שיר השבוע.

animal bar

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע. ../images/Emo79.gif../images/Emo211.gif

אז כנראה שעכשיו אני מנהלת את הפינה.
השבוע: הומור. השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "כל פעם שאת באה לסדר עניין שכבר מזמן לא משפתר, ההומור הזה פשוט כבר לא עובר. " דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- ממש שיר מעולה! על מה לדעתך השיר מדבר?- על יחסים עם מישהי, ואיכשהו זה מתקשר להומור.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין רגעים מיוחדים. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- אני לא הייתי משנה שום דבר.
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
רגש שהשיר מעורר בך- לא יודעת.. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין.

romki

New member
הומור

בדיוק הקשבתי לדיס, על השיר הזה, נכנסתי סתם לראות, ואז היה כתוב שזה שיר השבוע.
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "לא יכול לחשוב ישר, לדבר, כל פעם שאת באה מסתבר, ההומור הזה פשוט.." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אני מתה על השיר הזה. המילים שלו יפות מאוד, עם הלחן לא הסתדרתי בהתחלה אבל התרגלתי והוא מקסים..
על מה לדעתך השיר מדבר?- על זה שההומור שלנו מתדרדר? ^^ רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-כל הזמן, אחד השירים האהובים עליי ב"עיר". אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא לא לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין. רגש שהשיר מעורר בך- זה גורם לחשוב קצת לעומק על המילים. סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין ממש סיפור, אני זוכרת שמאוד התרגשתי לשמוע אותו בהופעה של שלומי

MikMercury

New member
ההומור הזה פשו----ט

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- ה"לא יכול לחשוב ישר" השני, כי הוא טיפה שונה מהראשון. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- לא כ"כ נעים להגיד, אבל כששמעתי את הביצוע של נעם רותם הרבה לפני ש"עיר" יצא, חשבתי לעצמי - מה, שיר של שלומי שאני ממש לא אוהבת?.. כששמעתי את שלומי מבצע אותו פתאום הבנתי, ובניגוד לשירים אחרים, אני גם מאוד אוהבת את העיבוד באלבום. על מה לדעתך השיר מדבר?- מערכת יחסים מתפוררת. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- היה איזה יום גשום לפני די הרבה זמן, הלכתי במרכז העיר ונורא התחשק לי להקשיב להומור. עשה לי טוב.
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- דווקא יש.. המף. רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כמה חברות שלי ואני חטפנו די מזמן מגיפה של הפיכת כל שיר שעולה לנו לראש למזרחי/יווני. לא תמיד יוצא מוצלח, אבל מצחיק כן. להומור יש פוטנציאל רציני בתחום.. נסו ותהנו

../images/Emo204.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "ההומור הזה פשוט כבר לא עובר" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- לחן מקסים.. מילים מדהימות כרגיל.. על מה לדעתך השיר מדבר?- בלאי במערכת יחסים... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשעצוב לי... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- שומדבר לחלוטין.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש.. של נעם רותם,לא? קליפ רגיל כזה.. לא מי יודע מה.. רגש שהשיר מעורר בך- הוא מרגיע אותי כמו כל שיר באווירה שכזו. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין ממש... אבל הופתעתי לגלות ששיר שסלדתי ממנו בביצוע של מר רותם (שהוא דווקא בסיידר) יכול להישמע כ"כ אחר ויפה..

A t z a

New member
ממ...ודווקא כשבאתי להעלות את הפינה...../images/Emo80.gif

למעלה