מה היו שירי השבוע של יוסי שלכם
מה היו שירי השבוע שלכם בכלל
מה היו אלבומי השבוע שלכם

orianush

New member
שירי השבוע שלייי

של יוסי היו בעיקר "פס ליום אחד" ו"יום אחד איתך" שירים בכלל היו הרבה.. בעיקר שלומי שבת ואין אלבום ספציפי..

sarit lang

New member
../images/Emo70.gif

מה היו שירי השבוע של יוסי שלכם - בוכה בלילות מה היו שירי השבוע שלכם בכלל - כמו אוהבית של הראל מויאל מה היו אלבומי השבוע שלכם - עדיין יוסי אני חורשת שנה כבר על הדיסק שלו ועדיין לא משעמם לי

שלי..........

יוסי אזולאי - אלבום השבוע דמיונית - מורן גמליאל - שיר השבוע

1מאיוש

New member
../images/Emo23.gif שלי ....

שירי השבוע של יוסי: "דז'ה וו" ו-"ציפור אבודה בידייך". היום דווקא שמעתי את השירים האלו איזה 10 פעמים בלי להגזים! כל פעם זה כיף מחדש! שירים מרגשים........ שירי השבוע בכלל: אמ.. כל מיני שירים של יוסי ושירים של הבלאק איי פיס. אלבום השבוע: "יום אחד איתך"

כוכבה 27

New member
שלי

מה היו שירי השבוע של יוסי שלכם-הכח באהבתך,ולבד. מה היו שירי השבוע שלכם בכלל-עידן יניב-מבקש רק לשמוח,והראל מויאל כמו אוהבים. מה היו אלבומי השבוע שלכם- יוסי,שלומי שבת.

1מאיוש

New member
מסכימה! אבל אי אפשר להתכחש ל..

דז'ה וו ובעיקר ציפור אבודה בידייך שירים חזקים ומרגשים..

1מאיוש

New member
הכרזה על טעות חמורה !!!

שרשמתי את השיר "ציפור אבודה בידייך", עשיתי טעות חמורה. התכוונתי בכלל לשיר "לבד" אז סליחה-סליחה-סליחה!! =]

כוכבה 27

New member
מסכימה איתך אריאל../images/Emo45.gif

3 השירים של יוסי הכי יפים בעיני וגם מאוד השפיעו עלי הם: 1) ציפור אבודה בידייך. 2) הכח באהבתך. 3)ולבד.

sarit lang

New member
אני דווקא התחברתי בזמן האחרון ...

לכל המעלות....ובוכה בלילות....אני שומעת את זה לפחות 1000 פעם בשעה.. אבל בעיקרון לכל השירים שלו התחברתי תלוי באיזה תקופה..חוץ מכסף

moranush86

New member
בוכה בלילות

זה מדהים כמה פעים ביום אני שומעת את השיר ופשוט מאוד לא נמאס לי ממנו! להיפך, כל הזמן אני רק יותר נקשרת לשיר הזה. יש גם את "אהבה בת 20" שצמרמורות מטורפות עוברות לי בגוף וכמובן את "דז'ה וו"

שלי...

יוסי- אהבה בת 20... אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו..
ושירי השבוע בכלל- אממ... טורו, ודה ז'ה וו

למעלה