שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

הפעם מהאלבום השני, "ממעמקים", כי שמתי לב שלשירים ממנו יש יותר תגובות (או לפחות לשיר האחד שהיה ממנו, מול השיר השני שלא היה ממנו. לא משנה.
) שיר השבוע הוא "מילים יפות מאלה" שאת רובו שרה כברה קסאי, כמובן, ואת השורה בהודית בו שרה ליאורה יצחק. מילים ולחן של עידן. 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

betti10

New member
../images/Emo124.gif להתעורר!!!....אני אתחיל

1.מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? - איפשהו באמצע... 2.מהי השורה האהובה עלייך בשיר? - "תדע בלב אני תמיד איתך". 3.רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: - ביחד עם כל השירים כשיש מחשבות טובות בראש ואני עם עצמי(ראו אותו סעיף בשבוע שעבר). 4.הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? - הייתי רוצה לשמוע איך זה בסגנון אקוסטי כשעידן שר. 5.אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? - לא משנה כלום...את זה נשאיר למאסטרו... 6.במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? - יש קליפ ולא חושבת שהוא בדיוק מתאים לשיר, היה אפשר לעשות יותר מזה. 7.רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? - שיר יפה כמו כל שיריו של עידן.

לה לה לה../images/Emo79.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] שיר ממש יפה. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? לודעת:( שירן הם מציקים לי!!! 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: נמממממממממממממממממממממממממממ 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? כברה מדהימה 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? חלילה 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הקליפ חמוד אבל קצת משעמם. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? חייב להיות בקשר לשיר?

Saffron

New member
נממ ../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] די נמוך, למען האמת. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? "זו רק סופה ביום חולף." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: אין ממש. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? אני חושבת שכברה מתאימה, אבל יכול להיות מעניין לשמוע את השיר עם זמר אחר. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא יודעת. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הקליפ מתאים. :) 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? הייתי שמחה אם הוא לא היה יוצא כסינגל, אבל זאת רק אני.

למעלה