שירשור שירים לiPod

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo79.gifשירשור שירים לiPod../images/Emo79.gif

מממ עוד לא ראיתי פה כזה
אז אממ תמליצו על כמה שירים? (כי ת'אמת לשלי די עצוב.. כולה 150 שירים מובחרים). אז הנה הפלייליסט המובילה שלי אליכם:
משינה- דני (אם יש את הגירסה של הלייב, יותר טוב
)
משינה- תחזור תחזור (דיברנו על אימפריות לא? גם עדיף לייב 2003 או 1995)
Maroom 5- She Will Be Loved (לא אוהדת שלהם או משו.. פשוט שיר יפה)
J-Kwon- Tipsy (קצת מוזיקה שחורה ורדודה לא תהרוג אף אחד:|)
Goo Goo Dolls- Iris (לא מוותרים על קלאסיקות)
Accidentally in Love- Counting Crows (למצב רוח טוב, ולאוהדי שרק 2) זהו
שתפו גם אתם

mmad il

New member
הפלייליסט שלי

משינה-אופטיקאי מדופלם, אין מקום אחר, את באה לבקר... כל שיר שלהם טוב שייגעצ-אבא עורך-דין, בכלל אחלה דיסק החדש שלהם רוקפור- הכעס, אחלה שיר foo fighters- time like these אחלה שיר, דיי ישן, לא זוכר איך הגעתי אליו pixis טובים ויש גם ישנים, ג'ניס ג'ופלין , the who ועוד ועוד

שלי

Carlos Santana כמה שירים Shania Twain כל האלבומים שלה שירים מסדרות אהובות the corrs כל השירים שלהן קצת ביג'יס , דיויד ברוזה , את כל משינה enigma era Erasure - Chorus Extreme - III Sides To Every Story Lene Marlin ועוד מלא

שלי

למרות שעוד כמעט לא הכנסתי הרבה שירים לiTunes מפני שיש לי עוד יומיים ארוכים עד קבלת האייפוד שלי
אבל בכל זאת: |כוכב|הפס קול של רקוויאם לחלום (לא זוכר מי יצר אותו, מוסיקה פסיכודלית טובה) |כוכב|IRON MAIDEN-Killers,Dance Of Death,The Number Of The Beast |כוכב|אביב גפן-כל האלבומים+שירים גנוזים/מיוחדים |כוכב|בלאקפילד-יש רק אלבום אחד אז אין הרבה מה להוסיף פה |כוכב|מרלין מנסון-The Golden Age Of Grotesoue

אופס, הודעה מתוקנת../images/Emo13.gif

למרות שעוד כמעט לא הכנסתי הרבה שירים לiTunes מפני שיש לי עוד יומיים ארוכים עד קבלת האייפוד שלי אבל בכל זאת:
הפס קול של רקוויאם לחלום (לא זוכר מי יצר אותו, מוסיקה פסיכודלית טובה)
IRON MAIDEN-Killers,Dance Of Death,The Number Of The Beast
אביב גפן-כל האלבומים+שירים גנוזים/מיוחדים
בלאקפילד-יש רק אלבום אחד אז אין הרבה מה להוסיף פה
מרלין מנסון-The Golden Age Of Grotesoue

לי יש רק 793 שירים ../images/Emo6.gif

אבל אני ממיר לאט לאט את הדיסקים שיש לי פה בערימה בצד

חחחחח

תעגל ל500 מגה שזה חצי גיגה ותקבל תשובה פחות או יותר מדוייקת זה אומר בערך 8+ אבל למה 450? דיסק מקורי שהופך לAAc מגיע לבערך 50 מגה לאלבום

למה 450? כי

זה מה שיש לי בינתיים, וכבר הכנסתי את כל המוסיקה שאני שומע באופן יומיומי אז אני יוריד עוד מוזסיקה מקאזה בסוף אני לא יגיע אפילו ל2 ג'יגה
ואם הייתי לוקח ת'20 ג'יגה בשביל עוד 200 ש"ח היו לי סתם 18 ג'יגה פנויים (אני לא צריך אותו בתור הארד דיסק)

cool girl16

New member
זה גם היה השיקול שלי..

אם לא צריך הרבה זיכרון, אז המיני הרבה יותר עדיף: יותר קטן ויותר מגניב.. אייש, כמה שאני מאוהבת בסקיפי..

עד כמה שאני יודע AAC קטן ואכותי

יותר מהmp3 אז יש לכם עוד יותר מקום
אגב אני כרגע ב3.5 גיגה ניצול האיפוד יכול להיות גם שאני לא יהיה הרבה יותר מ4 גיגה אבל האיפוד גם ישמש כהרדיסק אז בשבילי זה אחלה

mmad il

New member
aac זה לא הפורמט של השירם שהם

באודיו? זאת אומרת בדיסק רגיל?

מה ז"א בדיסק רגיל?

זה הפורמט הרישמי של אפל על טכנ' של mp4 וקוויק טיים שרישמית איפוד מנגן

שאלה קטנה

איך אני בודק אם השירים שהעלתי לiTunes (חלקם דרך דיסקים מקוריים, חלקם מדיסקים צרובים, וחלקם הורדתי מקאזה אם זה משנה) נמצאים בפטורמט MP3 או AAC?

באיטונז כפתור ימיני על השיר

ולחץ get info ותקבל את הפרטים איזה פורמט ואיזה איכות אפילו

למעלה