שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

השבוע בחרתי בשיר מהאלבום הראשון - "מדברים בשקט". אורטל אופק שרה אותו, המילים והלחן של עידן. 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

Saffron

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] גבוה מאוד. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? "אני נופלת מהכובד על כתפיי." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: בלילות חורפיים. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? מתאים מאוד. אני אוהבת את השירה של אורטל אופק. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא. :) 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הקליפ היחיד שלו שאני מכירה הוא של אורטל אופק שרה את השיר מתוך איזו תוכנית, אולי אקזיט. גם אם אני הייתי עושה קליפ הייתי מראה בו אותה שרה, רק שהייתי מעדיפה שהוא יהיה באיכות צילום טובה יותר.
7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? שיר נהדר.
אני אוהבת את המילים שלו.

parpar219

New member
יאאה עושה לי צמרמורת השיר...

1.בין הגבוהים ביותר 2."כמו שהיית דואג אם תמיד אהייה שלך.." 3.כשאני מסיימת סיפור אהבה עם מישהו.. 4.אממ....אני חושבת שכברה שרה אותו הרבה יותר מרגש 5.שיר מעולה שום דבר לא משנה! 6.אין קליפ..אין לי רעיון.. 7.שיר מרגש שעושה לי אישית צמרמורת כשאני חושבת על אהבות מהעבר..

OMERIQA

New member
../images/Emo189.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך?בין האהובים 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר?יש כ"כ הרבה-"תחבק אותי חזק ואל תרפה" "כמו שהיית מסתכל עלי נרדמת לצידך" "היית מסתכל לי בעיניים כשדיברתי איתך" אני אוהבת את כ--ל השורות בשיר.. לה הן הנבחרות.. 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר:כל הזמן אני שמחה לשמוע את השיר הזה, אוהבת במיוחד, כשעצוב.. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר?לדעתי אורטל אופק מתאימה לשיר הזה בול 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?זה מקסים בלי שינוי! 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?אמממ.. לא יודעת. אפשר לבנות על זה סיפור.... 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? שרתי את השיר הזה, וגם הופעתי איתו.. אני כ"כ אוהבת אותו.. כל פעם מחדש הוא מרגש אותי

אוקיי בחירה יפה

קודם כל ,לפני שאני מתחילה פה לענות על השאלות ,אז אני רוצה לומר מס'' מילים על השיר. בעקבות השיר הזה ,אני התחלתי לאהוב ברצינות את הפרוייקט, ואת רייכל בפרט.בפעם הראשונות ששמעתי את השיר הזה ,זה גרם לי התרגשות ורעד בכל הגוף, וזה מה שגרם לי לקנות את הדיסק. ועכשיו לשאלות: 1. חחח זה תלוי במצב רוח ,לפעמים זה השיר במקום הראשון, ולפעמים במקום השני. 2. " דבר אלי מילים פשוטות, כמו שהיינו פעם, כשעוד כתבת מכתבים של אהבה ,כמו שהיית מחבק, נשאר איתי ולא בורח, היית בא, מביא לי פרח". 3.שוב ,זה תלוי במצב רוח. יש פעמים, שהשיר מזמזם לי בראש ,ואז אני שומעת את השיר. 4. אורטל אופק, מבצעת מעולה את השיר. אבל גם ליטל גבאי ,מבצעת מעולה את השיר ,וגם עידן רייכל. 5. הייתי משאירה את השיר, בדיוק כמו שהוא. 6. דבר ראשון, אין קליפ לשיר. הייתי מביימת את הקליפ ככה: הלוקיישן היה בדירה כלשהי, בחדר שינה ,שמראים זוג ,שהבכורה שרה לו את השיר. 7. שיר מדהים!! כל הכבוד רייכל

למעלה