שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

שיר השבוע הראשון לחודש אפריל (*שיעול* יעל, אל תשכחי את ההתפקדות *שיעול*
), בתקווה להרבה תגובות שיחיו קצת את הפורום, הוא הינך יפה. זנה אדחנני שר את הקטע באמהרית וגם כתב את המילים שלו, ועידן שר את הקטעים בעברית, כתב את המילים על פי שיר השירים ובנוסף הלחין את השיר. 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

Saffron

New member
כן, תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo29.gif

אני אשמח להיפטר מהמחלה הזאת.

Saffron

New member
למה אתם לא מגיבים? ../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] אחד מהשניים הכי גבוהים.
2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? "מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה, נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: תמיד. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? שני הזמרים מאוד מתאימים, לדעתי. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? שום דבר. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אין לו קליפ, רק מהופעה ב"במה המרכזית". את השורה "חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו" אני מדמיינת כמו קטע מהקליפ של "ממעמקים", ובכלל הייתי שמחה אם ל"הינך יפה" היה קליפ בסגנון הזה. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? בשיעורי תנ"ך משעממים בשנה שעברה נהגתי לחפש את המילים של השיר בשיר השירים.

Infinity AL

New member
אמממ../images/Emo203.gif

השאלות קצת מוזרות בעיניי
כאילו לא. רק שאלה 3...

Saffron

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

מה מוזר בה? אני נותנת לך אישור מיוחד לדלג עליה.

Infinity AL

New member
עונה לך ולשאלון../images/Emo203.gif

היא מוזרה, כי אממ אין לרגעים מיוחדים ששומעים שיר, שומעים כתמתחשק לאו דווקא כשעצוב\שמח\ כיף\ בלה בלה בלה
1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? אחד האהובים
2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר?"חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסת שקרים הזו..." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: קיבלתי אישור לדלג
4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? ברור במתאים, זה עידן תודה לאל הוא שר איזה שיר אחד אז להחליף אותו???? חוצפה 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא, עידן כתב אז זה מושלם
6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? לא יודעת אם יש קליפ 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? הוא מדהים

betti10

New member
סוף סוף../images/Emo6.gif

1.מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? - מקום 1 ללא ספק. 2.מהי השורה האהובה עלייך בשיר? - הכל, אבל בעיקר "אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה"... 3.רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? - בכל מצב שמחה לשמוע את השיר הזה. 4.הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? - נו באמת, איזו שאלה... כמובן שעידן!!! 5.אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? - שום דבר, שיר פשוט מושלם. 6.במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? - אין קליפ וחבל... לא יודעת מה הייתי עושה אבל ללא ספק הייתי עושה את זה בסגנון תנ"כי..משהו במדבר.. 7.רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? - איפה להתחיל?
... שיר מהמם, כל המילים נאותות ומדהימות וביחד יוצרות שיר שאין לתאר אותו במילים. אין על עידן!!! יוצר מוכשר!

למעלה