שיר השבוע

SummerNightCity

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo79.gif

מהו שיר השבוע שלכם? מהו שיר השבוע שלא קשור לנושא הפורום שלכם? ואם יש לכם כח- צרפו ליריקס של השירים [בקישור]. וצרפו תמונה שבא לכם. שבוע טוב.

GnG17

New member
בוקר טוב..

קצת הנגאובר אבל חפיף.. שיר השבוע: Offer Nissim Feat Maya - Perfect Love שיר שלא קשור לפורם: אתניקס - מחר אני בבית (כיף לשיר את זה במקלחת באמצע שבוע בצבא) רקע של עופרהה שביזות יום א' מתחילה עוד כמה שעות.. -שבוע טוב

Klubbhoppers-crazy duck

אמנם רק התחלנו את שנת 2006, אבל בינתיים זה הדבר הטוב ביותר שיצא השנה. נכנס השבוע למקום ה-7 באוסטריה. קטע שמזכיר מאד את קטעי ה- happy house ההיסטרים של שנות ה-90. Klubbhoppers זה הרכב של איש אחד- DJ E-maxx שנחשב לאחד מהתקליטנים הבכירים ביותר בשנים האחרונות בגרמניה ואוסטריה. מומלץ בחום

XannieChan

New member
או וואו

מאחר ואני בזמן האחרון מקשיבה יותר לדברים מליפניי שניםםםם שיר השבוע: DJ Bigboii - Track 16 חחחח.... לא מצאתי את השם של השיר XD..... שיר השבוע לא קשור לפורום: Trax - Blaze Away ליריקה: אין לי כוח לחפש :<... תמונה... ------>

chico korn

New member
ללא ספק שיר השבוע הוא===>כנסו

kelly clarkson - because of you (jason nevins mix) אחד הטובים תורידו דחוף עוד המלצות חמות madonna - sorry (pet shop boys remix) Donna Summer - Power Of Love (Offer Nissim Remix) לעוד המלצות 251458102ICQ

אני../images/Emo3.gif

Cascada - Miracle לא קשור לפורום- maroon5- she will be loved והתמונה קשורה להיום, התוצאות של
חצי גמר כוכב נולד

שלי זה ../images/Emo205.gif

Supafly V's Fishbowl - Let's get down < מזה חמוד מאוד מומלץ שיר שלא קשור לפורום טיפקס - תן לי חתימה < אין על טיפקס פשוט גדולים

SummerNightCity

New member
אוקיי. ../images/Emo79.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Alone ו Firs Time של עופרה.
מהו שיר השבוע שלא קשור לנושא הפורום שלכם? Crush של ג'ניפר פייג'. שיר חמוד כזה.
ואם יש לכם כח- צרפו ליריקס של השירים [בקישור]. |אין לי כח|. וצרפו תמונה שבא לכם.
[שון פול כי הוא יאמי.]

קרנוק

New member
שלי

I wish I didnt miss you-angie stone hex hector remix לא חדש אבל נתקפתי בפרץ נוסטלגיה אחרי ששמעתי את הרמיקס שעופרה עשתה לזה לא מזמן(אגב...למישהו יש את הרמיקס של עופרה לזה?) שיר לא קשור לנושא הפורום שהוא שיר השבוע שלי- Goldfrapp-twist

כרמלון24

New member
שלי...

אני חדש ושמח להצטרף לפורום התותח הזה! שיר השבוע שלי: dj sammy - sunlight אמנם ישן, אבל אחד האהובים עלי שיר שלא קשור: kanye west - gold digger

למעלה