שיר השבוע

QueIronia

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ניפר:
שיר השבוע לא של ג'ניפר:
דיסק השבוע:

QueIronia

New member
שלי../images/Emo26.gif

השבוע לא שמעתי ג'ניפר, אבל נשארתי בצד הלטיני של המוזיקה
שיר השבוע של ג'ניפר:
שיר השבוע לא של ג'ניפר: Natalia Oreiro - Cambio Dolor (שרית חדד פשוט שחטה את השיר הזה עם "קח את הכל". הגרסא העברית ממש הרסה לי באותה תקופה את האהבה לשיר הזה) Natalia Oreiro - Me Muero De Amor Natalia Oreiro - Huracan Natalia Oreiro - Tu Veneno (רוקנרול במיטבו) Natalia Oreiro - Rio De La Plata (השיר הכי טוב שלה!) Natalia Oreiro - Como Te Olvido
דיסק השבוע: Natalia Oreiro - Natalia Oreiro Natalia Oreiro - Tu Veneno וגם קצת Natalia Oreiro - Turmalina
קליפ השבוע: (כן, אני יודע שלא כתבתי את זה קודם, לא נורא) Jennifer Lopez - Hold It Don't Drop It Natalia Oreiro - Como Te Olvido

NoWords

New member
ואוו ארז.

אם הייתה לי טיפת כבוד לטעם המוזיקלי שלך עד עכשיו זה נעלם

Lopezit

New member
הוא יצטער על הרגע שבו הוא כתב את ההודעה../images/Emo6.gif

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: דו איט וואל.. ידידה אחת חרשה לי עליו ונדבקתי
שיר השבוע לא של ג'ניפר: Celine Dion - All By Myself Cyndi Lauper - She Bop [הקליפ
] Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. George Harrison - got my mind set on you Bjork - Joga [איכס ביורק
אבל נדבקתי בשיר
רק היא חסרה לי בחיים] Billy Joel - Piano Man דיסק השבוע: כמה צפוי, אין.

Lopezit

New member
שלי../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ן: HIDDI
דיסק השבוע: Radiohead - The Bends Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: If You Had My Love
שיר השבוע לא של ג'ניפר: אממ... Blake Lewis – Break Anotha Keyshia Cole – I Remember Victoria Beckham – I Wish אייל גולן – הוזה אותך מולי Kylie Minogue – Like A Drug Nelly Furtado – In God's Hands מטרופולין – חוזר אלי Leona Lewis – Bleeding Love ריטה – הפעם וזהו
דיסק השבוע: "זה ששומר עליי" של שרית חדד
קליפ השבוע: Hold It Don't Drop It, כמובן

../images/Emo27.gif

של ג'ניפר: נו ברור ש-HIDDI
לא של ג'ניפר- Anastacia - Paid my dues
(סתם בגלל שאני שומע אותו עכשיו... אבל הוא באמת מעולה
) קליפ השבוע: נו ברור ש- HIDDI

oren456

New member
שלי

שיר השבוע של ג'ניפר: hiddi ,brave ,wwyg שיר השבוע לא של ג'ניפר:Timbaland - Apologize (feat. One Republic) אייל גולן - הוזה אותך מולי ישי לוי - ריקוד רומנטי דיסק השבוע: ברור ש- brave. קליפ השבוע - כמו כולם hiddi

למעלה