שיר השבוע

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif

והפעם...ערב לזכרי
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

MikMercury

New member
../images/Emo14.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "זה ערב ואני אוהב" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר כ"כ יפה שמוכיח ששלומי ועוד איך יודע להיות מלודי. על מה לדעתך השיר מדבר?- הממ.. אני חייבת? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- ב.. ערב. בחדר שלי. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- כיף להקשיב לו כשאני מרגישה קצת מיואשת. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לא סיפור אישי, קטע מעצבן. קראתי ביקורת ממש רשעית על הדיסק הראשון, והשיר הזה נכנס תחת "נו, ומוכרח להיות בדיסק שיר שיהיה אפשר להשמיע בימי זכרון." זה הגעיל והכעיס אותי.

bleeding guitar

New member
יאללה אני ../images/Emo168.gif

שורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דזה ערב לזכרי, זה ערב לזכרי,זה ערב ואת לא איתי. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר חמוד על מה לדעתך השיר מדבר?- מוות אזכרות וזה? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- האמת אולי הייתי משנה קצת את המנגינה במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- א י ן רגש שהשיר מעורר בך- לפעמים קצת צמרמורת סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

B a m b o o k

New member
זה ערב ואת לא שלי

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "זה ערב לזכרך בעצם" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מקסים על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישי שהוא רצה והיא זרקה אותו והלכה עם מישו אחר (?) רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-- אין... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כמו שאמרתי פעם שעברה, לא משנה שירים של שלומי במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין לו
רגש שהשיר מעורר בך- עצב סיפור אישי שלך שקשור בשיר- שרציתי שהוא יהיה בהופעה אתמול והוא לא היה

אוקיי...

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "עשו אותי יפה-יפה, כמעט לא אני." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר מקסים. :) אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- חס ושלום.

../images/Emo13.gif.

השורה האהובה עליכם בשיר - "והוא ינשק ממך את כל הכאב" דעתכם הכללית על השיר - הצורה שבה הוא מבטא כל מילה ומילה בשיר הזה, הופכת אותו לשיר ממש טוב. הלחן מתחבר למילים כל כך בקלות. על מה לדעתך השיר מדבר? - פרידה ומה שאחרי. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר - כל רגע. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? - חס וחלילה, לא נוגעים בשירים של שלומי שבן.

sunshiner

New member
אני ממש אוהב את השיר הזה

|הגדש|השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אני נראה נחמד בשני ציורי שמן, עשו אותי יפה יפה, כמעט לא אני." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- פיסת גאונות. על מה לדעתך השיר מדבר?- תרחיש הזוי של מותו בטרם עת, חס וחלילה, של שלומי במיטב מסורת כוכבי הרוק (ההגיון שלי מהשיר אומר שהוא נפטר צעיר). הוא זוכה לערב מחווה מעונב בקונסרבטוריון ומשם די אפשר להבין את המילים. מה שמעניין פה זה ששלומי מתבאס מהמוות לא כי לא יוכל לחיות או ליצור יותר אלא כי היא לא תהיה שלו יותר. טקסט שמעלה הרבה שאלות בעניין נצחיות האהבה. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- רגעים קטנים של מלנכוליה... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? לא משנה כלום, הוא מושלם ככה. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- עצב קל, תהיות בענייני נצח שונים ומשונים ויחד עם זה שמחה ששלומי חי ואיתנו ועושה אחלה מוזיקה. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין, אבל אם כבר נתתם לי במה- הלחן של השיר נורא מזכיר לי את אריאל זילבר ואני יכול לדמיין אותו בקלות שר את השיר הזה, לא?

bib2

New member
ערב לזכרי,שנה למותי...

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "זה ערב לזכרך בעצם,זה ערב ואני אוהב" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים,מרגש... על מה לדעתך השיר מדבר?-מוות אולי או רצון שלו לא יודעת .. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיד תמיד,שיר מדהים . אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לעולם לא.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- ----- רגש שהשיר מעורר בך-עצב והרהורים בעיקר... סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין משהו מיוחד..

למעלה