everynormal
New member
../images/Emo79.gifשיר בהרחבה- Dirt../images/Emo79.gif
השבוע בפינתנו, השיר "זוהמה" שזהו שיר הנושא של האלבום דירט, נכתב ע''י ליין והולחן ע''י ג'רי.
אני אף פעם לא הרגשתי כל כך מתוסכל או חסר שליטה עצמית אני רוצה שתהרוג אותי ותקבור אותי מתחת, אני לא רוצה לחיות יותר
כאן ליין אומר, שהוא לעולם לא הרגיש כל כך מתוסכל, כלומר הוא אף פעם לא הרגיש כל כך מדוכא כמו עכשיו, או חסר יכולת לשלוט בעצמו, אין לו יכולת לשלוט בעצמו. בשורה הבאה הוא פונה בגוף שני לא ברור למי- אפשר לשער שזה בנאדם, או שהוא פונה לאלוהים, הוא רוצה שהגוף הלא ידוע הזה יקבור אותו מתחת- מתחת לאדמה, עמוק באדמה, הוא לא רוצה לחיות יותר, הוא רוצה למות, הוא סובל.
האחד שלא אכפת לו, הוא האחד שלא צריך להתקיים אני ניסיתי להחביא את עצמי ממה שלא טוב בשבילי, בשבילי
כאן ליין אומר, האחד שלא אכפת לו- האחד שלא מפריע לו, לא משנה לו, לא צריך להתקיים, כלומר מי שלא אכפת לו, לא ברור ממה לא אכפת, ייתכן שמעצמו, לא צריך לחיות. בשורה הבאה ליין אומר, שהוא ניסה להסתיר את עצמו מהדברים הרעים בשבילו, הוא ניסה לסתור את עצמו מהסכנות בשבילו.
אני רוצה לטעום את הלכלוך, כאב אקדח בפה שלי, בלשון שלי אני רוצה שתגרד אותי מהקירות ושתלך משוגע כמו שיצרת אותי
כאן ליין אומר, שהוא רוצה לטעום את הלכלוך, את הזוהמה, הזוהמה היא בעצם הדברים הרעים בשבילו, העולם האפל והאמיתי, מצד אחד הוא מנסה להחביא את עצמו מהעולם הזה, ומצד שני זה מסקרן אותו והוא רוצה לטעום את האופל והזוהמה, רוצה להתנסות. כאב אקדח בפי בלשוני- הכוונה היא שהוא רוצה לחוש את כאב האקדח- כאב רצחני בפה שלו ובלשון שלו- ממש לחוש את הכאב. בשורה הבאה שוב ליין פונה לגוף לא ידוע- יכול להיות שזה בן אנוש, או אלוהים, או אפילו הסם. הוא רוצה שהוא ייגרד אותו מהקירות, שבכוח יוריד אותו מהקירות, מהחומות אליהן הוא דבוק, ושיילך משוגע, מטורף כמו שהוא יצר אותו, שהגוף הזה יילך משוגע, מטורף בדיוק כמו שהוא יצר אותו.
אתה, אתה כל כך מיוחד יש לך את הכישרון לגרום לי להרגיש כמו זוהמה ואתה, אתה משתמש בכישרון שלך כדי לקבור אותי מתחת ולכסות אותי עם עפר
בבית זה כבר אפשר להבין שליין פונה אל הסם, הוא אומר לו, אתה כל כך מיוחד, כל כך ייחודי, יש לך את היכולת לגרום לי להרגיש כמו טינופת. ליין ממשיך לפנות אליו ואומר, שהוא (הסם) משתמש ביכולת הזאת שלו, כדי לקבור אותו, כדי להמית אותו ולגרום לו לשקוע בבוץ, ולכסות אותו עם עפר.
השבוע בפינתנו, השיר "זוהמה" שזהו שיר הנושא של האלבום דירט, נכתב ע''י ליין והולחן ע''י ג'רי.