שירי ראש השנה ואימון אישי

tlingit

New member
../images/Emo79.gifשירי ראש השנה ואימון אישי ../images/Emo74.gif

ראש השנה מהווה זמן שאליו מתייחסים הרבה אנשים בהקשרים שונים של חשבון נפש אם מתוך המסורת היהודית ואם מתוך היותו נקודת ציון שאפשר לייחס לה משמעויות רבות וכמובן, בהיותו נקודת ציון משמעותית בלוח השנה, נכתבו הרבה שירים לראש השנה
בסופ"ש האחרון, כשנזכרתי באחד השירים היותר חביבים עלי, חשבתי על כך שיש להרבה שירי ראש השנה גם הקשר אימוני הנה השיר שהכי מדבר אלי "אימונית" משירי ראש השנה: "
כל שנה מתחילה בסימן שאלה כתינוק המודד צעדיו....
כל שעה מתחילה בסימן שאלה...
כל שנה מתחילה בסימן שאלה ואנחנו נמצא לה תשובה. " (מילים: ניסן פרידמן, לחן: עמוס ברזל) הנה קישור מקסים לשיר
ואיזה שיר מדבר אליכם
אני מזמינה אתכם לצטט מתוך שיר אהוב עליכם, שאתם מוצאים בו משמעות אימונית

שרים, בטח ששרים

וגם מנגנים (בסקסופון
) יש המון שירים שאני רואה בהם משמעות אימונית אבל שניים שעולים לי כרגע הם "שיר תקווה" של מירי מסיקה "....היום הזה הוא התחלה בדף חדש אתה נוגע ביום הזה תישא תפילה תדע שיש מי ששומע אל תוותר מיד ויש לך מרחק ללכת אל תוותר מיד אם לא עכשיו אולי עוד שנה.... והשיר the rose שבזמנו שרה בט מידלר: "It's the heart afraid of breaking that never learns to dance. It's the dream afraid of waking that never takes the chance. It's the one who won't be taken who cannot seem to give, and the soul afraid of dying that never learns to live. ל yin יש שיר אימוני מקסים אחר. אני משאירה לו את התפקיד. חן חן לשאלה מוסיקלית כל כך
ענת

למעלה