שיר השבוע עושה קאמבק!

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע עושה קאמבק!../images/Emo80.gif

בגלל שהפסקנו את המשחק הזה באמצע...נתחיל מחדש
ולא נורא,כי היה כיף!!
אני מבקשת את ההשתתפות של כולכם!
שיר השבוע....הוא...."ארץ מעורבבת"!!!!
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?-
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
רגש שהשיר מעורר בך-
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

../images/Emo68.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אני רואה את זה בחוץ, אני יודעת זה בפנים חיים פה בערבוב, בערבוב דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אני ממש אוהבת את המילים והלחן! על מה לדעתך השיר מדבר?-זה די ברור רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-ממ אין אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-הייתי אולי מוסיפה בית אבל אין לי הצעות
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך-רצון עז ללכת לים ולצאת מהבית
! סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

n a a m a2

New member
עונה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אני רואה את זה בחוץ, אני יודעת זה בפנים חיים פה בערבוב, בערבוב דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-שיר מהמםםםם
על מה לדעתך השיר מדבר?-על לילה:) רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין רגעים מיוחדים . . . תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?לא הייתי במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין רגש שהשיר מעורר בך-מה שאמרתם סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

keren099

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר
עזבתי עיר מוארת ובניינים גבוהים הארץ בה נולדתי מאחור ולא רואים פה זה ים וגעגוע, זה ריחות וצבעים פה זה ים של תעתוע ודגלים דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)
מקסים ובדיוק מתאים לפתיחה
על מה לדעתך השיר מדבר?
על לילה?
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר
מתי שבא אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?
לא הייתי משנה כלום במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך
כזה..לא יודעת להסביר
סיפור אישי שלך שקשור בשיר
אין

liati28

New member
עונה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-פה זה ים וגעגוע, זה ריחות וצבעים.. פה זה ים של תעתוע ודגלים דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-שיר ממש יפה,אני בעיקר מתה על הלחן! על מה לדעתך השיר מדבר?-על מישהי שבאה לארץ וראתה שהכל מעורבב
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-ברוב הרגעים אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין רגש שהשיר מעורר בך-חח גם ללכת לים וסתם לצאת החוצה סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

A t z a

New member
די לייבש,אנשים רעים!!../images/Emo80.gif

תתחילו לשתף פעולה אם אתם לא רוצים כפכף לראש... השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- 1.הקטע שהיא עושה אחרי אחד הפזמונים האחרונים כל מיני קולות
מישהו מבין? 2.אני יוצאת מהבית יורדת אל הים..רואה אנשים באים מכל העולם..אני רואה את זה בחוץ,אני יודעת זה בפנים...חיים פה בערבוב,בערבוב.. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- גם המילים וגם הלחן-
...אני אוהבת את השיר שהוא מדבר עליה לגמרי
על מה לדעתך השיר מדבר?- אממ על עלייה לארץ
האמת שאני די חושבת שזה על החוויה שלה מהעלייה לארץ
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל מיני אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- נואופ... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין
רגש שהשיר מעורר בך- עירבובציה
? סיפור אישי שלך שקשור בשיר- הוא עזר לי להתאקלם כשעליתי לארץ.לא סתם.תמיד הייתי פה

trapped

New member
אני איש טוב ../images/Emo189.gif

בקצרה כי אני חייב לטוסססססס
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-
הכל אהוב
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-שיר מצויין ומיוחד על מה לדעתך השיר מדבר?-המסר ברור לחלוטין
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-בחוץ! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין רגש שהשיר מעורר בך-כזה לחשוב על הארץ סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-פה זה ים וגעגוע, זה ריחות וצבעים.. פה זה ים של תעתוע ודגלים דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-ממש יפה,הראשון שאהבתי...(מן הסתם) על מה לדעתך השיר מדבר?-על לילה
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-כשאני בים [?] למרות שעוד לא יצא לי (לשמוע..לא להיות בים
) אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
רגש שהשיר מעורר בך-לא יודעת כל מיני סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

עונהההההה../images/Emo23.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-הקולות שלילה עושה לקראת הסוף
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מדהים
גם אני בעיקר
את הלחן
על מה לדעתך השיר מדבר?- זה לא ברור? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-כל זמן שבא לי אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- מה פתאום
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין לו רגש שהשיר מעורר בך-הזדהות.. סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

למעלה