שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

והשבוע, בתקווה ליותר השתתפות מאשר בשבוע שעבר, השיר הוא "אם תלך" מתוך האלבום הראשון. אני מזכירה, שוב, שאם יש לכם רעיונות לעוד שאלות - אתם מוזמנים להציע.
1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

gever0908

New member
הדירוג שלי

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] תשובה: שיר נחמד לגמרי, אוהב את השיר אבל דווקא לא אחד מהנשמעים ביותר שלי 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? תשובה: "תרחוץ את פניי ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע" 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: כשאני לבד בבית, שומע מוזיקה רגועה 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? בטח מתאימה, דין דין אביב היא אחת הזמרות הטובות 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? אין מה לשנות, השיר שקט ולא צריך להוסיף לו עוד משהו, הוא מצוין 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? יש לזה קליפ, קליפ יפה אהבתי, במיוחד את הקטע שרואים יענו דמויות של הלהקה ורואים את עידן רייכל, חחח פעם כשלא ידעתי איך עידן נראה לא ידעתי שזה הצללית שלו 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? עידן רייכל כמובן יצר שיר מעולה וגילה פה זמרת נפלאה, חבל שהיא לא היתה בהופעה שאני היתי בה...

Saffron

New member
יש צלליות שלהם בקליפ? ../images/Emo29.gif

לא שמתי לב לזה. מזמן לא ראיתי אותו.

Saffron

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] בתקופה שבה הוא הושמע הרבה ברדיו לא אהבתי אותו כל כך, אבל מאז שיש לי את הדיסק התחלתי לחבב אותו. 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? אני לא מצליחה למצוא אחת שאני אוהבת יותר מהשאר. 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: עדיף שלא בקיץ. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? דין דין מתאימה מאד. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? יש לו קליפ, מתאים ביותר. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? אני עייפה מדי בשביל זה.
ומחר (היום) יש בגרות. באמת כדאי שאלך לישון.

למעלה