שיר השבוע

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

והפעם..... מחיר האושר
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?-
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
רגש שהשיר מעורר בך-
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

תשובות!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- העפתי מבט לשמיים שבינתיים הפכו אפורים קראתי לאושר לשוב המוכר במכולת הביט בי בבוז דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-הכי יפה בדיסק
על מה לדעתך השיר מדבר?-על מישהי עצובה במקצת שהלכה לקנות לעצמה אושר וזה לא ממש הסתדר
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיד... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-כלווום במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין רגש שהשיר מעורר בך- אושר?
טוב זה לא רגש. לא יודעת חחח סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אם כבר מדברים על סעיפים מטומטמים, זה באמת אחד כזה חחח למה שלמישהו יהיה סיפור אישי שקשור בשיר ?

A t z a

New member
עונהה../images/Emo80.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- החלק האחרון עם כל ה"אין טוב בלי רע אין רע בלי טוב אין טוב בלי רע..." וכו' וכו'... דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים!!! אני חושבת שזה האהוב עלי בדיסק,או בין שלושת האהובים עלי... על מה לדעתך השיר מדבר?- על גן חיות.נו על מה!? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- לפני שאני יוצאת לקנות אושר במכולת אני נזכרת בשיר ולומדת לקח
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- טפו חמסה
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין
רגש שהשיר מעורר בך- אושר
? סיפור אישי שלך שקשור בשיר- איזה צירוף מקרים,גם במכולת פה נגמר להם האושר
אני אחזור מחר.

זוהרO

New member
תשובות

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- הפיזמון, נדמה לי דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- יפה מאוד ומיוחד!!! על מה לדעתך השיר מדבר? זה ברור
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין רגע מיוחד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- חח לא יודע סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

עונההה!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- בתשלום הראשון עוד עמדתי והאושר היכה כברק בתשלום השני כבר מעדתי והסתנוורתי והאושר שבק העפתי מבט לשמיים שבינתיים הפכו אפורים קראתי לאושר לשוב המוכר במכולת הביט בי בבוז סליחה שזה שני בתים, לא יכלתי לבחור <<
>> דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-אחד השירים הכי יפים שיש
על מה לדעתך השיר מדבר?-על מישהי שקונה אושר במקום לקנות ירקות
? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-כל פעם אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לאאאאאאאאאאאאאא
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך-אאאאושר! סיפור אישי שלך שקשור בשיר-חחח אין

../images/Emo27.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר
יצאתי לקנות לי קצת אושר במכולת של החיים אושר עולה כל כך ביוקר כשאין ברירה מתמקחים דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)
יפייפה! על מה לדעתך השיר מדבר?
כולם יודעים
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר
כשהולכים לקנות אוכל חחח סתם אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?
לא מה פתאום במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
הקליפ הדימיוני מתאים כן
רגש שהשיר מעורר בך
אין לי מושג סיפור אישי שלך שקשור בשיר
סתם אהבתי אותו הכי ישר

למעלה