שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo29.gif

והפעם - שיר שאחרי מלחמה. סתם, שיר השבוע הוא "בואי". 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? שבוע טוב

betti10

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? לא דעת.. פעם לא סבלתי אותו כי חרשו עליו ועכשיו אני די נהנית לשמוע אותו אז...באמצע. 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? "בואי, תני לי יד ונלך" 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר לא מוגדר 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? השיר נשמע אחלה, מי ששר אותו מתאים לשיר. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא משנה כלום... 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אין. אין לי מושג, נשאיר לרייכל את זה. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? אממ... לפני כמה זמן שמעתי את השיר שאז דידי הררי עשה, מין פרודיה על השיר הזה וזה שיעשע אותי מאוד. עכשיו אני בעיקר מקשיבה ללחן אז אני נהנית לשמוע אותו. אחלה שיר. יום טוב.

עונה

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] בין הטובים, בין אלה שאני הכי אוהבת 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? "בואי, תני לי יד ונלך.." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: הופעות 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? אני פחות אוהבת שהבנות שרות אותו בהופעות 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? ממש לא 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אין לי שמץ של מושג איזה קליפ הייתי עושה 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? שיר מגניב! הסינגל הראשון תמיד מנצח :)

Saffron

New member
נמנמ ../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] היה יכול להיות ממש גבוה אם לא היו משדרים אותו כל כך הרבה, אבל בהתחשב בכך שלא שמעתי אותו כבר כמה חודשים - גבוה. 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? "...אושר, אולי גם הוא יבוא, כשהוא יבוא, ירד עלינו כמו גשם." 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: אין מיוחדים. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? שלושתם (?) מתאימים מאוד. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? הייתי משאירה אותו בדיוק כמו שהוא בדיסק, בגרסא המלאה. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אני לא מצליחה לדמיין קליפ מתאים. 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? זה אחד השירים שמוכיחים מה רע בגלגל"צ.

willo1

New member
המממ ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

יפה לך שנינות איילת- "שיר שאחרי מלחמה" אני מתרשמת
מיקום השיר- המממ אני לא הכי אוהבת אותו האמת.. |* שורה אהובה-|"אל תבקשי ממני זמן זמן לא מחכה, לא עוצר, לא נשאר.."
רגעים לשמיעת השיר-הממ אין לי כאלה, אבל אני תמיד שמחה לשמוע שיר של הפרוייקט ברדיו
אילו יכולתי לשנות משהו- את המקצב של השיר אני חושבת.
קליפ- הממ אין קליפ עד כמה שאני יודעת.. וקצת קשה לחשוב על אחד.. אני משאירה את זה לליאור מולכו..
להוסיף משהו- אני חושבת שזה השיר הכי נטחן שהיה בגלגל"צ אוור

gever0908

New member
עונה

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? השיר הכי אהוב עליי!! 2. מהי השורה האהובה עליך בשיר? אל תשאלי אותי על אושר, אולי גם הוא יבוא, כשהוא יבוא, ירד עלינו כמו גשם (ארוך אבל זה החלק שאני הכי אוהב) 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר כל זמן זה טוב 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? אין יותר מתאים מזה 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? השיר מושלם לא צריך לשנות כלום 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לו, איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אין קליפ ולא צריך קליפ, השיר מעולה 7. רוצה להוסיף עוד משהו לאומה בקשר לשיר? אני רוצה להיות עידן רייכל ליום אחד

למעלה