שיר השבוע

crazy monkey

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo79.gif

שיר השבוע הוא:Since I Don't Have You השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: המילים _________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן

SomebodyElse

New member
טוב

שיר השבוע הוא:Since I Don't Have You השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
[כשחושבים על זה, לא נראה לי שיש חמשת פחות מועדפים אצלי] המשפט המועדף בשיר: Yeah, we're fucked [יש לי חיבה לכל המשפטים התקועים האלה] מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מתי שהחלטתי לתת צ'אנס לתאונה עם הספגטי מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אני מכירה רק גרסה אחת זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי את המקורי?
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: את תחילת הסוף

So like a rose

New member
..

שיר השבוע הוא:Since I Don't Have You השאלות: בחמשת המועדפים שלי?לא בחמשת הפחות מועדפים שלי?לא. המשפט המועדף בשיר: Yeah we're fucked מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם חוץ מאקסל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי את המקורי? רד הוט צ'ילי פפרס. יכול להיות משעשע. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי: אף אחד..

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif

בחמשת המועדפים שלי? נופ בחמשת הפחות מועדפים שלי? יאפ המשפט המועדף בשיר: אנד איי דונט האב פלזנט דרימס, משהו כזה. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? שנה +- מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הגרסה הרגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אף אחד לא יחליף את גאנז. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מממ..לא אכפת לי. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ? דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: ? השיר מזכיר לי: לא יודעת, ראיתי ת'קליפ, ומאז זה מזכיר לי משוגעים ><

מממפ

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: I don't have love to share And I don't have one who cares I don't have anything.... מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? כיתה ט' מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אין מיוחדת. קיצרתי

BonJoviT

New member
יאמי!!../images/Emo3.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)לא
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)לא
המשפט המועדף בשיר:"Yeah, we're fucked
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אממ..לוידעת.
מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה רגילה.
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:כריסטינה אגילרה,ריקי מרטין..
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אממ..
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: \-=
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: =-\
השיר מזכיר לי:את קלי קלרקסון..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Caraya

New member
...

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה וחצי בערך מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא מישהו מיוחד, רק הזמרים\להקות שאני בד"כ לא סובל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: המקורי... מי שזה לא יהיה דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: התחלתי לשמוע GNR שנה שעברה כשקניתי את האוסף שלהם, והייתי חורש עליו כל יום בדרך לבצפר. השיר הזה היה מתחיל כשהייתי מגיע.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנה

השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: Yeah, we're fucked
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני אפריל בערך.. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? מכירה רק את הרגילה.. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל לאבין...
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין לי מושג חח דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שומדבר עצוב דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל השיר מזכיר לי: סגול

למעלה