שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

והפעם מהשירים הפחות מוכרים, ממעמקים.
1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

betti10

New member
עונה

1. שני 2. כל מילה. 3. כל הזמן. 4. אין תחליף לעידן. 5. לא. 6. קליפ יפה....רק לא מבינה מה זאת הנשיקה על הלחי... איפה הבוסה?
7. אין מילים...

Saffron

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] בין הגבוהים. 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? אין אחת שאני אוהבת יותר מהשאר. 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: בין ארבע לחמש, רצוי בערוץ 24. סתם, לא, אבל ככה הכרתי את השיר, כל יום במשך חודשיים העברתי לתוכנית "המבוקשים" בערוץ 24 ושמעתי אותו. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? מתאים מאד. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אני אוהבת את הקליפ, במיוחד את הקטע שבו עידן הולך בשדה ההוא. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? הכרתי בזכותו חברה טובה. :)

../images/Emo9.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] מבין כל השירים- הכי טוב 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? הכל 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: לא יודעת 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? אין על עידן 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? חס וחלילה 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הקפיל מדהים 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? לא

gever0908

New member
סוף סוף!! הנה התשובות שלי

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] תשובה: נראה לי שמקום 2 מרשימת השירים האהובים עליי... אני לא יודע אם אפשר לפנות את "בואי" ממקום ראשון :) 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? תשובה: "מי יתן חייו ישימם מתחתייך" משפט גדול! 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: תשובה: כל מצב! במיוחד בנהיגה :)) 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? תשובה: נו באמת יש משהו שעידן רייכל לא מתאים לו? :) 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? תשובה: השיר בגרסת הדיסק ארוך מדי, בסוף השיר הפזמון חוזר על עצמו מיליון פעם לא היה מזיק להוריד כמה חחח 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? תשובה: יש לזה קליפ והקליפ יפה מאוד ומאוד מתאים 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? תשובה: מתייייייייייייי כבר אני ידע ליצור מוזיקה כמו של עידן רייכל מתי???? יום טוב :)

למעלה