שיר השבוע

crazy monkey

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע ../images/Emo79.gif

שיר השבוע הוא: Estranged השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: המילים _________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן

Miko G

New member
תשובות...

שיר השבוע הוא: Estranged השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן
(בשלושת אפילו)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: "Old at heart but I musn't hesitate If I'm to find my own way out" מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני 3-4 חודשים נראה לי... מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? מכיר כרגע רק את הרגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: פריס הילטון (
)
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמי לי מאוונסנס יש מצב
. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שום דבר מיוחד... דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: מפלס האנרגיות עלה
השיר מזכיר לי: בבית של קרובי משפחה שהיה להם את Use Your Illusion II כמובן בתקופה שהוא יצא זיכרון מעורפל

Caraya

New member
עונה

בחמשת המועדפים שלי?
בחמשת הפחות מועדפים שלי?
המשפט המועדף בשיר: אין משפט ספציפי. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה בערך, קיבלתי את Use Your Illusion 2 מתנה ליום הולדת, אם אני זוכר נכון. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא מכיר גירסה אחרת. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אף אחד מיוחד, רק אלה שאני לא סובל בדרך כלל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: קווין, כ"כ מתאים להם. בינינו, אני מרגיש שהיכולות הווקאליות שהשיר הזה דורש טיפה גדולות על אקסל, למרות שהוא מביא פה אחלה ביצוע.

Cloudy Now

New member
טרלהלה.

נראה לי אני הבנאדם היחיד שאשכרה לא נח כשהוא חולה מוות
בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) נופ בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) כע המשפט המועדף בשיר: אנ'לא ממש שומעת אותו. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מזמן. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: - זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: - דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: - השיר מזכיר לי: כלום. ווהו, איזה תשובות מתוחכמות דפקתי פה.

../images/Emo99.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
! בהחלט. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: קשה לי להחליט על אחד... השיר הזה מבחינת ליריקס הוא בין ה3 הכי טובים של גאנז לדעתי. הקטעים שאני הכי אוהבת... I don't know how you're s'posed To find me lately An what more could tou ask from me How could you say that I never needed you When you took everything Said you took everything from me When I find out all the reasons Maybe I'll find another way Find another day With all the changing seasons of my life Maybe I'll get it right next time Seems everything We've ever known's here Why must it drift away and die I'll never find anyone to replace you Guess I'll have to make it thru, this time- Oh this time Without you I knew the storm was getting closer And all my friends said I was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die [הגזמתי, הא....
] מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אני ממש אוהבת את הגרסת הופעה. ["ליידיס אנד ג'נטלמן, און דה קיבורד, מיסטר דיזי ריד!"] זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד. השיר מזכיר לי: את הטיול האחרון שלי לארה"ב.... שמעתי את השיר הזה שם כל הזמן.

להלהלהלה שקו לי

שיר השבוע הוא: Estranged השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) |דה| בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) |נייט| המשפט המועדף בשיר: When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? כשהתחלתי לשמוע גאנז. לפני שנתיים ככה. אבל הסולו בהתחלה היה ממש מוכר. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? חיה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל מי שהוא שר פופ\ראפ דפוק זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: קווין ללא ספק. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי: דיכאון?

So like a rose

New member
אוי איזה שיר../images/Emo99.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן! בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא. המשפט המועדף בשיר: כל מילה ומילה בשיר. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: - זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:- דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:- דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: - השיר מזכיר לי:בגלל היום, מישהו מסוים^^

l u d

New member
../images/Emo99.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן! בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא. המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לא ממש זוכרת, אבל בטח שחצי שנה האחרונה מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? המוקלטת, כי בהופעות הוא לא מעוות את הסוף של כמה משפטים :S זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לורדי (להלן, הדברים האלה שנצחו באירוויזיון). למרות שזה מעניין לדעת מה הם היו עושים עם שיר כזה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'ון לנון דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני זוכרת ששמעתי את השיר, ובקרע בדיוק הודיע בחדשות על הפיצוץ שהיה ברכבת בחיפה. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לא זוכרת :S השיר מזכיר לי: דולפינים :p מה לעשות, קשה להתעלם מהם בקליפ!

l u d

New member
ושוב שכחתי ת'שורות ../images/Emo122.gif

An now that you've been broken down Got your head out of the clouds You're back down on the ground And you don't talk so loud An you don't walk so proud Any more, and what for

יצירה!

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) השיר האהוב עליי בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: הסולו שבסוף אומר יותר מכל משפט בשיר מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני כמה שנים כשרק התחלתי לשמוע גאנז שמתי את הדיסק ושמעתי ברקע את כולו, בלי להתייחס יותר מדי לשיר ספציפי. ואז כשהגיע estranged משהו כמו 4 דקות בפנים, השיר משך אותי ושמתי אותו עוד פעם, מההתחלה, בלי לשבת על המחשב ובלי כלום - רק אני והשיר. ומאז השאר היסטוריה...השיר האהוב עליי מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל להקות הניו מטאל למינהם (לימפ זיבקיט וכו') זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'ימי הנדריקס יעשה פלאים עם הגיטרה/ אריק קלפטון/לד זפלין (פייג') דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כשהבנתי שנולדתי כמה שנים מאוחר מדי ופספתי את הלהקה הזאת בשיאה דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כשהבנתי איזה מזל יש לי שאני אוהב רוק ושאני יכול להינות משירים כאלה ושאני לא אוהב דיכאון וחייב שלמוע את שריף כל היום השיר מזכיר לי: נסיעה לאילת (במכונית, בכביש הערבה)

האהא

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) האמת שלא דווקא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) ממממש לא המשפט המועדף בשיר: 'Cause I see the storm getting closer And the waves they get so high Seems everything We've ever known's here Why must it drift away and die מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? האמת שהשנה
מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה תמיד זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כולם דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא היה כזה. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הייתי צריך לחזור לביה"ס
השיר מזכיר לי: לא יודע><

izzys

New member
../images/Emo105.gifוואו, איזה שיר.

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: When I find out all the reasons Maybe I'll find another way Find another day With all the changing seasons of my life Maybe I'll get it right next time An now that you've been broken down Got your head out of the clouds You're back down on the ground And you don't talk so loud An you don't walk so proud Any more, and what for בית פשוט כובש, לא מסוגלת לוותר על מילה.
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? כשקניתי את הלייב. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הלייב חזקה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: יותר קל לשאול מי כן. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי Alice in Chains או Pearl Jam. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הוא עבר איתי כמה משברים. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הבית שכתבתי נותן כוח. השיר מזכיר לי: תקופה מיוחדת.

עונה בשמחה רבה

בחמשת המועדפים שלי? דפנטלי המועדף מכולם. המשפט המועדף בשיר: With all the changing seasons of my life Maybe I'll get it right next time ובמיוחד התוספת של אקסל בהופעה בפאריז: ...I doubt it מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? ממש לא זוכר, איפשהו ב-91-92... מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? מה שבטוח לא בלייב, אקסל, הידוע כפֶג פשוט נשמע נורא בשיר הזה בלייב

SomebodyElse

New member
אוי חייבת לענות

שיר השבוע הוא: Estranged השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) מקום ראשון בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לאלאלא המשפט המועדף בשיר: הכל. הכל הכל הכל. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? שנתיים? אני חושבת שזה השיר שאחרי ששמעתי אותו התאהבתי בגאנז מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר הזה מלווה כל דבר עצוב שקורה לי בחיים דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: אם השיר הזה משפר לי את המצב רוח כל פעם שאני שומעת אותו, אפשר לומר שזה דבר שמח?
השיר מזכיר לי: את עצמי. בכל מובן אפשרי. הוא גם היווה השראה למשהו שכתבתי פעם.

למעלה