שיר השבוע

crazy monkey

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע ../images/Emo79.gif

שיר השבוע הוא: It's So Easy השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: המילים כאן _________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן

l u d

New member
...

בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה בערך מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבבה. כל כך אבל לא היית רוצה לשמוע גרסה שלהם. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הרולינג סטונס דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא ממש זוכרת :S דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל השיר מזכיר לי: כל דבר שקשור לזונות

l u d

New member
שכחתי ת'שורות ../images/Emo122.gif

Ya get nothin' for nothin' If that's what you do Turn around bitch I got a use for you Besides you ain't got nothin' better to do And I'm bored

So like a rose

New member
איטס סו איז.

בחמשת המועדפים שלי?כן. בחמשת הפחות מועדפים שלי?לא. המשפט המועדף בשיר:turn around bitch i got a use for you . מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה כנראה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא יודעת. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: צ'ילדרן בגראולים מטורפים. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הייתי מאושרת ומקפצתD: השיר מזכיר לי: עצלנות.

פאקינג איזי

השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן! בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: כל השיר! אחלה מלל מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? בעיקרון לא זוכר, אבל רק בתחילת ספטמבר התחלתי ממש לשמוע אותו. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודע :X דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי: לא מזיכר לי כלום :-X פשוט שיר כייפי

יאיי

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בהחלט. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא. המשפט המועדף בשיר: But nothing seems to please me מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? שלוש שנים בערך. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל להקת רוק אחרת. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'ים מוריסון. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נדה. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: נדה. השיר מזכיר לי: את גאנז בשיא שלהם.

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif

It's so easy,easy when everybody's trying to please me,baby אויש, אני חולה על השיר הזההההה. בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) יאאאאפ. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) נופ. המשפט המועדף בשיר: turn around, Bitch, I got a use for you מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לא זוכרת מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? גם הלייב סבבה לגמרי זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: חחח בריטני? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נע. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: X דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: או-וואע. השיר מזכיר לי: ששששש, אני אשתוק.

izzys

New member
../images/Emo105.gifחופשי ../images/Emo98.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: It's so easy, when everybody's trying to please me מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? דווקא בין הראשונים ששמעתי מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הלייב ERA זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: סולנים/ות ללא עבר של לפחות 5 שנות עישון
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי רייג'? דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: בכללי שיר עם אווירה טובה השיר מזכיר לי: תקופה ישנה

למעלה