שיר השבוע

DesertRose7

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo79.gif

חד-פעמית.. במקום חן..
מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?

PunK RocK 1o1

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם? 4[
] כולם של simple plan perfect world Untitled welcome to my life ו- crazy (אני חורשת על הדיסק של סימפל פלאן..
) מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Guy Who Turned Her Down- McFLY מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? fake מהו אלבום השבוע שלכם? simple plan- still not getting any (סוף סוף!! הוא כל כל טוב!!
)

DesertRose7

New member
../images/Emo124.gif

מהו שיר השבוע שלכם? lostprophets - burn burn מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? guy who turn her down מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? better than this מהו אלבום השבוע שלכם? simple plan - still not getting any

PunK RocK 1o1

New member
אממממ

יש לך את הדיסק של סימפל פלאן? אוי עד שמצאתי.. אבל הוא שווה את זה..

just jenny

New member
יאא קנית אותו?!

איזה כיףף לך!! תתחדשי!=] גמני רוצהההה!! אולי אני קונה אותו ליומולדת.. לא בטוח.. מי מתנדבת לקנות לי למומולדת?!
חעחע סתם.. אני מקנאה בך =[

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחח

קניתי בטאוור רקורדס.. המוכר שאל אם הם כמו באסטד חחחחחחח

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחח

אני לא יודעת אבל זה היה מגניב לשמוע שמישהו מכיר את באסטד ולא את סימפל פלאן..

just jenny

New member
אני יכולה לגלות ;]

לשחרררררררר ישששששששש דיסקקקקקקקק צרובבבבב שלללללללל סימפלללללללל פלאןןןןןןןןן- שחררררר גנבתתתתתתתתתתתתת שחיטות!!!
מה היית עושה בלעדיי הא?!

DesertRose7

New member
את ..גררר..

סליחה חן אבל את ידועת טוב מאוד שאני לא יכולה לצאת מטאוור רקרדס בלי דיסק חדש וכמובן אמיתי!! אני בעד אמיתי!! וכמה שפחות צרוב! חוץ מזה שזה הכי כיף לקנות דיסקים! אבל מה לעשות שלפעמים אין כסף או שאין איפה להשיג!

loner in love

New member
מודה, מודה...

כל פעם ששחר נכנסת לטאוור רקורדס היא חייבת לצאת עם דיסק לא היתה פעם אחת שלא הייתי איתה בטאוור והיא לא קנתה דיסק אבל גם צרובים לא חסר לה

just jenny

New member
../images/Emo26.gif

איפה חן נעלמת תמיד אגב?!
מהו שיר השבוע שלכם?Queens Of The Stone Age- Little Sister מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Guy Who Turned Her Down מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Losing You מהו אלבום השבוע שלכם? Simple Plan- Still Don't Get Any

beyonce3

New member
../images/Emo35.gifאני!../images/Emo20.gif

מהו שיר השבוע שלכם?מלך העולם/שלמה ארצי מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?get over you מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?let it go מהו אלבום השבוע שלכם?לחיים באהבה

may90

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם? welcome to my life של simple plan מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?-לא שמעתי מקפליי........ מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? psycho girl מהו אלבום השבוע שלכם?-האחרון של blink

../images/Emo71.gif!ME../images/Emo71.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Good Charlotte- Emotionless
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? All About You
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Busted - Late Night Sauna
מהו אלבום השבוע שלכם? Greenday - American Idiot
ואיפה חן?!?!?

למעלה