שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

השבוע אנחנו עם עלה נישא ברוח, אחד משני השירים ששושנה דמארי ז"ל ביצעה באלבום "ממעמקים". 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

gever0908

New member
אוקיי אז ככה

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] תשובה: זה מהשירים שאני אוהב אבל לא שומע הרבה מהפרויקט, אצלי זה 3 קבוצות שמיעה הקצביים הכי אהובים עליי, השקטים זה ככה בפנאן וכל השירים עם השמות באנגלית (כגון brong faya או איך שכותבים את זה) אלה אני בקושי שומע... אם בכלל, חוץ מ Ayel Ayele או איך שכותבים... 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? תשובה: "על מה אתה חושב כשאתה לא מקשיב" - חזקקקקק! איזה משמעות גדולה 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: תשובה: הנגינת פסנתר בסוף כל בית!! 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? תשובה: הזמרת מתאימה מאוד, מדהים שעידן רייכל הביא את שושנה דמארי ז"ל לשיר בדיסק הזה! 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? תשובה: לא, השיר בסדר גמור 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? תשובה: אמממ.... היתי מראה את שושנה דמארי שרה באיזה בית ריק שרואים שפעם גרו בו זוג 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? תשובה: עידן רייכל הוא המלחין הכי טוב שיש!!

Saffron

New member
שיר נפלא ../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] גבוה.
2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? וואו, אני חושבת שזה אחד השירים של הפרויקט עם המילים שאני הכי אוהבת. שורה אחת, ממ, "הייתי אוספת שאוכל להיזכר." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: חורף. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? מתאימה מאוד. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הייתי מראה שני אנשים מבוגרים על ספסל עץ ברחוב, כשמסביבם נושרים עלי שלכת. מוזר לי עכשיו לקרוא את המילים ולגלות שלא מוזכר שם אף ספסל, כי אני תמיד מדמיינת אותו כשאני שומעת את השיר.
7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? אין לי מה להוסיף.

למעלה