שיר השבוע שיר השבוע של ג'ניפר: שיר השבוע לא של ג'ניפר: דיסק השבוע:
Q QueIronia New member 24/11/06 #1 ../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo26.gif שיר השבוע של ג'ניפר: שיר השבוע לא של ג'ניפר: דיסק השבוע:
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo26.gif שיר השבוע של ג'ניפר: שיר השבוע לא של ג'ניפר: דיסק השבוע:
Q QueIronia New member 24/11/06 #2 שלי../images/Emo26.gif שיר השבוע של ג'ניפר: Ain't It Funny שיר השבוע לא של ג'ניפר: I Don't Wanna Miss A Thing - Anastacia קאבר לייב מעולה! דיסק השבוע:
שלי../images/Emo26.gif שיר השבוע של ג'ניפר: Ain't It Funny שיר השבוע לא של ג'ניפר: I Don't Wanna Miss A Thing - Anastacia קאבר לייב מעולה! דיסק השבוע:
L Lopezit New member 24/11/06 #7 אם כבר AIF השבוע הלכתי ברחוב והלך מישהו בערך בן 45 עם אוזניות גדולות... כשהוא התקרב אליי שמעתי חזק וברור את AIF זה היה נורא מצחיק
אם כבר AIF השבוע הלכתי ברחוב והלך מישהו בערך בן 45 עם אוזניות גדולות... כשהוא התקרב אליי שמעתי חזק וברור את AIF זה היה נורא מצחיק
W West Doll New member 24/11/06 #3 שלי../images/Emo9.gif שיר השבוע של ג'ניפר: GR, AIH שיר השבוע לא של ג'ניפר: WAM של הפוסיקאט דולז ו..כל מיני שירים שחורשים עליהם בבייס דיסק השבוע: rebirth של ג'ן
שלי../images/Emo9.gif שיר השבוע של ג'ניפר: GR, AIH שיר השבוע לא של ג'ניפר: WAM של הפוסיקאט דולז ו..כל מיני שירים שחורשים עליהם בבייס דיסק השבוע: rebirth של ג'ן
L Lopezit New member 25/11/06 #11 שלי../images/Emo26.gif שמעתי הרבה ג'ניפר לשם שינוי שיר השבוע: No Me Ames (גרסת הסלסה) דיסק השבוע: JLO(החלק השני חח) We Gotta Talk That's Not Me Dance With Me That's The Way Si Ya Se Acabo אחלה שירים
שלי../images/Emo26.gif שמעתי הרבה ג'ניפר לשם שינוי שיר השבוע: No Me Ames (גרסת הסלסה) דיסק השבוע: JLO(החלק השני חח) We Gotta Talk That's Not Me Dance With Me That's The Way Si Ya Se Acabo אחלה שירים
Q QueIronia New member 25/11/06 #12 הזכרת לי שגם אצלי, בתחילת השבוע, חרשתי על JLo. חוץ משני שירים שלדעתי מיותרים - Come Over ו- Secretly. לא מת עליהם בכלל.
הזכרת לי שגם אצלי, בתחילת השבוע, חרשתי על JLo. חוץ משני שירים שלדעתי מיותרים - Come Over ו- Secretly. לא מת עליהם בכלל.