שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

השבוע, השיר שבחרתי הוא השיר של מימי מתוך האלבום הראשון. המילים והלחן של עידן, הביצוע של תום רהב. 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

betti10

New member
לא מכירה...../images/Emo4.gif

או שאני מכירה ולא יודעת שככה קוראים לו... בכל אופן, לא ברשימת השירים שלי... "שושנים עצובות" כבר היה?

Saffron

New member
זה השיר העשירי בדיסק ../images/Emo29.gif

ולא, "שושנים עצובות" עוד לא היה. אולי בשבוע הבא או בעוד שבועיים.

Saffron

New member
מממ ../images/Emo29.gif

האינטרנט שלי החליט להיות איטי במיוחד היום, אז אני מקווה שאצליח לשלוח את ההודעה הזאת... 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] די באמצע. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? "אני והוא יש לנו סודות יפים." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: אין מיוחדים. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? כן. אני לא חושבת שקול אחר היה טוב יותר. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא.
6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אין לו קליפ. זה דווקא שיר שמתאים לו קליפ לפי המילים - הייתי מראה את הזמרת במרפסת, שמה פרח בחלון וכו'. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? שיר חמוד.

OMERIQA

New member
אניי:)

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] די למעלה.. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר?מתי אני אנשום אותך איך אני אהיה שמחה כשאני אראה אותך 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר:כשעצוב..כשמתגעגעים.. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר?היא מתאימה... 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?לא הייתי משנה כלום.. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הוא ממש מתאים להיות חלק מפסקול של איזה סרט..!!! 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?בהתחלה לא אהבתי את השיר הזה,הוא היה מדכא מדי בעיני. אבל לפני בערך שנה הבנתי אותו, וכמה הוא שיר חזק!!

למעלה