שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

אולי הפעם מתוך האלבום "ממעמקים", בביצוע מיטל מעודה.
1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר?

Saffron

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] בין הגבוהים באלבום השני, למרות שיש בו משהו שמפריע לי, אני לא בטוחה מה. 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? "אנשים קשים מדי בשבילי, אז היום, היום אני עוזבת." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: אין מיוחדים. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? אני חושבת שהיא מתאימה מאד. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אין לו קליפ, ואני לא מצליחה לחשוב על אחד. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? לא ממש. :)

betti10

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] - בין הגבוהים. 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? - "על איך רציתי ואתה לא, על איך שהיא ואיך אני לא"... 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: - כל הזמן. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? - מיטל שרה את זה יפה והיא מתאימה. מה שכן, אני מנסה לדמיין את רייכל שר את זה וזה לא מסתדר לי ...
... אממ... אולי כי אף פעם לא שמעתי אותו שר את השיר. לגבי הסגנון: יש רגעים שנדמה שהיא יותר מדי "צועקת" בשיר.. אבל יכול להיות שזו רק אני. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? - לא משנה כלום. (חושבת שאפשר לפסוח על השאלה הזאת). 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? - אין קליפ... יש משהו..רעיון בראש, אבל לא ברור כ"כ מה... 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? - שיר יפה, תנסו להבין את המסר, אחלה שיר, שוב, כמו כל שיר של עידן.

OMERIQA

New member
../images/Emo7.gifאיזה שיר....

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? אני פשוט מתה על השיר הזה!! 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר?הכל!! כל המילים הן פשוט מרגשות עד דמעות... "ואתן לו את ליבי את כל כוחי, כשיבוא ויכנס בדלת" "אני בוכה לילות שלמים עליך ועלי על איך שפעם ועל איך שלא עכשיו, כשמתנפץ חלום של סתיו" נו.. בקיצור לא הולך לי.. הכל אני אוהבת!! 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר:תמיד, במיוחד כשעצוב, אז אפשר להזדהות איתה.. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר?היא מתאימה.. היא מתכוונת מאוד למילים. אבל אני יותר אוהבת איך שכברה שרה את זה, בסוף המופע, היא עושה את זה מדהים.. היא ממש נוגעת, ומתחברת! 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? משאירה את זה לא נוגעת בכלוםםםםםם!!!!!! 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?לא יודעת... 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? זה שיר עם כל כך מעט מילים, ולא צריך יותר מזה. הוא לגמרי מובן.. הוא כל כך פשוט, וכל כך אמיתי..כל כך נוגע.. (איזה רגשי יצאתי.חח)

gever0908

New member
התשובות שלי

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] - תשובה: דווקא לא גבוה במיוחד... בין הנמוכים 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? - תשובה: "אנשים עוצרים לרגע, מסתכלים ואז הולכים" איזה עצוב זה :( 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: - תשובה: סתם כשבא לי לשמוע שירים שקטים וזה לא קורה הרבה וכשאני אומר שקטים אני מתכוון שקטים מאוד כמו זה 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? - תשובה: מתאים מאוד, למרות שבהופעה שאני היתי בה שרה את זה כברה קסאי והיא שרה את זה מהמם! 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? - היתי מוסיף אולי כינורות או משהו להוסיף טיפה מוזיקה זה שקט מדי 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? - אין לזה קליפ ואני לא מצליח לחשוב על קליפ 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? - בדרך בדרך... המבין יבין :)

למעלה