../images/Emo79.gifשירשורשירים!
ובהזדמנות חגיגית זו,אני פותחת את...(טםטםטם) "שירשור שירי הסקייטינג!"(מחיאות כפיים סוערות!) ובכן,כל מה שצריך לעשות,זה לכתוב כאן את כלללל השירים שהנושא שלהם הוא סקייט/רולר(במפורש!!!)וכל העניינים האכזריים של תרבות הסקייטינג(ויש הרבה)בכלל, כדי שכולנו כאן בפורום נוכל להוריד ולשמוע..(זה תמיד כיף לשמוע שיר על משהו שקרוב לליבך
) אני מתחילה: מומלץ מאוווווד-The Hippos - Goin´ Out To Skate Kottonmouth Kings -Me And My Skate Gutter Mouth - Skaters Anthem Suicidal Tendencies - Go Skate Screaching Weasel - We Skate Satanic Surfers - Don`t Skate On My Ramp Satanic Surfers - Armless Skater מוקדש לבנות שמחליקות-shebang-skater girl OPM - Heaven is a Halfpipe ויש לי עוד מלא,אבל אני אתן לכם לחפש ולרשום לבד.. תורידו,כי זה שווה
נוקי,מלכת שירי הסקייטינג.
ובהזדמנות חגיגית זו,אני פותחת את...(טםטםטם) "שירשור שירי הסקייטינג!"(מחיאות כפיים סוערות!) ובכן,כל מה שצריך לעשות,זה לכתוב כאן את כלללל השירים שהנושא שלהם הוא סקייט/רולר(במפורש!!!)וכל העניינים האכזריים של תרבות הסקייטינג(ויש הרבה)בכלל, כדי שכולנו כאן בפורום נוכל להוריד ולשמוע..(זה תמיד כיף לשמוע שיר על משהו שקרוב לליבך