שירי השבוע:

kombinaizer

New member
../images/Emo79.gif שירי השבוע:

של כלא 6: כלא 6 ומומי לוי - If I Ruled The World כלא 6 - מעבר אל האופק מיקרופון למקסימום 2 - השיר הגדול כלא 6 ואסטרל פרוג'קשן - נגמר מבפנים רמיקס
לא של כלא 6: התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים
סאבו וקוטי מציגים את מעין - מסיבה
51% - 51% Taking Back Sunday - My blue Heaven רוי - כבד לי
מומי לוי - לא ולנטינו הדג נחש - מה שבא בא בלטיני קאשי ואורי שוחט - בוא נוציא דברים מאג'יק ונימי נים - בא לה אחושרמוטה בא לה רמיקס מוקי - זמן שנקום Timbaland, nelly furtado, justin timberlake - give it to me timbaland - Throw it on me Simple Plan - crazy acoustic קוואמי, אמסי שירי וקוטג' - שידברו
זה הכל
מה איתכם? תמליצו...=]

אוקעי גם אני אמליץ ../images/Emo13.gif

כרגע אין לי שיר של בכלא בפלייליסט, אבל יש לי גם דברים טובים לא פחות.. מבחינתי שיר השבוע זה Eminem-Superman |מומלץ| 10X ועוד... דנידין-עוד לא תמו כל פלאייך |מומלץ| Eminem-Fack [with A
] יפתי-נגמר בחזרה |מומלץ| Body count-Fuck the police ההקדמה שם ממש נגעה לליבי ולכן בהחלט |מומלץ| ועכשיו קצת לא היפ הופם-לאלה המגוונים מאיתנו שלא אוהבים רק את זה: מירי מסיקה-פעם אריק ברמן-בינונימי הג'ירפות-גג יציאת חירום-נהדרת מידי [או בשמו כן הוא "תני לי לראות אותך מתפשטת מולי"] |מומלץ| בחום
Roxette- How do you do Metallica-The unforgoven Metallica-The call of ktulu [יש פה מישו שמנגן ב
חשמלית
כי אם כן-זה שיר בשבילו
]
וסתם דברים של הכלא שאני אוהבת
אהבה קופנגאן פגישה עיוורת של בייבי ג'י ורינת בר בוא נתחיל עם זה |מומלץ||מומלץ||מומלץ| חיח אני מטורפת על השיר הזה
לך עם החלום של בייבי G ושירה G [זו רק אני או שמישו פה העתיק ממישו?
] אין מסיבה כמובןןןןןןןןן המממ.... יש מצב שיש עוד דברים אבל לא עולה לי בראש כרגע.. יאללע בעי,
~לין~

S h A y K i

New member
אני מנגנת על גיטרה../images/Emo168.gif

ואני בכלל לא מכירה ת'שיר הזה חחח XD

bitcho

New member
שיר השבוע

כלא----------הייתי מת --אורי שוחט רימיקס לא של הכלא----------אני חורש על ביסטי בויזזזזזזזזזז הם ענקייםםםםםםםם!!! : ) ו.....devin the dude feat snoop dogg and andre 3000-what a job? fuck you - dr dre feat devin the dude and snoop dogg שבוע טוב =]

S h A y K i

New member
שיר השבועע../images/Emo79.gif

של הכלא
אממ.. -נמאס -דרך המלך -אין מסיבה -כל יום מחדש חח חרשתי עלייהם כל השבוע
לא של הכלא
1) Hump De Bump-RHCP 2) sweet child o' mine-guns n roses 3) mudshovel-stainds 4) Pink Stars and Magazines-useless ID 5) נפלת חזק-איפה הילד 6) blurry-Puddle Of Mudd 7) tear away-seether 8) red flag-billy talent זהו
חרשתי על מלא שירים השבוע

למעלה