שיר השבוע

QueIronia

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo26.gif

שבוע שעבר כמעט סקלתם אותי באבנים, זונות.
שיר השבוע של ג'ניפר:
שיר השבוע לא של ג'ניפר:
דיסק השבוע:
קליפ השבוע: ועוד קצת - כדי להפוך את השרשור לטיפה יותר מעניין:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו מעצבן שקרה השבוע:

QueIronia

New member
עונה../images/Emo26.gif

שבוע שעבר כמעט סקלתם אותי באבנים, זונות.
שיר השבוע של ג'ניפר: יש הרבה - Get Right Hold It Don't Drop It Como Ama Una Mujer Que Hiciste (Salsa Version)
שיר השבוע לא של ג'ניפר:
מרוצים?
דיסק השבוע: Jennifer Lopez - Como Ama Una Mujer
קליפ השבוע:
(ראיתי פעמיים את Por Arriesgarnos היום בבוקר, אם זה ממש קריטי)
משהו טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד... סתם עניינים משפחתיים
משהו מעצבן שקרה השבוע: 1. שביתה עאלק - הרבה ש"ב + עבודה ענקית להגיש שקיבלתי השבוע 2. הפסטיגל - ביום שלישי אחה"צ הייתי צריך להגיע ללימודים. בדרך עברתי באיזור של קניון איילון בר"ג (כדי להחליף משהו שאחיינית שלי קבלה). הדרך משם לאוניברסיטה, שהייתה אמורה לקחת 10 דקות (לא שעה של פקקים, עדיין), לקחה חצי שעה בגלל הפסטיגל המחורבן שהיה בגני התערוכה.

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: אממ... Brave
שיר השבוע לא של ג'ניפר: יש שלושה עיקריים: Janet Jackson – Feedback Kelly Rowland – Work (Freemasons Arabic Mix) ריטה – לא טוב לך תלך דיסק השבוע: "Northern Star" של מלאני סי
קליפ השבוע: "הפעם" של ריטה
משהו טוב שקרה השבוע: האחים שלי חזרו ללימודים
משהו מעצבן שקרה השבוע: שתי אכזבות גדולות - עדי כהן ושירי מימון, שהוציאו השבוע סינגלים משעממים
סוף שבוע נהדר לכולם

QueIronia

New member
אוי, עדי כהן אפילו יותר גרוע משירי...

אבל בכלל לא חיכיתי לה, אז לא לא מאכזב. "לא טוב לך תלך" נחמד.. דרמטי קצת (כמה לא מפתיע כשמדובר בריטה). בכל מקרה, הדיסק עצמו לא משהו, והשיר הזה הוא אחד מהיותר טובים בדיסק, לדעתי (אבל רחוק מאוד מ"לאלף נמר" ו-"עלית לי בזכרון" המצוינים).

"חמצן" אלבום בינוני../images/Emo31.gif

חמשת השירים שהכי אהבתי: 1. לפני שהלילה נגמר [השיר הכי אהוב עליי אי פעם
] 2. חמצן [השני הכי אהוב...] 3. תשקר לי 4. לאלף נמר 5. בוא ונרקוד עכשיו

QueIronia

New member
ואו, איך שזה שונה מאצלי.

אני הכי אוהב את לאלף נמר ועלית לי בזכרון. אחריהם נמצאים חמצן, בוא ונרקוד עכשיו, ו-יום חדש. השירים האהובים עליי של ריטה באופן כללי הם: שיר אהובת הספן תפתח חלון בוא (מה שעברי עשה לשיר הזה... לערוף לא את הראש למען יראו וייראו. זה היה נחמד בהתחלה, אבל פשוט לאט לאט התחלתי לשנוא את הגרסא שלו לשיר ועכשיו אני לא מסוגל לשמוע אותו בכלל). שביל הבריחה ערב כחול עמוק - מה שעשו ממנו ב-One, פשוט יצירת אומנות.

מה עם "לפני שהלילה נגמר"?../images/Emo12.gif

לא להכניס אותו לחמשת הגדולים זה... זה אסור! השירים של ריטה שאני הכי אוהב [קשה מאוד
]: 1. לפני שהלילה נגמר 2. חמצן 3. עד שתעזוב 4. נוצה ברוח 5. שיר גשם 6. כמו בתמונה 7. אני חיה לי מיום ליום 8. לבכות [בגרסת ההופעה "אהבה גדולה"
] 9. שביל הבריחה [בגרסת One
] 10. טווס וואי... זו הייתה ממש משימה קשה

QueIronia

New member
אני יותר בקטע של ריטה המיינסטרימית...

אני לא מכיר כ"כ את החומר הישן שלה (למרות שהאלבומים מסתובבים איפשהו כאן בבית, או אצל אחותי...). ממה שאני כן מכיר מהעשירייה שלך, רובם לא מרגשים אותי. בכל מקרה, אני רואה שאתה אוהב את השירים היותר מדכאים שלה..

זה לא קשור למדכאים../images/Emo3.gif

הם פשוט הביצועים הכי טובים שלה אי פעם
אני בטוח שכשתשמע תבין... האלבומים שלה שאני הכי אוהב: 1. תפתח חלון - "הליקון" עשו עוול בכך שלא הוציאו מתוכו הרבה סינגלים. רבאק, זה אלבום עם 20 שירים
אז למה רק 6 סינגלים ולמה רק בחירות גרועות?
2. ימי התום 3. אהבה גדולה 4. תחנות בזמן 5. ריטה 6. חמצן - כמה צפוי
ובאנגלית: 1. Time For Peace [חבל שנכשל, דווקא אלבום חביב] 2. Breaking Those Walls

PRINCESS GINA

New member
היי...התמונה שאני צילמתי מככבת פה!! ../images/Emo13.gif

איזה חיוך ריטאית...

QueIronia

New member
בדיוק פתחתי את youtube כדי לשמוע אותו.

נשמע לוהט.. אולי הפעם היא תצליח להתקאמבק.

Lopezit

New member
אולי ואולי ואולי ואולי

זה לא מענייןןןןןןן כל הדיבורי ריטה\סלין\בריטני\שירי מיימון ועכשיו ג'נט??

למעלה