שיר אהוב של שייגעצ ולמה

../images/Emo79.gif שיר אהוב של שייגעצ ולמה../images/Emo35.gif

מה השיר שאתם הכי אוהבים של שייגעצ ולמה
סתם מתוך התעניינות

No¥a

New member
קשה לי לחשוב -

הוא בין המרגשים יותר, ובתקופה האחרונה אני מאוד מתחברת אליו...

Michali17

New member
מממ קשה אבל "את דומה לכלב"

אני פשוט מתה על השיר הזה! "את דומה ל----פ----י----ת-----ה וז חבל"

ניו יורק רפיח

נחלק את זה לבית-1 פזמון ובית-2 הבית הראשון בבית הראשון משקף את מצב של בנאדם שרוצה להאמין שיהיה יותר טוב ואומרים לו שהכל הסתדר אבל עובר איזה תקופה מסוימת לא בהכרח כמו בשיר "גשמים וסוכות" יכול להיות אפילו תקופה נפשית......ושם דבר לא השתנה עדין הכל אצלו דפוק...... כמו הבית הראשון גם אצלי ככה...."עברנו ת'גשמים ואת סוכות והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט גם אני רוצה להאמין שיהיה לי יותר טוב אבלשום דבר כזה לא קוורה! פזמון הפזמון משקף את המצב בארץ והמצב בעולם...העולם באמת מסריח מלא אנשים מגעילים, ומקומות לא סימפטים.....כל מקום שתלך לא משנה מה תמיד יהיה לך לפחות אויב אחד........זה המצב....וזה נכון משלא נעשה כל אחד הוא גזען איכשהו! בית שני הבית השני משקף סיפור אהבה כלשהו שהיא אומרת לו שהיא אוהבת אותו....ושאין לה אחרים אך לא נכון היא לא שמה עליו בכלל כמו זה גכם אני נתקלתי להרבה מצבים כאלה
ואני אוהב את השיר בגלל כל הסיבות ואלה וזה שיר נורא מרגש ומדהים! זהו!

../images/Emo9.gif

אני לא אידיוט מבחינה כזאת......לויודע איך להסביר את זה..שמשהו שר אתה יודע על עצמך...מי שמשקף את העשים שלו וחושב על המעשים שלו יכול להבין את מה שהוא חושב על עצמו רק אני מבין את זה...

toffi girl

New member
ללא נושא

טוב שלא פירגמת (פירשת ותירגמת) את השיר... --מוחה דמעה-- חע. ו...סתם...את יפה זה שיר יפה יפה...

בואנה לפי התשובות שלכם

נראה לי שאני היחיד שיש לו עמיקות לסיבה שהוא אוהב את השיר "סתם שיר פצצה עם מוזיקה יפה" נו באמת חברה' תוסיפי ע מיקות זה לא היה בטון מתנשא או משהו....

אבא עורך דין...שיר ענק..

כי זה שיר שבאמת מראה את הצד של יובל.. מ הואיך הוא באמת..גם תקשיבו למילים.. כי יש לי אבא עורך דין יש לי אמא מורה טלויזיה בחדר מס הכנסה אני לא עשיתי דבר אבל יש לי הכל ואם אני רעב אז יש פה מה לאכול... למרות הכל אבטלה והמצב בארץ..לא חסר לא כלום.. שיר טוב..

פרקשון

New member
לפי מה שאני הבנתי

עכשיו הוא כבר לא גר עם ההורים ועבר לבית מסריח לבד בת"א

בצה17

New member
*אין לי אויר*

המילים של השיר נורא מדברות אליי ונורא נוגעות בי.. כאילו השיר הזה נכתב עליי, על כל המערכות היחסים שהיו לי.. וחוץ מזה השיר הזה תמיד נורא מרגש אותי חח

אמ. קשה לי לחשוב וחייל של מאה שערים

קשה לי לחשוב זה שיר מזה יפה אני מאוד אוהבתותו. חייל של מאה שערים כי הוא כשה שיר שהקצב שלו נכנס בי.. חחח :]

Hezi The One

New member
משקאות חריפים../images/Emo47.gif

נממ אני ממש אוהב את המוזיקה שלו...למרות שאת המילים במיוחד של הפזמון אני לא מוצא להן הקשר כלשהו לשיר...אבל לא נורא הוא השיר הכי טוב!!!

למעלה