שירשור מילון המונחים הרישמי

R o t e m O p

New member
../images/Emo79.gifשירשור מילון המונחים הרישמי../images/Emo79.gif

שרשרו לכאן את כל המונחים שאתם חושבים שצריכים להיכלל במילון המונחים. מדובר במונחים טכניים, מתמודדים, אנשי הפקה ובכלל כל מה שקשור לאמריקן איידול ! שירשור נעים...

יש לי רעיון לטאגליינסס

יש בסטאר וורלד פרסומות לאמריקן איידול, ואומרים שם את כל האותיוןת באנגלית ואת המילה שלהם, מה דעתכם שאיכשהו נשיג את זה? ונשים בטאגליינס?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני חשבתי על זה.

אבל זה חייב להיות משהו מאתר חוקי...

Juliann

New member
טוב נו.. קליי אייקן [הזהרת מגילה]!

פוף מאיפה אני מתחילה? שם: קליי אייקן גיל: 26 תאריך לידה: 30/11/78 מקום לידה: ראלי, צפון קרוליינה. צבע עיניים:ירוק גובה: 186 צבע שיער: ג'ינג'י בהיר-בלונדיני [נולד ג'ינג'י אחרי זה נהיה בלונדיני ואז נהיה ג'ינג'י בהיר]. משפחה: אמא-פיי פארקר, אבא חורג-ריי פארקר [מת ממחלה קשה], אבא ביולוגי[או בשם שקליי הדביק לו "תורם זרע"]- ורנון גריסום [מת מסרטן]. אחות מצד האבא הביולוגי-דברה גריסום [התאבדה] אחים מצד האבא החורג- ג'ף ואיימי אח מצד אמא [ואבא חורג]- בראט[18], כיום משרת בצבא ארה"ב דת: נוצרי בפטיסטי קליי אייקן [הידוע כהראנר-אפ של העונה השניה- שהיה צריך לזכות!] נולד בשם Clayton Grissom את השם הפרטי הוא קיצר ואת השם משפחה החליף בגלל שגריסום היה השם משפחה של האבא המכה/שתיין/אלים/מסומם/מעשן שהוא לא ראה מאז שהוא היה נער, ולא היתה לו שום מערכת יחסים איתו. אז הוא שינה את השם משפחה לשם הנעורים של אמא שלו- Aiken. קליי התחיל לשיר ולהופיע בגיל 5 על הדלפק במקום העבודה של אמא שלו
בבית הספר היה במקהלות למיניהן ושר בכנסייה. היה מדריך ב YCAMP ואחכ מורה לחינוך מיוחד [ילדים אוטיסטים] תוך כדי למידה לתואר ראשון בחינוך מיוחד באוניברסיטת שארלוט, צפון קרוליינה. קליי היה מדריך צמוד לילד אוטיסט ואמא של הילד היתה צופה מכורה של איידול והיא תמיד שמעה את קליי מזמר ברחבי הבית אז היא ניג'סה לו ללכת להיבחן והוא הלך להיבחן ובסופו של דבר נבחר כווילד קארד והגיע לטופ 12. הוא היחיד בעונה השניה שבטופ 12 אף פעם לא היה בבוטום 3. אחרי רשימה ארוכה של הופעות מרשימות הגיע למקום 2 [לרמאויות שהיו אני אקדיש מונח במיוחד]. הסינגל הראשון שלו THIS IS THE NIGHT מכר יותר מאשר הסינגל של המנצח [רובן], מכר כ 390,000 אלף בשבוע הראשון שזה הסינגל השני הכי נמכר בשבוע הראשון שקיים [מקום ראשון שייך לסינגל CANDLE IN THE WIND של אלטון ג'ון]. הגיע לפלטיניום בארהב [מיליון] ו-6 פלטיניום בקנדה [אין לי מושג כמה 6 פלטיניום בקנדה]. אלבום הבכורה שלו MEASURE OF A MAN מכר כ 620,000 בשבוע הראשון [יותר מכל איידול אחר] ומכר טריפל פלטיניום [3 מיליון]. סיים את התואר בחינוך מיוחד תוך כדי אמריקן איידול. הקים עמותה למען ילדים אוטיסטים וילדים עם נכויות. עוד דברים שלו: הוציא ספר, סינגל נוסף בשם SOLITAIRE, דיסק חג-מולד, והיה ב 4 סיבובי הופעות, אחד מהם עם קלי קלארקסון. הופעות באיידול: [לא לפי סדר ביצוע] Bridge Over Troubled Water This Is The Night Unchained Melody Solitaire Mack The Knife Build Me Up Buttercup To Love Somebody Vincent[starry starry night] Grease Sugar Pie Huney Bunch [I cant help myself] Somewhere Out There Dont Let The Sun Go Down On Me Open Arms Tell Her About It Everlasing Love

R o t e m O p

New member
לא הבנת את הכוונה של השירשור

בעצם טעות שלי, שלא רשמתי את זה בהודעה הראשית... קודם כל אנחנו רק רושמים את המונחים עצמם. עושים רשימה של מונחים שצריכים להיכלל במילון שלב ההסברים יגיע בהמשך. פשוט יצור פחות בלאגן...

Juliann

New member
אני לא הולכת לכתוב את זה שוב!!

מה זה משנה גם ככה. נגיד שיש רשימה, מי מבטיח לך שאנשים יכתבו הגדרות לכל המונחים? שכל אחד יכתוב על המונחים שהוא יודע וזהו.

R o t e m O p

New member
מה הטעם שכל אחד יכתוב על מה שהוא

יודע ומכיר ? מילון מונחים צריך לכלול גם את מה שלא מכירים (וזה אפילו יותר חשוב ממה שכן מכירים) בגלל זה צריך ליצור רשימה. ברור שהתחלה כולם יכתבו את הדברים שמוכרים להם אבל לאט לאט יתחילו לצוץ כל מיני מונחים שהם לאו דווקא מוכרים ושלא כולם שמעו עליהם. וצריך לרכז את המונחים האלה בתור התחלה לפני שמתחילים לקפוץ על הסברים. ואף אחד לא מבטיח לי שאנשים יכתבו הגדרות. אבל ההתענינות שיש פה לגבי המילון נותנת הרגשה שדווקא יהיה שיתוף פעולה כמעט מלא...תקראי לי אופטימיסטית... חוץ מזה ברגע שיש רשימה מסודרת וכל חבר פורום שמוכן להשתתף מקבל מספר מונחים מוגדים שרק אותם הוא צריך לפרש זה כבר לא כל כך קשה למצוא את ההסברים באינטרנט.

Juliann

New member
פחח את תתני לאנשים מושגים שהם לא...

מכירים ואת חושבת שהם יעשו מחקר שלם כדי למצוא אותם?
יש מספיק דברים שחלק יודעים וחלק לא, אז שאלו שכן יודעים יכתבו מה שהם יודעים. די לנסח כללים. שמי שרוצה יכתוב מה שהוא רוצה.

R o t e m O p

New member
מה הבעיה למצוא את ההסברים באינטרנט

זה לא כזה ביג-פקאינג-דיל

Fairywitch

New member
אוקיי- פשרה. כנראה שנצטרך לשלב.

אתם מוזמנים להעלות גם מונחים שאתם לא יודעים עליהם כלום, וגם מונחים עם הגדרות (כדוגמת קליי הנ"ל). זה אמנם פחות מאורגן, אבל זאת נראית לי פשרה הולמת. ואז אני אעלה למילון את המונחים עם ההגדרות/הסברים, ובהמשך נתחיל לעבוד על המונחים הפחות ידועים. במקרה הכי ,גרוע"- תמיד אוכל לערוך את המושגים, להכניס בהם עדכונים ושינויים וכו'.

Thestral

New member
פה מבוטח../images/Emo70.gifD:../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

כי סיימון ביטח את הפה שלו בחצי מליון דולר:X

MiZeGoogle

New member
אני דווקא הייתי מעדיפה לשחק

על הפה שלו בבורסה במקום לבטח אותו, זה פשוט נראית לי אופציה יותר טובה לעשות כסף

Fairywitch

New member
זה מצחיק- הרבה מושגים הם באנגלית-

אבל מילון המונחים הוא בעברית, אז אנחנו צריכים לרשום אותם בתעתיק...

למעלה